Kızkardeşim ile kıyafetlerimi paylaşmak istemiyorum

Benim kız kardeşim yok sanırım ondan pek empati yapamadım
Ne bileyim ben biraz huysuzum galiba eşyalarım konusunda :)

Bekarken de, evlendikten sonrada ,kizkardes dahil isteyen herkesle kiyafetlerimi paylastim, vermeye de devam ediyorum.
Baskalarina dagittiginizi soyluyorsunuz.
En azindan esirgemeyip, kiz kardesinizle paylasabilirsiniz .

Benim kız kardeşim yok sanırım ondan pek empati yapamadım
Ne bileyim ben biraz huysuzum galiba eşyalarım konusunda :)
Herkesin takıntıları başka ya, bizler de başka şeylere takıyoruzdur kesin. Konu sahibi muhattap olamıyorum falan derken iyice coşmuş ama.

ben kardeşime kıyafetlerimi alma diyeceğime kendim bu düşüncelerden sıyrılır, bu konudaki isteksizliğimi törpülemeye çalışırdım. kırıcı bişey çünkü.

Benim kiz kardesim yok ama arkadaslarimi cok seviyorum ve hic gozume gelmiyor. Aslinda gunumuz modern insani esyayi onceler oldu.

Canımı vereceğim kardeşimden kumaş parçasını sakınmak üstelik ergence tavırlar yapmak bir rahatsızlıktır.

Bende kıyafetlerimi kimseyle paylaşamam, kimseden istemem de. Ama çevremde o kadar çok kişi var ki değiştirip giyip rahat eden..

Ama kız kardeş ayrı ya, eğer benim gibiyse, aldığı şeylere özen gösterip özenle giyiyorsa, aynı ortamlarda kullanmıyorsa (yani sonradan sen onun kıyafetini giymiş gibi olma, okul falansa sıkıntı yok) elbiseyi bollaştırmıyorsa sıkıntı görmem.

Ama bunlardan biri negatifse kusura bakmasın. İçime sinmez benim de.

Süper bir yorum sevdiği kıyafetleri bile hediye eder bağışlar ama kardeşine gelince muhattap olmak istememek. Gizli bir kıskançlık gibi birşey var herhalde. Bana normal gelmedi.

Bence guzel birsey bu sayede daha degisik kiyafet ler giyebilirsiniz olumlu yönden bakmak lazim ama istemiyorsaniz dile getirin lakin ne kadar sacma bi bez parcasi kardesinizden değerli ne kadar sacma geliyor bana kac kurus ki cocukken kuzenlerimden oyuncaklarimi sakinmistim annem bana hediye almisti böyle nasil dnasil diyeyim mutfak gerecleri hemde bayramda simdi hala pismanlik duyarim aklima geldikce ne kadar bencilmisim diye

Bence gayet normal bir düşünce ben de aynı fikirdeyim.

Onu kırmamak ve bu konuda eğitmek adına onun için alışverişe çıkın ve eşyalarınızı ayrı ayrı kullanmanızın daha iyi olacağını söyleyin incitmeden.

İstediği ve onun tarzı olan şeyleri almaya çıkın sık sık. Böylece aranız da açılmaz.

okurken tekrar tekrar baktım öz kardeşten bahsediyorsun bildiğin kardeş yani , hani eşyanı felan vermemen tamamda bu iletişim kopukluğu çok şaşırttı beni , çok fazla bağ oluşmamış aranızda anladığım kadarıyla çok üzücü. ben kardeşime bir eşyamı vermek istemediğim halde o yinede habersiz almış olsa iki bağırır çağırırım,hatta saç başa girsek bile ,5 dk sonra canciğer olur unutur gideriz ,aile içinde o kadar resmiyet olmamalı bence.

ablamin kiyafetlerini giyerdim oda benimkileri giyerdi
Birbirimize cikarttirip giydigimiz bile olmustur hic sorun etmedik
Simdi cok uzagiz fakat hala kiyafet veririz birbirimize

Bende sizin gibiyim. Ama bunu başkaları bir türlü anlamaz. Cimri olup çıkarsınız. Yazlığımız var kalabalık gideriz kardeşlerimle. Terlik sorun olur. Ben terliksiz gezemem. Benimkini alırlar. Hepsine terlik aldım yine benimkini giyiniyorlar, sinir oluyorum.

en yakın arkadaşınız istese eminim hemen verirdiniz.. Benim de iki ablam var ve çokca kıyafetim olmasına rağmen bende ısterdım ergenlık caglarımda. vermedıklerinde çok içlenirdim ama büyüyünce roller değişti. uzun zamandır onlar benden istiyordu evlenene dek. ben de yeni evlenmiş olmama ragmen şimdi isteseler yine veririm. herşeyimi veririm şimdi daha iyi anladım değerlerini bugünün yarını da var.... unutmayın

Valla 31 yaşındayım küçük de değilim ama bir türlü can ciğer olmadım kardeşimle, herhalde bilinçaltından dolayı... Küçükken çok kiskanmis olmak vs.

Bence kıskançlığınız kardeş sevginizin önüne geçmiş malesef.
kıyafet dediğiniz şey nedir Allah aşkına.
iki parça kıyafet için birbirinizi kırmaya değmez.
gün gelir eşyalarınızı sakındığınız o kardeşi mumla ararsınız.
gayet olgun bir yaştasınız daha ılımlı bakmaya çalışın.
insanın kızkardeşinin olması ne kadar güzel birşey.
2 kız kardeşim var. değil kıyafet canımı istesinler veririm.
Allah eksikliklerini göstermesin.
kardeşinizin güzel yönlerini görmeye çalışın.

Senin olayını bizim kardeş ablasına yapıyor ama çok abartılı değil tabiki
ben ne isterse yaparım o derece seviyorum kardeşimi
kardeşime bişey aldıgımda hatta ablamda bana niye almadın diye kızar
kıyafet konusunda tartısırız sizin gibi ama 10 dakka sonra unturuz
bence olayı fazla büyümüşsünüz kıyafet bu yarın eksilir yenisini alırsın ama kardeşilikte öylemi eksilipte yanisini alamazsın

Valla 31 yaşındayım küçük de değilim ama bir türlü can ciğer olmadım kardeşimle, herhalde bilinçaltından dolayı... Küçükken çok kiskanmis olmak vs.

Burda yapmanız gereken sizinle hemfikir olanları görüp içinizi rahatlatmak olmamalı.
Sizi kötü anlamda eleştirmiyorum ama kardeşlik bambaşka bir duygu canının parçası.
Bu konuda pskolojik destek almayı düşündünüz mü?
Küçükken sizle kıyaslama yapılması ve size verilen ilgiyi alakayı çalmış gibi görüyorsunuz.
O yaşta bilinçaltında kalan duygular çok etkili oluyor.

Kardeşin ilerde evlenip uzak bir yere giderse bugünleri hatırlarsın.

Biz beraber giyerdik kardeşimle

Benim bir hırkamı almış arkadaşına götürmüştü, kavga ettik o kızı sevmiyordum ben.

Sabah çamaşır astım o hırkada vardı içlerinde

Keşke burda olsaydı da verseydim giyseydi dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…