Kızkardeşim ve Eşi

Ailenizd anlatın. Babanız gitsin alsın ya. Madem öyle.

Bu adam nasıl kıskançmış anlmadım ben. Komşuya göndermiyor ama kavga edince sokaklara mı sağlıyo allahın dağında.

Ayrıca neden dönemeyecekmiş ordan. Taksi dolmuş bir şey yok mu şehre giden sorsun insanlar nasıl gidiyor atlasın gitsin. Koskoca lojmana en azından belli saatleri olan servis koymuşlardır heralde.

İki gün sonra normale dönüyosa bi daha dinlemeyen siz de derdini. Geliceksen gel kapım açık oturacaksan da arayıp arayıp şikayet etme diyiverin ya.

Ayrıca nişana gitmeleri gerekir illaki. Aynı gün içinde dönecekler demişsiniz. O kadar yol günübirlik gidilmez. Anlamadım. Benim yeri geşir eşim gitmez ben giderim böyle özel zamanlarda ben olurum yanlarında kayınvalidemin. Atlarım otobüse giderim. Ne var yani? Kızkardeşiniz fazla nazlı.

Gidemez diye bişey yok eminin bulunduğu yerde vardır öğretmen memur vs. Onlar Nasıl gidip geliyor. Ben de benzer bir bölgedeyim, çocuğum da var. Kocam beni kovsa çocuğumu alır basar giderim onu da bin pişman ederim. Benim işim var belki ama değil iş Ailesi arkasında olmadan bile bu resti çekebilen kadınlar var. Lütfen bunu yapamayacağını düşündürmesin eşine. Ve yapabileceğine de inansın. Çocuk da yapmaz umarım evliliği oturmadan

Öyle bölgelerde İlçe servisleri çalışır sabahın erken saatlerinde çıkarlar hepsi aynı saatlerde çıkar 6-7 gibi. Taksi bulunmaz ama aracını özel servis gibi çalıştıranlar da olur dönem dönem. Edinebiliyorsa çevre edinsin Bi iki, hakim olsun çevreye. Adam işe vs gitmiyor mı o Zaman araştırsın. Bu ne biçim erkek ya karısını evden kovmak ne demek ne insanlar var.

En iyisi ailenize soylemeniz.
Her tartışmada defol git demesi kabul edilemez.Aileniz destek olmalı siz tek basiniza bu sorumluluğun altına girmeyin.
Anlattiğiniza göre kardeşinz geri bariliyor.
Normalleşme bir söz olmuş gibi.
Parça parça yazdım özür diliyorum ama Kesinlikle ailenize söylemelisiniz bence de. Sorumluluğunuz çok büyük bu haldeyken.
Ayrıca nişana gidilmeli bence de. Kalalım Bi yerde dinlenelim desin madem kardeşiniz. Ya da ailenizin yanına uğrasın dinlensin eşinin iş için hemen dönmesi gerekiyorsa , o gitsin mesela. Bilemedim Bi orta yol bulunur.

Kardeşinizi özledik bahanesiyle çağırın, geri de göndermeyin. Gelsin söz versin alsın kızı...

Kardeşiniz de bu sırasa akıllı davransın.

Allahın dağında evden kovmak da neyin nesi? İstanbul'un göbeğinde kovsun bakalım kardeşin o evde duruyor mu iki dk?

İyi günler bayanlar..Canımı sıkan bir mevzu var ama ne akıl alınacak ne de akıl verilecek bir konu. mesele kız kardeşim ve kavga ettikleri zaman evden kovan eşi.
kardeşim 15 aylık evli ve çocukları yok daha. çok kıskanç ve dediğim dedik bir kocası var. şark görevi yüzünden doğubayazıtta kalıyorlar. Biraz önce yine aradı ağlıyodu, sordum yok bişey dedi. biraz üsteleyince "babanın evine bırakıcam dedi yine diyo. bu sefer gelicem daha gitmiycem yeter dedi daha bişey demedi eşi evdeymiş.

ben kızkardeşimi aklamıyorum, biliyorum çünkü bizimki de çenesini tutmaz ağır konuşur ama her kavgada evden kovmak moda oldu bu adamda, gidemeyeceğini biliyor, dalga geçer gibi çagir babanı gelsin alsın seni diyomuş.. sakinleşince özürler barışmalar tamam bitti. sonra yine aynı.. bu sefer ki konuda mersinde görümcesinin nişanı olacak illa gidicez diye tutturmuş. önce ığdıra ordan uçakla ankaraya ordan araçla mersine. nişan bitince aynı gün tekrar dönüş olacak. kardeşimi araba tutuyor, ben yola dayanamam demesiyle başlamış yani.. meseleyi aileden sadece ben bildiğim için üzülüyorum, elimden bişey de gelmiyor. kurudum kaldım ya ne bileyim.

Teknik olarak o dediginizin ayni gun icinde yapilmasi mumkun mu ? Neden yapamayacagini dusunuyor ki kocasi birgun git dediginde ciksin geldin kardesiniz birdahada donmesin boylece kocasina mecbur olmadiginida anlar belki adam gibi davranmaya calisir. Kac yasindalar bilmiyorum ama bu seviyesiz kavgalar ardindan hicbirsey olmamis gibi barismalar bana cok cahil davranisi gibi geldi.

işte sorun da burada. kardeşim gitmek istemiyor eşi zorla götürmek istiyor. evde yalnız bırakmıyor. koşu günlerine oturmalara bile yollamıyor ne işin var diye. cama balkona bile yasak koyan cinsten

Hakikaten cinsmis ayy asker mi bi de bu
Nolur polis falan olsun :işsiz:

gidemeyeceğini biliyor derken ne kastetmis olabilirim sizce? eşim beni evden kovsa çıkar gelirim babamın evine. ama kız lojmanin dışını bile bilmedigi bir ilçede yaşıyor. kavga anında pat diye evden kovuyor defol git sabaha gormeyeyim seni evde diyormuş. nereye gitsin bu kız? dalga geçmek değilmi bu?

Arkadaşım kardeşine de ki ; psikolojisi bozuk eşi ona bir daha böyle davrandığında evden çıksın gidip nizamiyenin kapısında otursun. Madem gidecek yeri yok kızı böyle bunaltıyor kardeşiniz de böyle yapsın..Bunun gibi adamlar ele güne rezil olmadan düzelmez..

Bence babaya durumu anlatın bilsin, yoksa bu herif meydanı boş bulup dahada yüklenecek kıza yazık.

Babanın bu herifle bir görüşmesi şart, derdi neyse çözsün en azından. Yada kızımı bu şekilde üzmeye hakkın yok yolla kızımı gelsin dahada yok sana kız mız desin rest çeksin. Bak o zaman nasıl geri vites yapıyor dağ ayısı.

İyi günler bayanlar..Canımı sıkan bir mevzu var ama ne akıl alınacak ne de akıl verilecek bir konu. mesele kız kardeşim ve kavga ettikleri zaman evden kovan eşi.
kardeşim 15 aylık evli ve çocukları yok daha. çok kıskanç ve dediğim dedik bir kocası var. şark görevi yüzünden doğubayazıtta kalıyorlar. Biraz önce yine aradı ağlıyodu, sordum yok bişey dedi. biraz üsteleyince "babanın evine bırakıcam dedi yine diyo. bu sefer gelicem daha gitmiycem yeter dedi daha bişey demedi eşi evdeymiş.

ben kızkardeşimi aklamıyorum, biliyorum çünkü bizimki de çenesini tutmaz ağır konuşur ama her kavgada evden kovmak moda oldu bu adamda, gidemeyeceğini biliyor, dalga geçer gibi çagir babanı gelsin alsın seni diyomuş.. sakinleşince özürler barışmalar tamam bitti. sonra yine aynı.. bu sefer ki konuda mersinde görümcesinin nişanı olacak illa gidicez diye tutturmuş. önce ığdıra ordan uçakla ankaraya ordan araçla mersine. nişan bitince aynı gün tekrar dönüş olacak. kardeşimi araba tutuyor, ben yola dayanamam demesiyle başlamış yani.. meseleyi aileden sadece ben bildiğim için üzülüyorum, elimden bişey de gelmiyor. kurudum kaldım ya ne bileyim.
Ailene durumu anlat toplanıp eniştesi ziyaret edin. Sahipsiz mı bu kız. Hiç bir aile yuva bozmaz aksine yapıcı olurlar. Kız kardeşinden demek ki tek başına beceremiyor sorunlarını çözmeyi.
Hücum bir akıllı ailede kızını ezdirmez

Yalnız görümce dediğiniz kişi kocasının kız kardeşi elbette nişana gitmek ister. Evden kovması tabiki kötü ama sizin kardeşinizde gitmek istememekle hata yapıyor. Bir günlük sıkıcak dişini sanırım araba tutması icin bir ilaç vardı onu alsın ve eşiyle gitsin nişana.

Ailenizd anlatın. Babanız gitsin alsın ya. Madem öyle.

Bu adam nasıl kıskançmış anlmadım ben. Komşuya göndermiyor ama kavga edince sokaklara mı sağlıyo allahın dağında.

Ayrıca neden dönemeyecekmiş ordan. Taksi dolmuş bir şey yok mu şehre giden sorsun insanlar nasıl gidiyor atlasın gitsin. Koskoca lojmana en azından belli saatleri olan servis koymuşlardır heralde.

İki gün sonra normale dönüyosa bi daha dinlemeyen siz de derdini. Geliceksen gel kapım açık oturacaksan da arayıp arayıp şikayet etme diyiverin ya.

Ayrıca nişana gitmeleri gerekir illaki. Aynı gün içinde dönecekler demişsiniz. O kadar yol günübirlik gidilmez. Anlamadım. Benim yeri geşir eşim gitmez ben giderim böyle özel zamanlarda ben olurum yanlarında kayınvalidemin. Atlarım otobüse giderim. Ne var yani? Kızkardeşiniz fazla nazlı.

kıskançlık yaptığından değil ya işte maksat huysuzluk diktatörlük.. ya işte sorun orada gunubirlik olacağı için gitmek istemiyor . eşinin izni yokmuş. o kadar yolu bir gün için çekmek istemiyor.

Yalnız görümce dediğiniz kişi kocasının kız kardeşi elbette nişana gitmek ister. Evden kovması tabiki kötü ama sizin kardeşinizde gitmek istememekle hata yapıyor. Bir günlük sıkıcak dişini sanırım araba tutması icin bir ilaç vardı onu alsın ve eşiyle gitsin nişana.

ya tabiki ister kardeş sonuçta haklı yani. anlatamıyorum ki kardeşime laf. sakinleştirmeye çalıştıkça akıl vermeye çalıştıkça adam beni evden kovuyor istemiyor babama söyliyeyim yeter diyor 2-3 gün sonra düzelmeye başlıyorlar. her seferinde tamam bu sefer kesin bosanacaklar stresinide ben yaşıyorum.

Ailene durumu anlat toplanıp eniştesi ziyaret edin. Sahipsiz mı bu kız. Hiç bir aile yuva bozmaz aksine yapıcı olurlar. Kız kardeşinden demek ki tek başına beceremiyor sorunlarını çözmeyi.
Hücum bir akıllı ailede kızını ezdirmez

sorun cozmedigi gibi bide çenesini tutup sorun cikarmasa keşke. kaç kez söyledim erkeklerle kavga bile etsen damarına basma diye.iki gün sonra beni kovdu diye çıkıp gelsen, o da kalkıp bana hakaret ediyor kavga anında dese babama ne dersin? kendini haksız duruma düşürme aklını topla dedim. dinlese bu kadr kovulma lafı duymazdi..off

Ya rest çekecek babasının evine dönüp adamı süründürecek.. yalnız gelemez diyorsanız babanız gitsin alsın.. ya dersen ben arasa kalmaktan korkuyorum o zaman kardeşine de ki babama söylüyorum gelsin seni alsın madem kovuldun yok mok derse madem bacım açıp her seferinde bana ağlama sen kocanla iyi oluyorsun sonra ben burda kıvranıyorum diyeceksin. . Ha bu arada bu gidişle kardeşin birde üste çocuk yapar kocası bu sefer hem evden kovar hemde çocuğunu almakla tehdit eder yani azalmaz artar..

Çekilemeyecek bir evlilikse net bir karar versin boşansın ya da sizi bu şekilde üzmeye hakkı yok bence sonuçta gece gündüz aklınız orada kalıyor.
Mazallah ailenize açılır siz söylersiniz barışır bu sefer baldız bozdu aramızı muhabbetine döner olay.

Bence babaya durumu anlatın bilsin, yoksa bu herif meydanı boş bulup dahada yüklenecek kıza yazık.

Babanın bu herifle bir görüşmesi şart, derdi neyse çözsün en azından. Yada kızımı bu şekilde üzmeye hakkın yok yolla kızımı gelsin dahada yok sana kız mız desin rest çeksin. Bak o zaman nasıl geri vites yapıyor dağ ayısı.

erkekler cidden rest görmeyince anlamıyorlar. bekliycem bakalım bi sefer barışma olmazsa artık çare yok babama söyliyeyim

Ya rest çekecek babasının evine dönüp adamı süründürecek.. yalnız gelemez diyorsanız babanız gitsin alsın.. ya dersen ben arasa kalmaktan korkuyorum o zaman kardeşine de ki babama söylüyorum gelsin seni alsın madem kovuldun yok mok derse madem bacım açıp her seferinde bana ağlama sen kocanla iyi oluyorsun sonra ben burda kıvranıyorum diyeceksin. . Ha bu arada bu gidişle kardeşin birde üste çocuk yapar kocası bu sefer hem evden kovar hemde çocuğunu almakla tehdit eder yani azalmaz artar..

aynen soylediklerinizi bende düşünüyorum ama dile getiremiyorum ya ne bileyim kırılır küser yanlış anlar diyorum. bende aptalim galiba

Çekilemeyecek bir evlilikse net bir karar versin boşansın ya da sizi bu şekilde üzmeye hakkı yok bence sonuçta gece gündüz aklınız orada kalıyor.
Mazallah ailenize açılır siz söylersiniz barışır bu sefer baldız bozdu aramızı muhabbetine döner olay.

zaten şimdiye çoktan söylerdim ama bundan korkup demedim arada kalırım

Back
X