• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızkardeş sorunsalı

BULUTT

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2007
1.550
20
118
Ankara
arkadaşlar çok kötüyüm çok korkuyorum.sorunum uyuşturucu bağımlısı kızkardeş sorumsuz pasif bir baba akıl verin lütfen.biyerlerde ölüp kalacak en sonunda yada içip içip gelip beni öldürcek lütfen bi akıl verin.

konuyu biraz daha açıklar mısınız?

kız kardeşinizin uyuşturucu kullandığından emin misiniz :S

sanırım anneniz yok ondan hiç bahsetmemişsiniz konuda

evet arkadaşım eminim eski arkadaşlarından öğrendim ayrıca belli oluyor zaten halinden konuşmalarından bir gram akıl kalmamış kendisinde. :((

tedavi olabiliyorlar uyuşturucu bağımlıları.
bu konuyu bir araştır yoksa aynen dediğin gibi olur sonunuz..

Son düzenleme:
Profesyonel yardım alması şart sanırım ama.Sizin yardımlarınızla bırakacağını sanmıyorum.Geçmiş olsun.Ve ne olur kızmayın ona.Kızmak sadece işleri sarpa sarar.

kendi rızasıyla hastaneye yatması gerekiyormuş malesef.kendiside tabiki içiyorum demiyor.off yaaaa.niye devletin bu konuda yardım edeceği bişi yok

kendi rızasıyla hastaneye yatması gerekiyormuş malesef.kendiside tabiki içiyorum demiyor.off yaaaa.niye devletin bu konuda yardım edeceği bişi yok

Devlet cebini doldurmakla meşgul canım...Böyle önemli şeylere ayıracak vakti ne yazık ki yok...

haklısın araştırdım herşeyi..UYUŞTURUCU KULLANMANINDA CEZASI YOKMUŞ. ANCA SATICIYSAN VE ÜZERİNDE YAKALANMAK KAYDIYLA içeri atıyolar oda 3 gün sonra salınıyo tabii. ee böylece gitgide yayılıyo bu illlet.lanet olsun.herkes çocuğuna kardeşine sahip çıksın benim çocuğum yapmaz demessin lütfen .her zamn şüpheci olun .çünkü sahipsiziz!!!

tedavı olması sart baska turlu bırakamaz cunku .ne yapın edın kardesınızı ıkna etmeye calısın .bıldıgınızı o na soyleyın ve tatlı tatlı konusun kızmayın gergın davranmayın korkutmayın kardesınızı .yanında oldugunu hıssettırmen cok onemlı .ve sakın suclamayın .sucluluk duygusunda asıleşecektir.Allah yardımcınız olsun .

Konu içeriği nedeniyle "Kendi ailesiyle ilgili sorun yaşayanlar" başlığına taşındı.

Allah kolaylık versin. Elbette tedavi şart. Tedaviden çok iyi sonuç alanlar var. Ama tedaviye ikna etmek ve durumdan haberdar olduğunuzu söylemek için ona nasıl yaklaşmanız gerektiği ile ilgili bir uzman görüşü lazım. Eğer bir psikyatrdan yardım alma şansınız yoksa bile nette araştırın. İnternette online psikologlar var yardımcı olan, bu konuda makaleler de bulabilirsiniz. Hatta bu sitede MEltem Hanım var, psikoloji bölümünde sorularımıza yanıt veriyor içtenlikle.
http://www.kadinlarkulubu.com/dr-meltem-kavcar-sirmaliya-sorun-f473/
Biz tabi uzman olmadığımız için bu konuda yanlış şeyler söyleyebiliriz. Konu hassas.
Ama yaklaşımınız kesinlikle sevecen olmalı.

Son düzenleme:
Allah kolaylık versin. Elbette tedavi şart. Tedaviden çok iyi sonuç alanlar var. Ama tedaviye ikna etmek ve durumdan haberdar olduğunuzu söylemek için ona nasıl yaklaşmanız gerektiği ile ilgili bir uzman görüşü lazım. Eğer bir psikyatrdan yardım alma şansınız yoksa bile nette araştırın. İnternette online psikologlar var yardımcı olan, bu konuda makaleler de bulabilirsiniz. Hatta bu sitede MEltem Hanım var, psikoloji bölümünde sorularımıza yanıt veriyor içtenlikle.
http://www.kadinlarkulubu.com/dr-meltem-kavcar-sirmaliya-sorun-f473/
Biz tabi uzman olmadığımız için bu konuda yanlış şeyler söyleyebiliriz. Konu hassas.
Ama yaklaşımınız kesinlikle sevecen olmalı.

çok teşekkür ederim inceleyeceğim

Back
X