Arkadaşlar haftalardır kendime güvenim gelsin diye uğraşıyorum. Kendimi güzel akıllı hisetmeye çalışıyorum.
Ama sanki herkes ben kendimi kötü iğrenç hisetmem için uğraşıyor yemin ederim, en fazla da ailem.
Size bahsetmiştim bir erkek (Türkiye den uzaktan akrabam) benimle sırf param olduğunu zanetiği için ilgileniyordu (gurbetçiyim ama param yok öğrenciyim). Neyse onun şokunu atlattım. Bu sefer buğün annem gelmiş bana " Elif (komşumuz) benim seni oğluna kakalamaya çalıştığımı zanediyor" dedi.
Ya arkadaşlar ben mi alınganım? Kakalamak ne demek, ben o kadar iğrenç değersiz miyim? . Üstekik bişey de yapmadım Elifin oğlunu hiç gördüğüm bile yok. Zaten kendime güvenim 0. Böyle şeyler denince kendimi afedersiniz b*k gibi hisediyorum.
Şimdi yine morelim bozuldu. Anlamıyorum ben mi alınganım. Aklıma fiziğimle ilgili duyduğum kötü şeyler geldi. Yine kötü oldum. Kendime artık aynada bile bakmak istemiyorum, ne yaptıysam bişey değişmedi. Herşeyimi itici görüyorum.
Lütfen ne yapmam gerekir kendimden çok utanıyorum. Makyaj yapıyorum, kilo aldım, elimden geldiği kadar iyi giyiniyorum. Ne yapim daha ben...