arkadaşlar çok kötüyüm çok korkuyorum.sorunum uyuşturucu bağımlısı kızkardeş sorumsuz pasif bir baba akıl verin lütfen.biyerlerde ölüp kalacak en sonunda yada içip içip gelip beni öldürcek lütfen bi akıl verin.
Profesyonel yardım alması şart sanırım ama.Sizin yardımlarınızla bırakacağını sanmıyorum.Geçmiş olsun.Ve ne olur kızmayın ona.Kızmak sadece işleri sarpa sarar.
haklısın araştırdım herşeyi..UYUŞTURUCU KULLANMANINDA CEZASI YOKMUŞ. ANCA SATICIYSAN VE ÜZERİNDE YAKALANMAK KAYDIYLA içeri atıyolar oda 3 gün sonra salınıyo tabii. ee böylece gitgide yayılıyo bu illlet.lanet olsun.herkes çocuğuna kardeşine sahip çıksın benim çocuğum yapmaz demessin lütfen .her zamn şüpheci olun .çünkü sahipsiziz!!!
tedavı olması sart baska turlu bırakamaz cunku .ne yapın edın kardesınızı ıkna etmeye calısın .bıldıgınızı o na soyleyın ve tatlı tatlı konusun kızmayın gergın davranmayın korkutmayın kardesınızı .yanında oldugunu hıssettırmen cok onemlı .ve sakın suclamayın .sucluluk duygusunda asıleşecektir.Allah yardımcınız olsun .
Allah kolaylık versin. Elbette tedavi şart. Tedaviden çok iyi sonuç alanlar var. Ama tedaviye ikna etmek ve durumdan haberdar olduğunuzu söylemek için ona nasıl yaklaşmanız gerektiği ile ilgili bir uzman görüşü lazım. Eğer bir psikyatrdan yardım alma şansınız yoksa bile nette araştırın. İnternette online psikologlar var yardımcı olan, bu konuda makaleler de bulabilirsiniz. Hatta bu sitede MEltem Hanım var, psikoloji bölümünde sorularımıza yanıt veriyor içtenlikle. http://www.kadinlarkulubu.com/dr-meltem-kavcar-sirmaliya-sorun-f473/
Biz tabi uzman olmadığımız için bu konuda yanlış şeyler söyleyebiliriz. Konu hassas.
Ama yaklaşımınız kesinlikle sevecen olmalı.
Allah kolaylık versin. Elbette tedavi şart. Tedaviden çok iyi sonuç alanlar var. Ama tedaviye ikna etmek ve durumdan haberdar olduğunuzu söylemek için ona nasıl yaklaşmanız gerektiği ile ilgili bir uzman görüşü lazım. Eğer bir psikyatrdan yardım alma şansınız yoksa bile nette araştırın. İnternette online psikologlar var yardımcı olan, bu konuda makaleler de bulabilirsiniz. Hatta bu sitede MEltem Hanım var, psikoloji bölümünde sorularımıza yanıt veriyor içtenlikle. http://www.kadinlarkulubu.com/dr-meltem-kavcar-sirmaliya-sorun-f473/
Biz tabi uzman olmadığımız için bu konuda yanlış şeyler söyleyebiliriz. Konu hassas.
Ama yaklaşımınız kesinlikle sevecen olmalı.