- 28 Ekim 2014
- 372
- 177
- 53
- Konu Sahibi uykusuzgibi
-
Belki kardeşinizin eşi ile durumu görüşüp, olanlardan haberimiz var, kardeşim çok üzülüyor, haliyle biz de üzgünüz, birbirinizi kırmayın minvalinde konuşup, kardeşinizin yalnız olmadığını hissettirip, adamın düzelmesini umabilirsiniz.
Yine düzelmezse, kardeşiniz boşanmak istediği takdirde ona destek olmak dışında yapabileceğiniz bir şey yok gibi görünüyor.
adamın kardeşi nişanlanıyor gitmek istemesi normal bence.
kardeşiniz gitmesin eşi gidip gelsin olmaz mı? sende mi yanımda ol diyor adam illa?
kardeşinizde telefon açıp durumu söylesin tebrik etsin nişanlanacak çifti tamamdır.
Bir aile büyüğü ile beraber kardeşinizin eşi ile oturun,konuşun.Gerekise rest çekin sahipsiz sanmasın kardeşinizi.
Amacınız onları ayırmak değil ki...Damat beye bir gözdağı vermek .Kardeşinizi üzmesin .zaten kardeşimden emin olsam babama söylemek aklımda ama yine kızın aklını çelip barışır diye korkuyorum arada ben kalırım yine,
bence yine de konuşmayı deneseniz, boşanmak kolay ancak son başvurulacak yöntem olmalı bence, konuşun, gerekirse tartışın, yine kardeşinizin üzerine giderse, sizin gidip kardeşinizi alacağını, boşanma davası açılacağını, bir daha asla eşinin yüzünü göremeyeceğini söyleyin.öyle birşey yaptığım zaman kardeşime daha cok yükleneceğini biliyorum burnundan getirir. boşanma isteğini de artık şu nişan işi arasında bakalım nasıl yapacaklar
Sizin gibi ablam olacağına hiç olmasın daha iyi. Siz bile gidemeyecegini biliyor diyorsaniz eşi tabiki dalga geçer.İyi günler bayanlar..Canımı sıkan bir mevzu var ama ne akıl alınacak ne de akıl verilecek bir konu. mesele kız kardeşim ve kavga ettikleri zaman evden kovan eşi.
kardeşim 15 aylık evli ve çocukları yok daha. çok kıskanç ve dediğim dedik bir kocası var. şark görevi yüzünden doğubayazıtta kalıyorlar. Biraz önce yine aradı ağlıyodu, sordum yok bişey dedi. biraz üsteleyince "babanın evine bırakıcam dedi yine diyo. bu sefer gelicem daha gitmiycem yeter dedi daha bişey demedi eşi evdeymiş.
ben kızkardeşimi aklamıyorum, biliyorum çünkü bizimki de çenesini tutmaz ağır konuşur ama her kavgada evden kovmak moda oldu bu adamda, gidemeyeceğini biliyor, dalga geçer gibi çagir babanı gelsin alsın seni diyomuş.. sakinleşince özürler barışmalar tamam bitti. sonra yine aynı.. bu sefer ki konuda mersinde görümcesinin nişanı olacak illa gidicez diye tutturmuş. önce ığdıra ordan uçakla ankaraya ordan araçla mersine. nişan bitince aynı gün tekrar dönüş olacak. kardeşimi araba tutuyor, ben yola dayanamam demesiyle başlamış yani.. meseleyi aileden sadece ben bildiğim için üzülüyorum, elimden bişey de gelmiyor. kurudum kaldım ya ne bileyim.
Amacınız onları ayırmak değil ki...Damat beye bir gözdağı vermek .Kardeşinizi üzmesin .
Sizin gibi ablam olacağına hiç olmasın daha iyi. Siz bile gidemeyecegini biliyor diyorsaniz eşi tabiki dalga geçer.
Kızcağızı yalnız gördü eziyo anlaşılan.
Kardeşinizin işi var mı?
Yani gerekirse rest çekebilecek konumda mı?
Ne yapacaksınız peki oturup adamın düzelmesini mi ?tabiki öyle ama işte eloğlu deyimi tamda enişte beye göre bi laf. sıkıntılı biri ve kardeşimi daha çok sıkıntıya sokar diye korkuyorum. işin garibi kızkardeşim de izin vermez konuşmama
En iyisi ailenize soylemeniz.
Her tartışmada defol git demesi kabul edilemez.Aileniz destek olmalı siz tek basiniza bu sorumluluğun altına girmeyin.
Anlattiğiniza göre kardeşinz geri bariliyor.
Normalleşme bir söz olmuş gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?