1 ay oldu geleli ve 1 ay daha burdalar.. ne bileyim ne varsa burda. sanki tatil beldesi.kızkardeşiniz neden tatilinin 1 ayını anneninizin evinde geçiriyor?
siz o ortamda nasıl rahat edeceksiniz?
neden onları evinize yemekli almak zorundasınız?
ben de tahammül etmek istemiyorum. öyle bir yapım var zaten, beni kessen istemediğim bişeye katlanamam.Yüzünü görmeye tahammül edemediğim insanla aynı evde kalamazdım ve mecbur da değilsiniz aynı evde kalmaya.
Yemeğe davet etmek zorun da da değilsiniz
inan çok ayrıntılar var. nelerden tartışma çıkardığını ve bana nasıl davrandığını anlatsam gülersiniz.Aranızdaki sorun tam olarak ne? Ona göre yorum yapalım.
Neden eşiniz gelene kadar anneniz de kalıyorsunuz tek başınıza evinizde kalamaz mısınız .ben de tahammül etmek istemiyorum. öyle bir yapım var zaten, beni kessen istemediğim bişeye katlanamam.
sırf eşime karşı davet edecem evime edersem. eşim kardeşimi benim gibi tanımadığı için sever onu, ben davet etmesem o eder.
eşim evimde tek başıma kalmamı istemiyor haklı olarak. şimdi ben ona desem evime gidiyorum ben diye, bahanem ne olacak? kardeşim yüzünden demek istemiyorum. zaten eşimin gelmesine az kaldı.Huzurunuz için Kendi evinize gidin.
Hamilelik yüzünden misafir ağırlayacak durumda olmadıgınızı söyleyin, gelmesinler.
bana bi iş kalmaz zaten annem hazırlar yemeği, bulaşığı da yıkar. maalesef bu bahane olamaz.O zaman tek care doktor dinlen dedi deyip ayilip bayılacaksınız. Belim agriyor, basim dönüyor misafir agirlayamam diyeceksiniz eşinize. Aklima baska çözüm gelmedi
evet ben de diyorum kendime 1 gün idare et diye ama, yapamayacam gibi geliyor. nasıl anlatsam. o bunu haketmiyor gibi, onu cezalandırır gibi..1 gün dayanılmayacak bir durum olamaz. Idare edin dusman degil ya.
Hamileligin etkisi ile mi bu kadar yogun yaşıyorsunuz acaba. Yilda 1 gun ve toplasanız 3 4 saatlik bir mevzu. Bu kadar kafaya takmayinevet ben de diyorum kendime 1 gün idare et diye ama, yapamayacam gibi geliyor. nasıl anlatsam. o bunu haketmiyor gibi, onu cezalandırır gibi..
Koskocaman kadınsınız, eğer güvenlik sıkıntısı yoksa annenizde kalmayı en başta kabul etmemeliydiniz.eşim evimde tek başıma kalmamı istemiyor haklı olarak. şimdi ben ona desem evime gidiyorum ben diye, bahanem ne olacak? kardeşim yüzünden demek istemiyorum. zaten eşimin gelmesine az kaldı.
bana kalsa ben tek başıma evde kalırım ama eşim yazık benim rahatım için annemde kalmamı istiyor.Neden eşiniz gelene kadar anneniz de kalıyorsunuz tek başınıza evinizde kalamaz mısınız .
Hamileyim halim yok davet edemeyeceğim sen de bir şey deme dersin olur biter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?