- 8 Haziran 2016
- 3.260
- 5.499
- 158
- 30
- Konu Sahibi Portakalcicegi00
-
Mir kelimesi lider kişi anlamındadır, farsçadır, aynı zamanda bulgarcada barış anlamına gelir. Miray ayın sultanı anlamına gelir. Mir kelimesini tek başına düşünmeyin.Büyük kızımın adı Ceyda çok severek koymuştuk. Anlamıda çok güzel. Şimdi bir kızımız daha olacak inşallah ama bir türlü isim bulamıyoruzHem isim güzel olsun hemde anlamı bu çok önemli. Yeni isimlerden olmasını istemıyorum cünkü cogunun anlamına inanmıyorum. Baktıgında hepsının anlamı inanılmaz güzel ama tdk da falan gecmıyor kaynak yok Dün aksam Miray çok içimize sinmişti ki gece iyice arastırırken kızlara koyulan bu ismin mir - bey oldugunu buldum oda elendi aslında erkeklere koyulması gereken bir isimmiş. İnşallah bu konuya güzel bir isim önerisi gelir
Kızımın adı miray senaMerhabalarKız ismi konusunda benim gibi cikmaza giren anne adaylari icin kizlariniza koydugunuz isimleri (hamile olup isme karar verdiyseniz) bizimle paylasirsaniz benim gibi karar veremeyen hamilelere belki yardimci olursunuz. Simdiden yardimci olan herkese tesekkurler
Benim bir kızım var ismi Eylül ama bir tane daha olursa Dila koymayı düşünüyorum.MerhabalarKız ismi konusunda benim gibi cikmaza giren anne adaylari icin kizlariniza koydugunuz isimleri (hamile olup isme karar verdiyseniz) bizimle paylasirsaniz benim gibi karar veremeyen hamilelere belki yardimci olursunuz. Simdiden yardimci olan herkese tesekkurler
Suan benim de en sık rastladigim isimler mila mira lina lalin noldu da son donemde bunlar patladi anlamis degilimYeni nesil islamic tandansli isimler gercekten cok yorucu. Bi araya aleynalar dilaralar vardi simdi de bunlar moda oldu
Zerya ismini hic duymadim anlami nedirBüyük kızım Zerya Ezgi küçük kızım Zeynep
Cok zarif ve kibar benim de aklimda ipek inci ruya gibi isimler var ama tabi ki karar vermekte zorlanıyorumİpek .
3 kızım var..MerhabalarKız ismi konusunda benim gibi cikmaza giren anne adaylari icin kizlariniza koydugunuz isimleri (hamile olup isme karar verdiyseniz) bizimle paylasirsaniz benim gibi karar veremeyen hamilelere belki yardimci olursunuz. Simdiden yardimci olan herkese tesekkurler
Iki isimde hep bi tanesi baskın geliyo kulaga digeri hep pasif kaliyo gibi en azindan bana oyle hissettiriyoiki isim çok yorucu
bir de iki isimle birden hitap etmek çok daha yorucu bence
açıkçası biraz da genele uymak gibi geliyor x-nurlar, x-nazlar
ama herkesin kendi beğenisi tabi
kızım olursa ismini zümrüt veya zühre koymak isterim.
çok kibar geliyorlar kulağıma
Çok teşekkür ederim3 kızım var..
Beyza,Sena Esra,Asel
..
Hepsinin ismini anlamları için koydum dilerim hepsi ismyle müsemma olur
Allah şimdiden bir avazda kurtarıp kucağınıza almayı nasip etsin inş
Iki isimde hep bi tanesi baskın geliyo kulaga digeri hep pasif kaliyo gibi en azindan bana oyle hissettiriyoeski ve yeni isimlerin birlikte kullanilmasi ozellikle
ooooo 115 gun kalmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?