- 26 Şubat 2018
- 753
- 1.970
- 63
- Konu Sahibi yalnizkus_
Alt tarafı yumurta abartmasak mı? Kendisine ikram ettim hatta yemesi için fazlasıyla ısrar ettim ayrıca geri tepince de kendim yemeğe çalıştım olayı büyütmemek için
Rahmetli dedem, misafir geldiği zaman ne yersin ya da yer misin diye soru sorulduğunda çok kızardı "öyle soru sorulmaz, sen elinde ne varsa hazırla getir, misafir ister yesin ister yemesin. Zaten sorulduğu zaman kimse evet yerim demez, herkes reddeder" derdi.
Şimdi o an yaşanan sizin burda yazdığınız kadar uzayan bir an değildi, anneniz bir bakış atıp geçti belki. Ama yine de söz konusu kişi köprüden geçerken çarpıştığınız biri değil, anneniz. Ayrıca kadın belki bu dönem menapoza giriyor olabilir mi? Sonuçta hormonlarımız duygularımıza yön veren en büyük etkenlerden biri. Veya ruhsal durumunu etkileyen başka bir şey var mı sizin fark etmediğiniz. Ve bu durum annenizi içten içe bazı şeyleri bastırmaya çalışıp yediğini içtiğini sorun etmeye itmiş olabilir.
Bilemiyorum, sadece sizin yazdıklarınızdan yola çıkarak burda yorumlar yazıyoruz ve siz daha çok annenizi küçümser bir tarzda yazdığınız için tepki aldınız.