Kızkardeşim ile kıyafetlerimi paylaşmak istemiyorum

turuncusari

Güneş
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2018
80
85
3
39
Bazı kızkardeşleri görüyorum da birbirlerinin kıyafetlerini giyiyorlar ve bundan da çok memnunlar, benim de kız kardeşim var ve benim kıyafetlerimi de kullanabilmek istiyor ama ben kardeşim bile olsa paylaşmak istemiyorum kimseyle.

Son düzenleme:
Rahatsiz oldugunuzu anlatsaniz. Belki anlar. Kirilcak bisey yok. Bende abimin polarlarini giyerdim hep. Cok sicak tutarlardi. Oda bana kizardi. Kardeslik böyle sanirim.

Hey gidi zaman, ne çok giyerdim ablalarımın kıyafetlerini. Benimki de vardı ama onlarınki çok tatlı gelirdi. Allah’tan sizin gibi değillerdi ablamlar. Kıyafetleriniz kardeşinizden değerli mi? Madem bağışlıyorsunuz da o zaman kardeşinizin beğendiklerini kardeşinize bağışlayın olsun bitsin.

Evlenmeden once ben de böyleydim. Evde kiyamet kopardi benim birseyimi giyince. Ama şimdi tam tersi... ailemden biraz uzaktayim ve her gidişimde hususi olarak giymeyeceklerimi dahi götürüyorum. Sirf kardesim giysin diye. Hatta pekcogunu ona birakiyorum. Kırmayın birbirinizi :KK19:alt tarafi kiyafet eskisin, yirtilsin ne farkeder?

Bizim aramızda iki yaş var . Ama hiç kıyafetlerimizi giyemedik. Ama ben şişmandım. Kardeşim çok zayıf. :KK70:
Ayakkabı numurası da iki beden farklı. Ben kapalıyım o açık .
İstemiyorsanız söyleyin bence . Paylaşsanız da fena olmaz.

Kız kardeşten bahsediyoruz.
Fazla cimrilesmesek.
Kız kardeşime en iyilerini almak isterim hep en iyisi onun olsun isterim.
Şimdi ona çok uzağım ve çok özlüyorum :KK43:
Yazdiklarinizi okuyunca duygulandim. Keske kardesler hep cok yakin olsa ama maalesef hayat oradan oraya savuruyor :cry:

Hiç kafamın basmadığı bir konu. Ama genel olarak bahsetmek gerekirse bu hayatta maddeci olmamak lazım, eşya kıyafet vs bunlara kardeşle muhattap olmayı istemeyecek kadar bağlı olmayı sağlıklı bulamadım. Yani benim kardeşim dolabımı talan ederdi yine de birşey demezdim şimdi herşeyime koşar ben birşey istemesem de abla diye peşimde dolaşır, abla işten geldin yorgunsunuz gelin bende yemek yiyin, abla Bebişe vitamin çorbası yaptım eve geçerken al, abla çaya gel,Abla niye moralin bozuk keyiflisizsin, abla şunu aldım beğendim sana da aldım, ahh ahh yemişim iki tişört bir elbiseyi, canım kardeşim elim ayağım benim:KK36:

Kendi kardeşimi düşündüm bırak kıyafeti canımı veririm. Benden her zaman daha kilolu olduğu halde kıyafetlerimi giyer esnetirdi bir daha giyemezdim ama ondan kıymetli olmadı hiç bir zaman.

Yorumum direk size degil ama bahsettiginiz konuya deginecegim. "Kardesimden kiymetli degil kiyafetler." Diyenler. Madem kiyafetler bu kadar cabuk bi kenara atilabiliyor. Alirken fazla fazla alinsin ayni seylerden. Ya da cok begendiyse kardeste aynisindan alsin. Boylece kimse kimseden birsey istemesin?

Bekarken ayni durumla ben de karsilasmistim. Kardesim yok ama kuzenim var ve benden kilolu, pantolonlarima giremese de üst kiyafetlerden esneyenlerin icine zorla kendini sokmaya ugrasirdi. Ben bidaha o kiyafeti giyemezdim. Buna izin vermedim de kotu mu oldum? Kuzenimi sevmiyor muyum? Seviyorum ama herseyimi 1 kere giyse, benim ustume giyecek birseyim kalmazdi.

Surekli baştan dolap mi dizecegim? Madem ikide bir baştan dolap dizilecek durum var, madem aynisindan alincak durum var, her alisveriste 2şer tane almak daha mantikli degil mi?

Yorumum direk size degil ama bahsettiginiz konuya deginecegim. "Kardesimden kiymetli degil kiyafetler." Diyenler. Madem kiyafetler bu kadar cabuk bi kenara atilabiliyor. Alirken fazla fazla alinsin ayni seylerden. Ya da cok begendiyse kardeste aynisindan alsin. Boylece kimse kimseden birsey istemesin?

Bekarken ayni durumla ben de karsilasmistim. Kardesim yok ama kuzenim var ve benden kilolu, pantolonlarima giremese de üst kiyafetlerden esneyenlerin icine zorla kendini sokmaya ugrasirdi. Ben bidaha o kiyafeti giyemezdim. Buna izin vermedim de kotu mu oldum? Kuzenimi sevmiyor muyum? Seviyorum ama herseyimi 1 kere giyse, benim ustume giyecek birseyim kalmazdi. Surekli baştan dolap mi dizecegim? Madem ikide bir baştan dolap dizilecek durum var, her alisveriste 2şer tane almak daha mantikli degil mi?
Benim kıyafetlerim kardeşim giyince deforme olmuyor. Bedenlerimiz yakın. Konu sahibininki de böyle bir durum değil sanırım. İki dolap dizmiyoruz yani. Hatta özellikle farklı alırdık ki değişik değişik giyelim. Bedenlerimiz farklı olsaydı ve benim bir kıyafetimi çok beğenseydi elbette gider ona da alırdım aynısından zaten o da zorla içinr girmeye çalışmazdı.:KK45:

Ben sorun etmezdim pndan kiymetli olamaz hic bi kiyafetim. Ama tarzlarimiz farkli bu yuzden goymezdik zaten

Bekarken ayni durumla ben de karsilasmistim. Kardesim yok ama kuzenim var ve benden kilolu, pantolonlarima giremese de üst kiyafetlerden esneyenlerin icine zorla kendini sokmaya ugrasirdi. Ben bidaha o kiyafeti giyemezdim. Buna izin vermedim de kotu mu oldum? Kuzenimi sevmiyor muyum? Seviyorum ama herseyimi 1 kere giyse, benim ustume giyecek birseyim kalmazdi. Surekli baştan dolap mi dizecegim? Madem ikide bir baştan dolap dizilecek durum var, her alisveriste 2şer tane almak daha mantikli degil mi?
İyi de her daim beraber alışverişe çıkmıyoruz ki. Benim aldığım bluz onun pantolonuyla güzel kombinleniyor ve giymek istiyor mesela. Giysin benim için problem yok.

Annem küçükken ikimize de aynı kıyafetlerden alırdı. Siyam ikizleri gibi :) aklıma o geldi.

Son olarak bütün kıyafetlerime yapsa aynı şeyi tabiki abartma len derdim ama konuşmaya değmeyecek şeyler için kardeşimi kırmam. O da beni kırmaz.

Arkadaş, akraba kesinlikle karşıyım ortak kullanıma ama kizkardeslerimle herseyimizi paylaşırız bir araya gelince. Yeri gelir ayakkabı bile. Hatta bazen birkaç günlüğüne anneme gidip geleceksem yanıma iç çamaşırı ve üzerimdekiler dışında birşey götürmem. Lazim olursa bekar olan kardeşiminki leri giyerim nasılsa diye. Ha şu da var tabi bekarken birbirimize vermediğimiz niye vermiyorsun aman al kıymetli malını diye kavga ettiğimiz de çok olmuştur. O da lazim demek ki.:KK53:

Back
X