Kızkardeşim ile kıyafetlerimi paylaşmak istemiyorum

Ayy şok oldum buna yanlış yapıyorsun kendini terbiye et bence canm benimde kız kardeşim bana yetişti evliyim bana geldiğinde bi bakıyorum benimkiler üstünde ne ara büyüdü de giyiyor diye hoşuma gidiyor kardeş bu kardeş sonuçta eş dost degil

Bende bekarken hiç vermek istemezdim hatta kardesime benden daha čok yakıştığı icin kıskanırdım saklardım giymesin diye
Śimdi istesin herşeyimi veririm

Paylasmak kadar guzel bisey varmi bu dunyada.Erkek kardesim var benim dolayisiyla kiyafet olayi yok.Ama ikimizde kazik kadar evli insanlar olmamiza ragmen mesela benim sevdigim bir yiyecek almissa bana ayirirlar.Eside oyle,bende. Onlarin sevdigi ve herzaman alinmayan bir yiyecekse asla onlarsiz bogazimdan gecmez.Nolur ki?Canim o benim Allah basimdan eksik etmesin.

Kuzum yanımda olsa da herşeyimi gitse keşke. Hiç böyle olmadı bende biri erkek biri kız kardeşlerimin. Erkek polarimi giyerdi kız kazaklarımi

Gitsin ne olacak ki? Şimdi gurbetteyim keşke burda olsalar giyseler eskitseler...ahh cahil zaman ahh

ben de erkek kardeşimin tişörtlerini ve hırkalarını giyiyorum yavrum sesini çıkarmıyor hiç. ablasının gülü ya keşke uzakta değil yanında olabilsem. dünyanın en müthiş olayı kardeşlik bence kimi zaman kedi köpek gibi olsak da bu hayatta annemden sonra en sevdiğim insan evladı o. hem çocuğum hem çocukluğum. çok özledim

Ne değişik insanlar var yahu
Kendim zar zor bütçe ayırıp aldığım spor ayakkabılarımi bir gün bile ayağıma sokmadan sırf ne güzel dediği için veriyorum .
Çantalar, cüzdanlar fularlar şapkalar.
Parfümler pijamalar..
Safim herhalde ben
Ya da titiz değilim
Canımı istese veririm ne demek iki üç caput parçası .
Bencillige bak ya !

Daha yeni aldığım etiketini çıkarmadığım kıyafetlerimi bile alır. Tonla para döktüğüm pahalı eşyalarımı günlük yapar eskitir. Ama umrumda değil açıkçası kardeşim o benim. Hiç kimseye izin vermeyeceğim şeyleri o yapabilir hiç de sakıncası yok.

Yazdıklarınızı görünce çocuk zannetmiştim sizi ama 31 yaşındaymışsınız. Bir çocuğun kardeşini kıskanması garipsenecek bir şey değil genellikle karşılaşırız ama zamanla kaybolur gider. Hala bunları düşünüp hissetmenize şaşırdım. Bence bu konuda psikolojik destek almalısınız çünkü çok yakınınızdaki bir insana karşı bunları hissediyorsunuz, muhtemelen ailenize karşı da kızgınlığınız vardır ve bunlar hep insana yük olur.

Kardeşinizle can ciğer olamadığınızı söylemişsiniz eminim yakınlaşmanıza farkında olmadan engel oluyorsunuzdur. Hayatta her an her şey olabilir. Sonradan pişman olmamak için bir an önce bu yükten kurtulup kardeşinizle sıcak bir bağ kurmanızı tavsiye ederim çünkü o his dünyadaki en güzel şeylerden biridir ve kardeşlerden daha iyi arkadaşları genellikle bulamayız.

Arkadaşlarımla asla ben de paylaşmadım paylaşmam da. Çok itici gelirdi herkesin eşyası ortada ortak mal.
Ama kardeş farklı artı tonla lafıma rağmen giyiyor hiç izin aldığını da hatırlamıyorum
Mesleğine başlayınca ödeyecekmiş öyle diyor bugün bana harçlığıyla çorap almış :)

Kız kardeşime dolabımın yarısından fazla vermişliğim var üstelik giyecek hiç birşeyim kalmamıştı :)
Bu kadar kıyafete önem vermenize gerek yok. Kız kardeşten daha değerli birşey yok.

Yıkanıyor her seferinde yahu, giyip çıkarıp olduğu gibi geri vermiyor. Mağazadan aldığımız kıyafetler de birileri tarafından denenmiş oluyor.
Kardeş bambaşka bir şey, benimki evladım gibi. Çocuğum olsa ondan kıyafetimi sakınır mıyım sakınmam, kardeşim de öyle. Aynı karnı paylaşmışız aynı kıyafeti paylaşmakta sakınca görmüyorum.

Ne olur ki versen. Beraber giyseniz. Elin kizi degil ki, kardesin senin.

Benim ablamda boyleydi. Bir caput icin ortaligi yangin yerine cevirirdi. Anasinifi cocugu gibi.

Iki oglum var. Buyugunun kiyafetini kucuge giydiriyorum. Ilerde delikanli olduklarinda insallah yine boyle devam eder.

Herkesin takıntısı farklı diye düşünüyorum. Ben de kitaplarımı kimseyle paylaşamam. Kenarları kıvrılır hiç hoşlanmam. Ben çantamda taşırken ayrı poşete koyar öyle taşırım, çantanın içinde zarar görmesin diye. Kitapçıdan alırken binbir itina ile en temizini seçerim. Kitabımı vermek yerine beğendiği kitabı arkadaşıma alır hediye ederim. Başka bir şeye göstermediğim özeni kitaba gösteririm.
Demek ki sizin de böyle bir takıntınız var. Normal olduğunu düşünüyorum. Herkesin ufak takıntıları vardır.

Ablam olmadığı için çok üzülürdüm ama iyiki olmamış diyorum bu konu sonrasında

Bana “çocuğuna yapacağın en büyük iyilik kardeş yapmak” diyorlar. Bakıyorum etrafa birbirine koşulsuz bağlı kardeş hiç yok. Belli hir dönem zaten kardeş kıskançlığı evde kol geziyor. Onu unutturana, çocukları büyütene kadar anne telef oluyor.
Millet mi yanlış değerlendiriyor, aileler mi hatalı bu durumda, ben mi yanlış anlıyorum olayları çözemedim.
31 yaşında kardeşiyle aynı evde yaşayan birinin kıyafet vermemesi, özeline sahip çıkması bi nebze kabul edilebilir de, izin vermediği kıyafeti kardeşi giydi diye kin beslemek, zaten en çok onu severlerdi demek biraz iyi niyetten uzak bir düşünce. Bir gün anne olursanız daha iyi tahlil edebilirsiniz belki. Zira yaşınız, kardeş kıskançlığının bitip gitmesi gereken bir evrede gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…