Kızkardeşim ve Eşi

aynen soylediklerinizi bende düşünüyorum ama dile getiremiyorum ya ne bileyim kırılır küser yanlış anlar diyorum. bende aptalim galiba

Kusmez, silkelenir. Doğru olan bu.
En azından araları duzeldiginde konuşun.kardesinizle.

Her fırsatta yazıyorum , inancliysalar eğer , adamın her kovmasinda bir nikah akti düşüyor.
Ayrıca Erkek olan erkek bunu yapmaz. Gerçekten hayat arkadaşı değildir o kişi ve gerçekten bir gün yarı yolda bırakacaktır.

Kardeşiniz biraz dik ve gururlu olsun .

Kardesinize blof yapoyor.gelsin babanizin evine nasilsa gidemez diye atr gider yapiyor.bence kardesiniz toplasin bavulunu buraya kadr diyip ceksin kapiyo ciksin.pesinde kopek olur nasilsa gidemez rahatligini bir bozsun bence

Hepsine kabul baban annen gidip bi ikisinin de kulağını çeksin.

Ailenize söylemeyin bence. Ailenizle, kardeşinizle ve eniştenizle aranız bozulur suçlu siz olursunuz. Kardeşiniz eğer gerçekten dayanamıyor olsaydı zaten kendi söylerdi.

Yine arayıp dert yanarsada yuvarlak laflar söyleyin, ayrıl gel, falan demeyin. Fazlada dert edip üzülmeyin bence. Bu sorunu çözmesi gereken siz değilsiniz, kardeşiniz. Sadece destek olduğunuzu hissettirin bu yeterli bence.

Kardeşin babamın evine gidiyorum desin ,

bıraksın bu ne böyle köle hayatı gibi . .

Kardeşinizin çenesini tutamaması adamın onu evden kovmasını haklı gösteremez. Enişteniz olgunlaşmamış ve evliliği kaldıramayan biri. Boşanmayı gerektirecek bir durum yok bence ama kardeşinizi evden kovması çok ciddi ve büyük bir sorun. İlerde dönüşü olmayan şeylere sebebiyet verebilir

Bunlar boyle basladi boyle gider.

Kardeşine ayril desen, baristiktan sonra biz iyiyiz sanane der, kavgali iken herseyi yapar.
Yani bu tarz cifler evliligi boyunca heo boyle devam ederler tartisirlar barisilar. Adam kovup duruyor. Demekki hic benimsememis kardeşinizi yada dedigim gibi aliskanlik edinmis.

Boyle ciftler ne ayrilabilir nede hep barışık olabilirler. Olur ya bunlar boyle gelmis boyle gider diye bazilarina. Kardesinizimde oyle bir evliligi var galiba

Allah kardeşinizin yardımcısı olsun aılesınden uzak bırbaşına kıskanç bir adam Allah hıdayete erdırsın...

Siz değil de daha hattı sayılır sözü geçer biri ile konuşun. Önce kız kardeşiniz sonra kocasına durumu biliyoruz diyin hatta kardesinizi almaya gelmiş gibi bile yapabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…