- 22 Mart 2007
- 2.140
- 419
- 688
- 41
- Konu Sahibi cicikizsinem
-
neden gidilmesin ki gidilir elbette kızında o kadar küçük değilmiş üstelik ana kız tatilin keyfini çıkarın benceee... gelecek sene benim ikizlerim 1,5 yaşında olacaklar Allah izin verirse bende yanlız onlarla gidecegim...
neden korktugunuzu anlamadım ben ??
Gidlir tabi, ohh mis gibi ana kız niçin gidilmesin ki. Zaten çocuğa bakan anne değil mi ? Bebekle bile gidilir, gittim.
Ben bebek olduğu için Antalya / Lara Bölgesini seçtimdi hastalık olursa dr. yakın olsun diye.
peki eğlenebildinmi tek ?
ilk defa gidicem eşsiz de ondan sanırım korkum kendime de güvenemiyorum ben böyle biri değildim.
sen neden tek gidiyosun anlamadım(
gidilir canım ama kendi adıma söylüyorumKızlar Merhaba eşimle yıllık izinlerimiz çakışmıyor.
3,5 yaşında bir kızım var sizce tek ikimiz tatile gidebilirmiyiz?rahat edebilirmiyiz?
çok istiyorum tatile gitmek çünkü bayadır bunun hayalini kuruyorum.
ama açıkcası korkuyorum tek gitmek pek içime de sinmiyor sanki offf ya ne yapıcağımı bilmiyorum bir akıl verin.
ben eşimden ayrılıyorum ondan dolayı bebeklerimle birlikte gidecegim dedim.. hiç korkma canım kızında maşallah kocaman kız olmuş zaten arkdaşlık eder sana güzelce eğlenir dönersiniz birlikte
ben bıraz okudum yazdıklarını profılınden
senın hayat hıkayen neden boyle bebeklerın tup bebek ustelık, benim ki gibi!
neden ayrılıyorusnuz?
evet 8 yıl sonra tüp bebekle ikizlerim oldu, ama eşim babalık sorumluluğunu alamadı yapması gerekenleri değilde yapmaması gerekenleri yaptı sonuç ayrılık işte hayat işte insana neler getirip neler götürecegi belli olmuyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?