Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim arkadasim¨genital bölgesini hamilelik boyunca esine yaptirdi..!
kızım 20 yaşında
bırak ağdayı.yanında bi kere bile soyunmadım
cocugun ne isi var zaten agda salonunda o ayrida'
baska bi arkadasin dedigi gibi babasini tras olurken goren bi cocugun annesinin agda yaparken gormesindede bi sakinca yoktur_komple agda haric_ :))
agda tamam olmaz diyelimde cocugum yaninda soyunmam bile ne demek
kiz cocugundan bahsediyurz zaten
neden cocuga anneden kardesten kiz kardesten yani utanmayi saklanmayi asiliyosunuz anlamadim
yorumlara şöle bi baktımda, bendemi bi gariplik varki?
nesi varki kızımın yanında ağda yapmamın?
ben vaktinde bunların çok sıkıntısını çektim, annem bana ne ağda yapmasını anlattı, (ki o zamanlar böle hazır ağda bantları yada makinalar falanda yoktu) ne genç kızlığa ilk adım olan adet görmeyle bişi anlattı,( çok ağlamıştım o zaman, söyleyememiştimde anneme çünkü hiç konuşmamamıştık..) hepsini kendi başıma halletmeye çalıştım o küçücük yaşımda.. ilk iç çamaşırımı bile bi arkadaşımdan ödünç alarak kullanmıştım artık gerekli olduğu için.
ve kendi kızlarımında bunları yaşamaması için asla bu konularda tutucu olmadım..
aslında sizin düşüncenizin böyle olmasının tek nedeni anneniz bence...bir anne özellikle kızını kanatları altına almalı her yönden...
konuşmalı,anlatmalı,
iyiyi kötüyü anlamasına yardımcı olmalı,,
kızının kendini tanımasına yardımcı olmalı..
yol göstermeli,öğretmeli ve arkadaşı olmalı bazen...
kadınlık zordur,genç kızlıkta başlar zorluğu...
işte anne o zorluğu kolaya çevirendir...
bence siz kızınıza göstererek değil de anlatarak yardımcı olun...
sevgiler...
utanmayı da,saklanmayı da öğrenmeli ...bence aşırı rahat davranılmamalı böyle durumlarda...çocuklar fotoğraf makinesi gibi...ne görürlerse çekerler...bende kızımın yanında soyunamam,tabi tamamen soyunmadan bahsediyorum...nasıl alışırşa öyle gider...bizler nekadar rahat davranırsak bazı ince noktalarda kızlarımızda o kadar rahat olacaktır...şahsen bende kızımın bu kadar da rahat olmasını istemem...bu konuda herkesin fikri değişik olabilir...benim fikrimin tersine olanlara da saygı duyuyorum..ama ben böyleyim ve çokta memnunum...
sevgiler...
bende çocuğumun yanında kesinlikle yapmam.
kızım iki yaşında uyumasını beklerim hep.
bir arkadaşımın başına gelen olayı anlatayım.
"bir gün kızkardeşiyle birlikte evde ağda yapmışlar
kızıda beş yaşında filandı o zaman
çocuk akşam babası eve gelince
baba ,annemle,teyzem bacaklarına balı sürdüler
sonrada bezle çekip bağırdılar demiş.
çocukcaz ağdayı bal zannetmiş ........
cocugun ne isi var zaten agda salonunda o ayrida'
baska bi arkadasin dedigi gibi babasini tras olurken goren bi cocugun annesinin agda yaparken gormesindede bi sakinca yoktur_komple agda haric_ :))
agda tamam olmaz diyelimde cocugum yaninda soyunmam bile ne demek
kiz cocugundan bahsediyurz zaten
neden cocuga anneden kardesten kiz kardesten yani utanmayi saklanmayi asiliyosunuz anlamadim