Kızınıza hangi ismi koydunuz?

Mir kelimesi lider kişi anlamındadır, farsçadır, aynı zamanda bulgarcada barış anlamına gelir. Miray ayın sultanı anlamına gelir. Mir kelimesini tek başına düşünmeyin. Kızımın adı miray sena
miray: ayın sultanı sena: övgü

Birlikte ayın sultanına övgü oluyor ben çok seviyorum

Kızımın iki ismi var ama şimdi olsaydı sadece ırmak ismini koyardım diğer ismini okulda arkadaşlarıyla lan kullaniyor aile içinde ırmak ismini kullanıyor.

Bence tek isim en güzeli.gebekde 2 işin olunca okul ve ergenlik dönemlerinde tek isim kullanıyorlar zaten.
Nehir ismi de güzel.
Doğa olabilir.

Benim bir kızım var ismi Eylül ama bir tane daha olursa Dila koymayı düşünüyorum.

iki isim çok yorucu
bir de iki isimle birden hitap etmek çok daha yorucu bence
açıkçası biraz da genele uymak gibi geliyor x-nurlar, x-nazlar
ama herkesin kendi beğenisi tabi

kızım olursa ismini zümrüt veya zühre koymak isterim.
çok kibar geliyorlar kulağıma

3 kızım var..
Beyza,Sena Esra,Asel
..
Hepsinin ismini anlamları için koydum dilerim hepsi ismyle müsemma olur

Allah şimdiden bir avazda kurtarıp kucağınıza almayı nasip etsin inş

Iki isimde hep bi tanesi baskın geliyo kulaga digeri hep pasif kaliyo gibi en azindan bana oyle hissettiriyo eski ve yeni isimlerin birlikte kullanilmasi ozellikle

3 kızım var..
Beyza,Sena Esra,Asel
..
Hepsinin ismini anlamları için koydum dilerim hepsi ismyle müsemma olur

Allah şimdiden bir avazda kurtarıp kucağınıza almayı nasip etsin inş
Çok teşekkür ederim
Masallah hayalim etrafimda birden fazla kizin olmasi ne kadar sanslisiniz Allah size bağışlasın isimleriyle yasasinlar☺

Iki isimde hep bi tanesi baskın geliyo kulaga digeri hep pasif kaliyo gibi en azindan bana oyle hissettiriyo eski ve yeni isimlerin birlikte kullanilmasi ozellikle

tabi ana babanın tercihi, birşey denmez. benim iki adım var. beraber kullanılmıyorlar. biri babamın babaannesinin adı. ilk kız torunum diye bana konmuş. soyadımız da uzun. çok zorlandım.
mahmutcan vs de bana garip geliyor.
ama aynı şekilde berkecan da garip geliyor :)

kısa ve tek isimler en güzeli bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…