Kızınıza hangi ismi koydunuz?

Bizim az kaldı hala kesinleşmedi çocuk isimsiz kalcak zavallı
İkra ve Aysima arasında kaldık. Eşim Elif çok seviyor bende herkeste var diye takmak istemiyorum. Çarşı ortasında Elif diye bağırsan 10 kişi döner efendim der onu da kırmak istemiyorum bizimkisi de böyle

10 haftalık gebeyim içimden kız geçiyor ama tabi Allah neyi nasip ederse zaten kızım da yok oğlumda
Ama dün akşam da kız olursa adını Elif Nas olarak düşündüm
Zaten erkek olursa belli eşimin babasının adını koyacaz ama kız olursa diye kendime isimler arıyorum

Büyük kızımın adı Ceyda çok severek koymuştuk. Anlamıda çok güzel. Şimdi bir kızımız daha olacak inşallah ama bir türlü isim bulamıyoruz Hem isim güzel olsun hemde anlamı bu çok önemli. Yeni isimlerden olmasını istemıyorum cünkü cogunun anlamına inanmıyorum. Baktıgında hepsının anlamı inanılmaz güzel ama tdk da falan gecmıyor kaynak yok Dün aksam Miray çok içimize sinmişti ki gece iyice arastırırken kızlara koyulan bu ismin mir - bey oldugunu buldum oda elendi aslında erkeklere koyulması gereken bir isimmiş. İnşallah bu konuya güzel bir isim önerisi gelir

Hamile degilim bi oglum var ama kısmet olurda bi kızım olursa Umay koyacağım adını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…