Kızınıza istemediğiniz bir isim konulursa..

hem türbe isim hem kaynana ismi. 2. isim isim hakkını bile tanımıyolar anneye Allahtan şeyhmus koymak istemiyolar, kızda olsa farketmez rüyada görmüş sonuçta doğuma az kalmış inşallah dediğin gibi susmazsın artık

Sende inanmışsın ki buna. Onlara cahil diyosun ama neyse.

Ben 2 isim de sevmiyorum. Çocuğumun tek adı var ve onu da ben koydum. Ağrısını, sıkıntısını, doğumunu ben çektim. İsmini de ben koydum. Bu kadar basit aslında.

uydur sen de bir rüya.
rüyamda gökleri kaplayan kanatlı bir melek geldi. (istediğin ismi söyle burada) ör: ayşe ne hayırlı bir bebek, evinize bereket getirecek dedi diye anlat.

gebelerin rüyası çıkar de.

3 kızımın 6 ismini de ben koydum
Asla dominant olduğumu falan düşünmeyin İnan'ın çok yumuşak başlıyımdır
Amma velakin sınırları çok iyi çizerim
Kimseyle kavgam olmaz dediğimi yaptırırım
Bir anne dokuz ay karnında taşıyacak ömür boyu bakıp büyütecek ismini de başkası mı koyacak? Mümkün değil demiştim bir defasında
Fikir vermeye yeltenen bile olmadı inanın

Annesinin ismini mi yaşatmak istiyormuş zihniyete bak.
Ülkede kaç tane o isimden varsa çıktısını al ver yterince bu isimden var zaten yaşıyor bu isim merak etme de.
Anca bu ilkokul seviyesinden anlar herhalde eşin.
Ay gerekirse cıngar çıkar.

Bayanlar konu bence fazlaca büyütülüyor.Sen nasıl ismini koymak istiyorsan baba adaylarıda koymak ister o kadar kolay değil hemen kavga et felan demek tatlı dillede herşey hallolur yapıcı olmak gerekir..Benim eşimde daha olmayan çocuğa şimdiden don biçiyor ama ben onunla anlaşarak herşeyi halledebilirim birini ister sen koy diğerini kocan koysun iki isim zaten sünnettir.Tatlım yapıcı ol derim her zorluğu tabikide sen çekiyosun bunu dile getir ama kavga etme en mutlu zamanlarınızda küs kalırsınız anlaşarak bebeğinizin tadını çıkarabilirsiniz derim

Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır
Baskı ile kavga ile yapma tabi
Güzelce konus
Annene saygım sonsuz fakat çok kavga ettik ikinciye bari koyalım konuşsamda annene hala kalbim kırık
Dogum ağrıları Doğum sancısı çekiyorlen bir isim koymak hakkım de ..

Ben de sen bir rüya gör diyecektim. Gerçi geç sayılmaz, rüyamda gördüm diye uydurabilirsin. Hatta alternatif rüya gör... Kayınvalidenin adı Kezban diyelim. Rüyamda bir bebeği kefene sardılar, adı nedir dedim Kezban dediler, hayatta Kezban koymam adını dersin.

Bilinen bir rivayete göre, bebeğe aynı ismi verirsen o kişinin ömründen alırmış. Filancanın torununa vermişler, kırkı çıkmadan dedesi vefat etmiş.

En kestirme yol ise, " benim kızım, adı bu olacak o kadar ! " deyip keseceksin.

Senin yerinde olsam inadina 2. Ismini de kendi annemin ismini koyardim. Bu nasil bir mantiktir ki annesi dururken 2 ismini de baba koyuyor ne hakla ?
Bende hamileyim ve kismetse oglum olcak ismini ben koycam 2. Isim diye birsey bile yok esim bu hakki bana tanidi. Bu esimi kucultmedi buyulttu. Ona daha cok deger vermemi sagladi esiniz gibi kusura bakmayin ama bencillik etseydi tartisirdim. Ilerde kizimiz olursa da nasipse o ismini koymak istiyor. Karsilikli anlayisla herseyi cozduk. Konusun esinizle 2. Cocugun ismini benim koymama musade edersen koyabilirsin diyin en azindan pasiflestirmeyin kendinizi o cocugun ustundeki hakkiniz cooook daha fazla

Koreanmom madem rüyada türbe adı istenmiş. oradan vur onları.
şehmus adı halk dilidir. doğrusu ve aslı şeyh musa dır. madem rüyadan emir alınıyor. çocuğunun adını şeyh musa sultan koyacağım diye inatlaş. yarısını koyar yarısını koymazsak bebeğin her işi yarım kalır, ters gider derler bizim oralarda de.
biraz akıl biraz hile ile yenersin onları.

Kabul etmezler değil mi? Etmezler ya! Etmesinler yani

Yürü kankaaaaa çakalsın

Yeni bi hayat için, eski hayatların izleri kalmasın, gönlünde ne varsa onu koy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…