bikini bölgesi değilde annem bacağını alırken çok görürdük bizde annemin yanında bacağımızı alırdık ama tabi bizimki öyle ağdalar falan değil epilatörle yapıldığı için hiç öyle iğrenç gelmedi gözümüze gayet doğaldı e bide öyle aylarca bacağı almayıp orman gibi ailede kimse bırakmadığından bacağını alırken gördüğümüzde de hiç yadırgamadık iğrenmedik...
nitekim ben annem bacağını alırken görmeseydim benim bacaklarımı alma vaktim geldiğinde anneme bacağımı açmaya bile utanırdım. hiç görmediğim birşeyi ayrıca nasıl yapacam :S valla çok stres olurdum.. ama bu hewliyle yaşım geldiğinde annem gidip bana özel epilatör almıştı ve tek başıma almaya başlamıştım :))
soyunmaya gelirsek iç çamaşırlı birbirimizi görürüz ama anadan üryan kesinlikle görmeyiz :)
zaten 3 kızın birde annenin olduğu bir evde herkesin birbirinden saklanarak yaşaması biraz imkansız :) şu da var kardeşlerim beni banyo yaparken çağırır sırtını ovarım veya annemi çağırırız kazık kadar olsakta gelir ovar sırtımızı. bizde annem banyo yaparken gider ovarız sırtını. ovarız dediğim de keseleriz
bilmiyorum annem nasıl başardı ama biz birbirimizden bu tarz şeylerden çekinmesekte onca yıl şehir dışında yurtta 10 tane kızla kaldım ona rağmen beni iççamaşırımla bile görmemişlerdir. hepsinin göğüslerini görmüşümdür açarlar dolanırlardı öyle hepimiz kızız nasılsa deyip çok garibime giderdi :D
Bunu ben de yaşadım, hiç çekinmiyordu hatunlar yaa :)) Hatta arkasını dönp genitalini alan da vardı .Ben onların yanında pantolonmu çıkarıp da pijamamı giyemezdim :)) 3 yıl yurtta kaldım ya banyoda giyinirdim yada dolabın kapağının arkasında...