"Kızını oğluma kakalamaya çalışıyor"

Bazı insanlar nerde ne konusulacagini bilmiyor. Elinin tersiyle it kafandan onların dediklerini. Kendini iyi hissetmeye odaklan.

Canim senle alakasi yok tamamen boyle konusanlarin ayibi. Cirkin oldugundan degil gurbetci oldugundan yurtdisi icin kakalamaya calisiyor demistir...

bazı aileler ordinaryus profesör olsan seni cahil görür muhteşem güzel olsan seni çirkin görür.

onlar da insan ve hata yapabilirler. senin içindekini göremiyorlar demek ki boşver değiştirmeye çalışma hee evet de geç. sen kendini geliştirmeye devam et, kendini bil kendinden emin ol gerisi boş.

Arkadaşlar haftalardır kendime güvenim gelsin diye uğraşıyorum. Kendimi güzel akıllı hisetmeye çalışıyorum.
Ama sanki herkes ben kendimi kötü iğrenç hisetmem için uğraşıyor yemin ederim, en fazla da ailem.
Size bahsetmiştim bir erkek (Türkiye den uzaktan akrabam) benimle sırf param olduğunu zanetiği için ilgileniyordu (gurbetçiyim ama param yok öğrenciyim). Neyse onun şokunu atlattım. Bu sefer buğün annem gelmiş bana " Elif (komşumuz) benim seni oğluna kakalamaya çalıştığımı zanediyor" dedi.
Ya arkadaşlar ben mi alınganım? Kakalamak ne demek, ben o kadar iğrenç değersiz miyim? . Üstekik bişey de yapmadım Elifin oğlunu hiç gördüğüm bile yok. Zaten kendime güvenim 0. Böyle şeyler denince kendimi afedersiniz b*k gibi hisediyorum.
Şimdi yine morelim bozuldu. Anlamıyorum ben mi alınganım. Aklıma fiziğimle ilgili duyduğum kötü şeyler geldi. Yine kötü oldum. Kendime artık aynada bile bakmak istemiyorum, ne yaptıysam bişey değişmedi. Herşeyimi itici görüyorum.
Lütfen ne yapmam gerekir kendimden çok utanıyorum. Makyaj yapıyorum, kilo aldım, elimden geldiği kadar iyi giyiniyorum. Ne yapim daha ben...
Ben olsam gider rezil ederdim onu evinde ne demek mis bakalım kakalamak

Ya canım benim, insanlar ne demiş niye bu kadar takıyorsun. Az sal kendini, bak ne güzel yurtdışındaymışsın. Oranın erkekleriyle tanış, flört et, manita yap. Ne işin olur senin yaban çakalı akrabayla, g*tü moklu komşunun oğlu sedatla.

Azıcık dimağlar genişlesin ya, bıktık bu *msalak türk erkeklerinden, onların paşa doğurdu sanan kaprisli ananlarından. Millet karakterli, yakışıklı erkeklere aç. Millet açç aç! Fırsatları değerlendir be ablacım.

Kendini de sorgulama artık sen busun. Ne daha fazlası ne daha azı. Kabul et,sev ve seni böyle beğenecek insanlar bul.

Arkadaşlar haftalardır kendime güvenim gelsin diye uğraşıyorum. Kendimi güzel akıllı hisetmeye çalışıyorum.
Ama sanki herkes ben kendimi kötü iğrenç hisetmem için uğraşıyor yemin ederim, en fazla da ailem.
Size bahsetmiştim bir erkek (Türkiye den uzaktan akrabam) benimle sırf param olduğunu zanetiği için ilgileniyordu (gurbetçiyim ama param yok öğrenciyim). Neyse onun şokunu atlattım. Bu sefer buğün annem gelmiş bana " Elif (komşumuz) benim seni oğluna kakalamaya çalıştığımı zanediyor" dedi.
Ya arkadaşlar ben mi alınganım? Kakalamak ne demek, ben o kadar iğrenç değersiz miyim? . Üstekik bişey de yapmadım Elifin oğlunu hiç gördüğüm bile yok. Zaten kendime güvenim 0. Böyle şeyler denince kendimi afedersiniz b*k gibi hisediyorum.
Şimdi yine morelim bozuldu. Anlamıyorum ben mi alınganım. Aklıma fiziğimle ilgili duyduğum kötü şeyler geldi. Yine kötü oldum. Kendime artık aynada bile bakmak istemiyorum, ne yaptıysam bişey değişmedi. Herşeyimi itici görüyorum.
Lütfen ne yapmam gerekir kendimden çok utanıyorum. Makyaj yapıyorum, kilo aldım, elimden geldiği kadar iyi giyiniyorum. Ne yapim daha ben...
Kakalamak ile başlayan cümle annene ait gibi geldi. Sana anlatirken kendisi eklemis gibi. Oğlanın annesi kızını bana kakalamami demis.
Ayrıca Niyeki bu durumun kendine güvenin gelsin makyajla kıyafetle güzel olunacağını sanmıyorum. Içinde dışında temiz olursa güzelsindir zaten.

Back
X