Kızkardeşim ile kıyafetlerimi paylaşmak istemiyorum

Kıyafeti geçtim canımı istesin şu dakka düşünmeden veririm yeterki o mutlu olsun bende mutlu olurum

Bazı yorumları şaşkınlık içerisinde okudum resmen insanlığın yüz karası ilan edilmişim :)
Birkaç saat sonra o duygularım geçti kardeşimle çok iyiyiz, onu çok sevdiğim için zaten bu konuyu açmıştım kırmak istemediğim için fikir alayım demiştim ama PİŞMAN OLDUM.
Bir ilişkide sıkıntım olursa ya da ufak tefek derdim olursa yazarım buraya ben de ilerde diyordum bundan sonra yine de yazar mıyım bilmiyorum.
Bazılarınız mantıklı yorumlar yapmış, onlara çok teşekkür ediyorum. Evet altında başka sebep de olabilir ya da yapım bu olabilir. Düşüncem yanlıştır, düzeltmem gerekiyordur tamam ama ablaya bak ablaya, yazık ve türevi yorumlar çok çirkindi.
Kıyafetlerimden beğendiği bir şey olunca hediye de ediyorum kardeşime, iyice cadı abla ettiniz beni ya. Sadece çok sevdiğim özel bulduğum bir şeyi habersiz alması huzursuz ediyor gidip kalbini kırmıyorum kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum neler neler yazmışsınız...
Abartmışsınız tek kelimeyle.

Bu arada not: sadece kardeşim değil arkadaşımla falan da paylaşamam yapım bu.

Benim ablam var hicbirşeyimi vermem. Oda artık vermez zaten yorum yapmıştım sizide gayet iyi anladım. Şöyle örnek veriyim çorap takıntım var alır alır saklarım cesıt ceşit renk renk:) kıyamam giymeye bi tatlilar ki:)))) bikacini açtım giydim yıkandı annem ortak cekmeceye koymuş ablamda giymiş. Ayağında gordum görmez olaydım :)) çıkar corabimiiiiiiiii diye cirladim :))) ablamı sevmiyomuyum çok severim gider bi maaşımı harcar istediği ne varsa alırım o ayrı. Ama bana ait kremler kıyafetler çoraplar takılar tokalar bana özeldir. Ev halki değil sadece kalmaya gelen misafirlrde teyze kuzen neyse bilir huyumu. Bu bi huy ister cimrilik desinler ister titizlik. Benim olan benimdir. Karşı taraf çok begendiyse ona daha iyisini alırım. Yeterki benim olana dokunmasın.

Sende sorun var bence.
Abla kardeş kıyafet paylaşmak güzel şey,
Acaba ona daha çok yakışınca içerleniyor olabilirmisin ?

Bence çok fazla abartmışsın o en sevdiğin kıyafet kardeşinden değerlimi bnmde Kardeşim var var ama biz bir birimizden hiç bir şey sakınmayız o en sevdiğim şeyi değil istemesi beğendiği an istemesine gerek kalmaz o en değerli bi şeyimi ona veririm insan kardeşine canını verir canını

Bende oyleyim sanki cok.deger verdigim biseyi baskasi odunc giyince resimlerde falan gorunce içime oturyor bi acaip.oluyprum ama siz kardesinizle bu durumu konusun..umarim.arsuz degildirde istemez sık sık..bazi kardesler sac basa giriyo kiyafet icin ama akillanmayip yine giyiyolar

Evet sorun. Kardeşine neden veremez bir insan altı üstü bir tshırt u bir bluzu. Nasıl içine oturur bu kadar. Nasıl yani anlayamıyorum. Bu bence çok büyük bir sorun. Sakın onunla konuşma böyle bir seyi, kızcağız bir de izin almış kıyamam. Sen dur düşün bakalım aslında bu kızla paylaşmak istemediğin şey bir kıyafet mi yoksa başka birşey mi?

Valla 31 yaşındayım küçük de değilim ama bir türlü can ciğer olmadım kardeşimle, herhalde bilinçaltından dolayı... Küçükken çok kiskanmis olmak vs.

Yavrum ya sana da kıyamam. Bak ben terapiye gidiyordum. 3 kardeşiz. Ben kolay çocuğum diye 4-5 yaşlarındayken hafta içi ananem beni alırmış. Hafta sonu eve getirirmis. Kardeşlerimle de 1 er yaş var öyle düşün onlar da küçük. Ben hafta sonu eve geldiğimde çok sakin bir evden curcuna bir eve gelirdim. Ve kendimi dışlanmış hissedermisim. Tabi burada asıl suçlu annem babam belki ananem ama ben kardeşlerime darılmışım. 30 yaşında terapide çıktı bu konu ortaya. Böyle olduğunu fark edince geçti gitti.

Kardeşin ne yapsın o bebek dünyaya gelmiş ve seni hiç kiskanmamistir. Burada kardeş olayını yönetemeyen ebeveynler suçlu. Üstüne 7 yaşında bir çocukla bir bebeği kıyaslayan o daha tatlı demek hangi aklın ürünü onu merak ettim ben.

Kardeşim, benim şu dünyadaki tek güvendiğim sırdaşımdır.. O benden bir tane elbiseyi giymek için istesin ben ona onu veririm..Hatta derim ki bak buna bu çanta çok güzel olur.. Heh bir de şu şalı dola boynuna of of tadından yenmez.. Gibi.. Siz iyii bir abla olabilirsiniz size göre..Ama muhattap olmak istemiyorum gibi bir cümle bana göre normal değil.. Sizi çok kırdığı bir şey mi oldu?

Kardesim begendigi bir seyimi istesin ona hediye ederim, gider daha güzeli alirim ya da parasını veririm alsin diye
Ama duzenli olarak kiyafetlerime ortak olmasini istemem.
Kim olursa olsun. Bu kiyafetin kardeşten daha onemli olmasi falan degil. 3 kere ayni ceketi istediyse 4.de ona veririm artik ben giymem sevmem oyle seyleri

Yorumlara acayip şaşırdım. Benim de kızkardeşlerim var kıyafetlerimi paylaşmayı hiç sevmem. En önemli sebebi onların benim gibi temiz kullanmamasıydı. Daha hiç giymediğim giysileri gizlice alıp giyip kirli bi şekilde dolaba geri attıklarını bilirim. Ben tam giymeyi düşündüğüm gün bi bakardım giyilecek hali yok bedensel deforme de olduğu için bir daha kendime yakıştırıp giyemezdim de. Hep kavga ederdik bu yüzden.
Tek sebep bu da değil ben başkasının vücuduna değmiş giysiyi giyemem. Şöyle bir düşündüm de hiç başkasından bişey alıp giymemişim. Giysiler de makyaj malzemeleri gibi kişisel geliyor bana. Yıllar geçti evlendim hala sevmem paylaşmayı beğendikleri bişey olursa biraz gönlüm geçtiyse tamamen veriyorum.

Kardes yani bu derece sakinmak dogru degil temiz kullanamiyordur falan anlarim ama onun disinda bana normal gelmiyor kardesimle paylasmiycam da kimle paylasicam ben arkadaslarima dahi veririm gerci:) bu konuda takinti yapmam alt tarafi kiyafet yahu ne var paylasilsa

Benim ablamda benden isterdi ve ben ablama gore biraz acik giyinen bi insanim. Ama yinede ablan evde giyerim. Uzerime birsey alirim diye isterdi. Bende hemen verirdim. Ve hic kizmadim. Cunku ben onun kiyafetlerini isterkende birsey demezdi kucukken. Sanirim sizinle bizim kardes anlamlarimiz farkli.

Giysilere önem verebilirsiniz yıpranmasını istemezsiniz anlıyorum. Bu kişinin karakter yapısına, değer verdiği şeylere bağlı bir durum. Keşke maddi şeylerden ziyade karşımızdakini mutlu etmekle mutlu olsak.

Su dunyada kiyafeti falan gectim, cocuklarimi gozum kapali emanet edecegim iki insan var ikiside kardeslerim.. nasil abartmissiniz yahu, ne guzel hosuna gitmis hediye bile edin ya da ortak giyin yikaniyor sonucta esya :) siz bir adim atin kardesiniz icin, size en cok o destek olacak gelecekte..

Terapiye gidiyorum bir süredir, belki de hayatımdaki sorunların altında yatan neden de bu olabilir. Önümüzdeki seans danisacagim bunu doktoruma.

Dimi bu bi huy kardeşim için şöyle yaparım amanda dunyaları ayağına sererim demişler:)) o ayrı bi durum bu ayrı. Kişisel eşya paylaşmak istemezsin tiksinrsn huylanrsn ablamda bende yastklarmiza bile başkasını yatrmayz mesela brbrmiz de dahl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…