- 24 Haziran 2016
- 1.404
- 3.641
- 33
yok hamilelikten değil, bekarken de böyleydi. öncesi de var yani.Hamileligin etkisi ile mi bu kadar yogun yaşıyorsunuz acaba. Yilda 1 gun ve toplasanız 3 4 saatlik bir mevzu. Bu kadar kafaya takmayin
zaten gelince konuşacam, birdaha dışarıya gidersen evimde kalacam haberin olsun diyecem.Koskocaman kadınsınız, eğer güvenlik sıkıntısı yoksa annenizde kalmayı en başta kabul etmemeliydiniz.
Ev kalabalık oldu bunaldım bende diyin... zaten az kaldı gelmene o zamana kadar idare ederim diyin..
ne mutlu size. ama her aile, her kardeş bir olmuyor maalesef.. ben her defasında kardeşim şşhir dışından geleceği zaman ne hayaller kuruyorum şöyle yaparız böyle yaparız diye.. ama hep aynı terane.. neler olduğunu bilmiyorsunuz ki dışardan böyle yorum yapıyorsunuz. keşke biz de çok iyi olsaydık..Ya kardeşiniz ya kardeşiniz...
Nedir kardeşinize karşı bu nefret. Nasıl insansınız siz ?
Bir anne nin ve babanın bırakabileceği en değerli miras kardeşlerdir...
Ya çevre ye bakıyorum.. bir çok insan sizler gibi. Nedir bu düşmanlık ya.
Ayh allah korusun ya. Benim de bir ablam ve abim var. Onlar benim en yakın arkadaşlarım. Allah korumuş bizi... hiç bir zaman sevgimiz azalmadı çok şükür bin şükür.
Nasıl ailesiniz ? Nasıl aileler var ya... tövbe tövbe.
merhaba.bahane uydurmaya çalışacam bakalım ama eşim nolacak çağırırız ederiz derse söylemek zorunda kalacam galiba açık açık.Merhaba
Bende benzer bir konu açtım. 3 senedir evliyim eşime yansıtmim dedim ama canıma tak etti. Bir bucuk haftadır birbirimize yakin olmamiza ragmen yuzunu gormedim cünkü benim gibi bir insanda bile tahammül birakmadi. Kendinizi zorlamayin hamilesiniz bahane sallayin. Mesafenizi koruyun sohbet bike etmeyin bakalim nolcak
zaten gelince konuşacam, birdaha dışarıya gidersen evimde kalacam haberin olsun diyecem.
ama sorun şu anda kardeşimi davet etmek..
Neler olmuş açıkçası cok merak ettim ben yani yilda 1 gun 3 saat katlanamayacak me olmus olabilir? Yalan, hırsızlık,dedikody,yuvanizi bozma çabası, nedir bu kadar dayanilmaz olan şeyne mutlu size. ama her aile, her kardeş bir olmuyor maalesef.. ben her defasında kardeşim şşhir dışından geleceği zaman ne hayaller kuruyorum şöyle yaparız böyle yaparız diye.. ama hep aynı terane.. neler olduğunu bilmiyorsunuz ki dışardan böyle yorum yapıyorsunuz. keşke biz de çok iyi olsaydık..
yok ondan değil. bize hep herşey kocaya anlatılmaz dedi annemiz. aile içinde olan aile içinde kalır. kardeşimle aramda olan bişey sonuçta. kardeşime tavır koysun istemem, üzülürüm. ama durumu anlatırsam dicem sen yine kardeşimle konuş eskisi gibi diye.İstemiyorum uğraşamam diyin olsun bitsin.
Ne kadar çok açıklama yapmak zorunda hissediyorsunuz kendinizi anlamadım...
Siz eşinizin altında bir şey aramasından falan mı korkuyorsunuz yada kardeşinizle aranızdaki mesele de haksız olan siz misiniz?
Ne zamandır dipdibeyiz zaten, çocukta var, kafamda kaldırmıyor hamile halimle diyin tamamdır
yani yansıtmayim eşime dimi? çağırayım o zaman ya yılda bir kez geliyorlar zaten. bir kez ağırlarım, yeter zaten.eşinin gelmesine ne kadar zaman var?
o gelmeden 2-3 gün önce evine geç bence, evde işim var bahanesiyle.
zaten 2 yolun var,
1. bir kaç saat sabredip çağıracaksın.
2. hamileyim ağrılarım var şu bu bahanesiyle çağırmayacaksın ki bunu gayet de yapabilirsin.
eşine zaten dersin başında ay çağırmam gerek ama hiç halim yok diye. olmadı çaya gelsinler 1-2 saatliğine.o kadar gerilme.
yok ondan değil. bize hep herşey kocaya anlatılmaz dedi annemiz. aile içinde olan aile içinde kalır. kardeşimle aramda olan bişey sonuçta. kardeşime tavır koysun istemem, üzülürüm. ama durumu anlatırsam dicem sen yine kardeşimle konuş eskisi gibi diye.
teşekkürler cevapların için.
hiçbiri. hiç anlaşamıyoruz. benim düşüncelerime saygı duymaz, saçma sapan şeylerden kavga çıkarır. hakarete varır durum. her zaman haklı kendisidir. herkesi eleştirir ama eleştirdiği herşeyi kendisi yapar.Neler olmuş açıkçası cok merak ettim ben yani yilda 1 gun 3 saat katlanamayacak me olmus olabilir? Yalan, hırsızlık,dedikody,yuvanizi bozma çabası, nedir bu kadar dayanilmaz olan şey
Anlasamamak sebebi ile yüzünü görmek dahi istemiyor olmanızı anlamak pek mümkün değil açıkçası. Ne diyelim siz bilirsinizhiçbiri. hiç anlaşamıyoruz. benim düşüncelerime saygı duymaz, saçma sapan şeylerden kavga çıkarır. hakarete varır durum. her zaman haklı kendisidir. herkesi eleştirir ama eleştirdiği herşeyi kendisi yapar.
tamam öyle deyim o zaman. aşağıya yazdım nedenlerini. belki size tatmin edici gelmeyecek ama uzun yıllara yayılan bişey olduğu için biriken şeyler var. en son doğmamış çocuğum üzerinden ağır bir laf söyledi.Yahu anlatın demedim kocanıza.
Sadece neden misafir cagıramayacagınıza dair ikna edici bir açıklama borcunuz falan yok...
Kendimi iyi hissetmiyorum demeniz yeterli.
Ne diye bu kadar üstelesin?
Ayrıca düşman olsa idare edilir bir kaç saatliğine gerçekten bu kadar travmatik ne yaşamış olabilirsiniz? Kardeş sonuçta...
çok kavga ediyoruz ağır laflar söylüyor. nasıl anlatayaım başka bilmiyorum. neyse. teşekür ederim.Anlasamamak sebebi ile yüzünü görmek dahi istemiyor olmanızı anlamak pek mümkün değil açıkçası. Ne diyelim siz bilirsiniz
hiçbiri. hiç anlaşamıyoruz. benim düşüncelerime saygı duymaz, saçma sapan şeylerden kavga çıkarır. hakarete varır durum. her zaman haklı kendisidir. herkesi eleştirir ama eleştirdiği herşeyi kendisi yapar.
canım kaldığım ev onun değil annemin evi. gelmişler gelmemişler bana laf düşmez zaten. ama söz konusu benim evimse sıkıntı. yoksa kardeşimin annemde kalması beni değil annemi ilgilendirir. bana yemeğe gelecek olması da beni ilgilendirir.Hiç anlaşamadığın insan ile bir ay aynı evde kalman sıkıntı değil de senin evine bir gün yemeğe gelince mi sıkıntı
Bana bu çifte standart geliyor
Hani Kv olsa birlikte yaşasanız da mecburen görümceye katlandık vs desen yine anlarım da kendi evin varken eşine kalabalıkta rahat edemedim demek zor olmamalı
Bir de hani annen aile içinde olan aile içinde kalmalı demiş ya bu doğru, lakin şu an sizin aileniz eşiniz ve bebeğiniz
Kendinizi ve bebeğinizi önplana alın
canım kaldığım ev onun değil annemin evi. gelmişler gelmemişler bana laf düşmez zaten. ama söz konusu benim evimse sıkıntı. yoksa kardeşimin annemde kalması beni değil annemi ilgilendirir. bana yemeğe gelecek olması da beni ilgilendirir.
öyle yapmaya çalışacam teşekkürler.
çağıracam galiba dediğiniz gibi 3-5 saate ölmem heralde.İyi de şimdi hergün 24 saat aynı çatı altındasın
Bahanen eşime ne diyeceğim şeklinde
Buna tahammül eden evinde 3-5 saate haydi haydi katlanır yani kimin evi olduğunun ne önemi var o kişi ile bir arada olduktan sonra
Annenin evinde ona git diyemezsin ama kendin evine gidebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?