Sende inanmışsın ki buna. Onlara cahil diyosun ama neyse.Eşim koymadı türbe ismini eşimin babaannesi rüyasında görmüş gerçektede türbeye gitmiş kurban kesmiş felan. Ben istemedim hepsine söyledim yok cocuguna su olur senin sorumlulugun böyle olur sen bilirsin felan dediler. Olacagından değil allah bilir herşeyi ama bir sorun olsa allah korusun beni suclayacaklar cahiller...
uydur sen de bir rüya.
rüyamda gökleri kaplayan kanatlı bir melek geldi. (istediğin ismi söyle burada) ör: ayşe ne hayırlı bir bebek, evinize bereket getirecek dedi diye anlat.
gebelerin rüyası çıkar de.
Şeyhmus sultan türbesi.. sultan koyucaklar yani...
Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarırkızlar merhaba. Eşim annesinin ismini koymak istiyor kızıma ama ben istemiyorum. Neymiş annesinin ismini yasatmak istiyormuş.(annesi yaşıyor) cok sey yaşadım kv yle. Cok sogudum ismini koymak istemiyorum. Eşimde sevmediğimi anlamasınıda istemiyorum. Bir isim daha koydular türbe ismi kabul ettirdiler hurafelerle.... ama ikinci ismi ben koymak istiyorum... ne yapayım nasıl kabul ettiricem eşime tartışmak istemiyorum onunla...
Eşim koymadı türbe ismini eşimin babaannesi rüyasında görmüş gerçektede türbeye gitmiş kurban kesmiş felan. Ben istemedim hepsine söyledim yok cocuguna su olur senin sorumlulugun böyle olur sen bilirsin felan dediler. Olacagından değil allah bilir herşeyi ama bir sorun olsa allah korusun beni suclayacaklar cahiller...
Kabul etmezler değil mi? Etmezler ya! Etmesinler yaniKoreanmom madem rüyada türbe adı istenmiş. oradan vur onları.
şehmus adı halk dilidir. doğrusu ve aslı şeyh musa dır. madem rüyadan emir alınıyor. çocuğunun adını şeyh musa sultan koyacağım diye inatlaş. yarısını koyar yarısını koymazsak bebeğin her işi yarım kalır, ters gider derler bizim oralarda de.
biraz akıl biraz hile ile yenersin onları.
eğer kocası kabul ederse ayrılmak lazım.Kabul etmezler değil mi? Etmezler ya! Etmesinler yani
Koreanmom madem rüyada türbe adı istenmiş. oradan vur onları.
şehmus adı halk dilidir. doğrusu ve aslı şeyh musa dır. madem rüyadan emir alınıyor. çocuğunun adını şeyh musa sultan koyacağım diye inatlaş. yarısını koyar yarısını koymazsak bebeğin her işi yarım kalır, ters gider derler bizim oralarda de.
biraz akıl biraz hile ile yenersin onları.
Öyle kocaya böyle cevapeğer kocası kabul ederse ayrılmak lazım.
rüya ile karar veren adama rüyamda gördüm ayrılmamız hayırlıymış denir artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?