• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızınızın yanında ağda yaparmısınız

bikini bölgesi değilde annem bacağını alırken çok görürdük bizde annemin yanında bacağımızı alırdık ama tabi bizimki öyle ağdalar falan değil epilatörle yapıldığı için hiç öyle iğrenç gelmedi gözümüze gayet doğaldı e bide öyle aylarca bacağı almayıp orman gibi ailede kimse bırakmadığından bacağını alırken gördüğümüzde de hiç yadırgamadık iğrenmedik...
nitekim ben annem bacağını alırken görmeseydim benim bacaklarımı alma vaktim geldiğinde anneme bacağımı açmaya bile utanırdım. hiç görmediğim birşeyi ayrıca nasıl yapacam :S valla çok stres olurdum.. ama bu hewliyle yaşım geldiğinde annem gidip bana özel epilatör almıştı ve tek başıma almaya başlamıştım :))

soyunmaya gelirsek iç çamaşırlı birbirimizi görürüz ama anadan üryan kesinlikle görmeyiz :)
zaten 3 kızın birde annenin olduğu bir evde herkesin birbirinden saklanarak yaşaması biraz imkansız :) şu da var kardeşlerim beni banyo yaparken çağırır sırtını ovarım veya annemi çağırırız kazık kadar olsakta gelir ovar sırtımızı. bizde annem banyo yaparken gider ovarız sırtını. ovarız dediğim de keseleriz:P

bilmiyorum annem nasıl başardı ama biz birbirimizden bu tarz şeylerden çekinmesekte onca yıl şehir dışında yurtta 10 tane kızla kaldım ona rağmen beni iççamaşırımla bile görmemişlerdir. hepsinin göğüslerini görmüşümdür açarlar dolanırlardı öyle hepimiz kızız nasılsa deyip çok garibime giderdi :D

Bunu ben de yaşadım, hiç çekinmiyordu hatunlar yaa :)) Hatta arkasını dönp genitalini alan da vardı .Ben onların yanında pantolonmu çıkarıp da pijamamı giyemezdim :)) 3 yıl yurtta kaldım ya banyoda giyinirdim yada dolabın kapağının arkasında...

ayy bide ağda partileri yaparlardı utanırdım odaya girmeye yaaa baen niye utanıyosam :)

Bunda tuhaf bir şey göremiyorum. Özel bölgeler hariç tabii ki bir anne kızının yanında ve kızıyla birlikte ağda yapabilir. Nitekim annem benim yanımda yapmıştır, bana da yapmıştır.
Ben tam tersi kaçıp saklandıkça çocuklarda merak duygusunun daha da arttığını ve gizli işler çevirmeye yatkın olduğunu düşünüyorum.

bence de yapabilir tabiki. benim annem benim yanımda ağda yapmasaydı, ben nasıl öğrenecektim. özel bölgeler hariç anne kız beraber cırt cırt yapmmasında bi sakınca görmüyorum. benim de bir kızım var büyüsün onunla beraber yapmak isterim.
kaydirigubbakcemile5

Bence arkadaşların veya çocukların en fazla görebileceği şey - alt tarafta pantolon/etek, üst tarafta sütyen. Yani mesela gömlek değiştireceğim zaman arkadaşlarıma veya çocuğuma odadan çık demiyorum. Bunun dışında sütyeni çıkartmam, tangalı popomu göstermem, bunlar özel.

özel bölge hariç ağda yapılabilir diye düşünüyorum tabi anlatılarak neden ağda yaparız şeklinde gibi

annem benim yanımda bişiy yapmaz ama ben onun yanında epilasyon yaparım :)

bence de yapabilir tabiki. benim annem benim yanımda ağda yapmasaydı, ben nasıl öğrenecektim. özel bölgeler hariç anne kız beraber cırt cırt yapmmasında bi sakınca görmüyorum. benim de bir kızım var büyüsün onunla beraber yapmak isterim.
kaydirigubbakcemile5

katılıyorum...ne sakıncası var ki??? ya da bunun nesi özel..bana özel bişey değil ki..kızım da yapacak ilerde ve ben böyle şeyleri benden öğrenmesini tercih ederim bunun için de herşeyi anlatarak göstererek yapmayı tercih ederim...bu sadece benim değil kızımla paylaşacağım bir özelimdir ki hoşuma bile gider....onun ilk ağdasını da ben yapacağım, dişi olmaya ait herşeyi ona ben öğretmek isterim....

cocugum yok.olsa yaparmiydim bilmiyorum.
ama esimin yaninda agda yaparim, tabi sadece bacaklarimi.
agda banlariyla agda yaptigim icin bazen cekemedigim,aciyacagindan korktugum yerleri esime cektiririm :d

Kac yasında olursa olsun yapmam.Cinsilatıfın dedıgı gıbı soyunmam bıle yanında. Benım de bır kızım olacak yakında. Kuzenım kızıyla banyoya gırıyor ıkı yasında ama bu bıle bana gore yanlıs.

Ben çok yanlış bulurum öyle birşeyi...
Ama bir komşumuz vardı kızıyla ağda yapardı...
Yani kendine yapardı kızının yanında sonra kızına da yapardı...
Alışsın derdi :S

Ben çok yanlış bulurum öyle birşeyi...
Ama bir komşumuz vardı kızıyla ağda yapardı...
Yani kendine yapardı kızının yanında sonra kızına da yapardı...
Alışsın derdi :S

Esımın teyzesı de oyle.Kızlarına agda yapıyor.Yapmayınca kovalıyor gel buraya fılan dıye :))Ben kızıma agda yapamam heralde ama zamanı gelmeden once anlatırım soyle olucak boyle olucak bunları yapman gerekıyor dıye.Gerekırse epılatorle bacagı ıcın fılan yardım ederım gosterırım ama kendım ne ona yapabılırım ne de onun onunde bunu kendımı acabılırım

Eşlerin yanında yapılması bana ters geliyor.Bir anne olarak genç kızlığa adım atan bir çocuğun o endişesini,karmaşık duygularını gidermmek için anne olarak örnek olmak gerektiğini düşünüyorum.Anne eline ağdayı alıp kızına öğretmeli,göstermeli.Ayıptır demek,o yüzden geri çekilmek çocukların vücutlarındaki değişimleri ayıp olarak algılamasına neden olacaktır.Her şey dozunda olmalı,o ince çizgiyi iyi ayarlamak şart.:icecream:

Esımın teyzesı de oyle.Kızlarına agda yapıyor.Yapmayınca kovalıyor gel buraya fılan dıye :))Ben kızıma agda yapamam heralde ama zamanı gelmeden once anlatırım soyle olucak boyle olucak bunları yapman gerekıyor dıye.Gerekırse epılatorle bacagı ıcın fılan yardım ederım gosterırım ama kendım ne ona yapabılırım ne de onun onunde bunu kendımı acabılırım

Nasıl olacağını anlatmak gayet normal ama ben onun yanında asla yapmam ona da asla yapmam olur mu hiç öyle şey canım...

keşke annem yapsaydı bana ilk ağdamı ya da birlikte yapsaydık...o benim annem an yakınım ondan başka kimden öğreneceğim...birsürü insan gidip kuaförlerde ağda yaptırıyor kırk kat elin yabancısına da kendi öz kızından gizliyor...hayır benim anlamadığım ayıp bişey mi...bacağınızı göstermiyormusunuz siz kızınıza....peki nasıl öğrenecekler...hadi yanında ben yapmam diyenler bir yere kadar da ben kendi kızıma yapmam diyenlere soruyorum..şemayla şekille mi anlatacaksınız...kızınız sorun olduğunda size gelirse "çok ayıp" mı diyeceksiniz ??? garip...ne bileyim bana çok garip ve gereksiz geldi...

kız evlat yetiştirebilmek çok önemlidir ve bence böyle şeyleri kızlar anneleri ile paylaşmalıdır ki gidip ondan bundan öğrenmesin...

keşke annem yapsaydı bana ilk ağdamı ya da birlikte yapsaydık...o benim annem an yakınım ondan başka kimden öğreneceğim...birsürü insan gidip kuaförlerde ağda yaptırıyor kırk kat elin yabancısına da kendi öz kızından gizliyor...hayır benim anlamadığım ayıp bişey mi...bacağınızı göstermiyormusunuz siz kızınıza....peki nasıl öğrenecekler...hadi yanında ben yapmam diyenler bir yere kadar da ben kendi kızıma yapmam diyenlere soruyorum..şemayla şekille mi anlatacaksınız...kızınız sorun olduğunda size gelirse "çok ayıp" mı diyeceksiniz ??? garip...ne bileyim bana çok garip ve gereksiz geldi...

kız evlat yetiştirebilmek çok önemlidir ve bence böyle şeyleri kızlar anneleri ile paylaşmalıdır ki gidip ondan bundan öğrenmesin...

Bacakta göstermek ayrı kızının bikini bölgesine ağda yapmak ayrı...

Nasıl olacağını anlatmak gayet normal ama ben onun yanında asla yapmam ona da asla yapmam olur mu hiç öyle şey canım...

özel bölge hariç yapılabilir zaman geldiğinde ve anlatılarak kızınada yapabilirsin ama özel bölgeyi nasıl yapacağınıda tarif edersin ben orta okula giderken kulaktan dolma duyduklarımla kolumun altını jiletle kesmiştim haftalarca acıdı
tamamen soyunmak yanlış bence gerektiği kadar soyunulabilir evladının yanında
bir komşumuz müdürmüş bankada bayan kayınpederi yatağa düşünce altını bile değiştirmek zorunda kalmış yıllarca

bazen kızlarda tüylenme sorunu ilk okul 5. sınıftada başlayabiliyor benden yapmamı istese bikini bölgesindede yardımederdim sakınca yok bence kendim yapmam o ayrı o bölgeyi kızımın yanında
hamileyken bende ağdaya gitmek zorunda kaldım doğuma girdiğimde çok kısaydı ama hemşireler kesmiş

neresi olursa olsun bir anne kızına herşeyi öğretmeli, ayrıca ben kendi doğurduğum kızımdan neden çekineyim...ha ben göstermem ama onun herşeyini ilk ben yapacağım...yine söylüyorum keşke benim annem de yapsaydı....bu tamamen kişisel bişeydir...ayıp mıdır yasak mıdır..kime göre ayıptır??? böyle sanki acayip bişeymiş gibi karşılanması garip... herkesin doğrusu ve evlatları ile kuracağı ilişki kendisini ilgilendirir benim düşüncem bu....

Back
X