- 22 Aralık 2011
- 1.574
- 1.647
- 358
- 42
- Konu Sahibi Haymanaupk
-
Eger öyleyse iyi yapmis babaniz haketmis.valla aynen öyle olmuş yani ben de yeni farkediyorum. ne bileyim ben hiç öyle olmadım. havaya gircek bişey yok aslında çok normal bir durum ama demekki kardeşten kardeşe bile farkediyor. babam sanırım onu baya haşladı yoksa özür mesajı falan atmazdı, sinirime ağlıyorum falan yazmış..
şakalaşıyoruz sanmış, eşim şakalaşmayı sever. kardeşim bana laf attıkça 'ooo kavgada söylenmez' deyip deyip gaza getirdi işte. ona bunu söyledim şaka takılıyosunuz diye diyoEsiniz nasıl kardesinizi destekleyip size yüklendi ve niye yaptı bunu
sözlüsü de kendi gibi pek alıngan :) bişey desem çift olarak alınıp küserler mazallah :) ama bize her türlü lafı söylüyo hanfendi.. aynen öyle canım o bana bu lafları dedi de öyle o duruma geldim ama kimse de sus demedi o anEger öyleyse iyi yapmis babaniz haketmis.
En cok da sese bak aglamsi aglamsi kismina kizdim, cok acimasiz bence bir insan aglama durumuna geldiyse böyle bir söz etmek.
Evlenince anlar sizi belki herseyin öyle dört dörtlük olmadigini görünce.
Kardes oldugu icin her türlü affediyoruz ama hakettigi yerde de lafi sap diye yapistirin o da sözlüsünün önünde biraz rezil olsun, anlasin sizi :)
Anladım kardes te havaya girmiş tabi yüklendikce yüklenmiş amaaaan boşver bebeğine odaklan bence bak kaç gün kalmış Sevinç geliyo eve stres gider yakındaşakalaşıyoruz sanmış, eşim şakalaşmayı sever. kardeşim bana laf attıkça 'ooo kavgada söylenmez' deyip deyip gaza getirdi işte. ona bunu söyledim şaka takılıyosunuz diye diyo
ay çok tatlısın :) küçükken bizde öyleydik ama artık eşlerimiz var onların gözü önünde böyle aşağılanmış durumuna düşmüş olmak bilmiyorum ben hazmedemiyorumki hak etmiyorum benim ne suçum var pat pat yüzüme dedikodu yapıyosun dedi resmen ya :) toyluğuna verdim ama lafları unutulcak gibi değilGöbişinizdeki bebişe yazıkÜzülmeyiiiiiinnn kıyamam ya bıde aglamıs Amaaan ben ablamı balkondan atma durumuna gelıyodum Hatta bıkeresınde yatak odasının camına kara murat gıbı tekme atarak paramparca etmıstım Ama suan tabı olgunlastık bunları hatırlayıp guluyoruz herkez yalan ama bacımı hıc bıseye degısmem suan sınırlısınız bıde alıngan dönemınız sakın gıtmemezlık yapma yın toyluguna verin.
Kıyamam canım benim hamileliğin de verdiği bir duygusallık var. Takma hiç kafana bi daha tekrarlanırsa da ver cevabını kardeşinden daha çok anlayış ihtiyacı olan sensin şuanda.aslında ben de karşılık vermeye çalıştım ama hadi dedim evimde misafir şimdi bişey dersem ağır olur dedim. aynen öyle canım, ben onun keyfini yapmak için dört dönüyorum tepesinde yalan değil ama gelmiş sinirini benden çıkarıyor çok ağlattı beni...
aynen canım zaten sadece bebeğimi düşünüyorum da işte bu hanımefendinin söz işi çıktı sanki kaçıyo..Anladım kardes te havaya girmiş tabi yüklendikce yüklenmiş amaaaan boşver bebeğine odaklan bence bak kaç gün kalmış Sevinç geliyo eve stres gider yakında
:) bence sen ona tatlı dılle soyle kırıldıgını en azından kendısıde vıcdan yapar. Ve "ben senı sozlunun yanında rencıde etsem sen nasıl hıssedersın eger bi sıkıntın varsa bunu enistenın yanında degıl benı bı odaya cek yanlızken söyle" diyin. kırıldıgını bılsın eger tekrarlamaya devam ederse ozaman farklı tepkı verırsın azıcık küsersin:)ay çok tatlısın :) küçükken bizde öyleydik ama artık eşlerimiz var onların gözü önünde böyle aşağılanmış durumuna düşmüş olmak bilmiyorum ben hazmedemiyorumki hak etmiyorum benim ne suçum var pat pat yüzüme dedikodu yapıyosun dedi resmen ya :) toyluğuna verdim ama lafları unutulcak gibi değil
Şeytan kaçmış herhalde içine kız kardeşinin o kadar laf söyleyip sonra nasıl söyledim inanamıyorum diyorsaİyi geceler kızlar.. Gece gece sinirimi bozan kız kardeşimi buraya şikayet edeceğim :) şaka bi yana. bu akşam ailem bizde yemekteydi bu arada 9 aylık hamileyim ben doğumum çok yakın. neyse otururken kızkardeşim de sözleneceği çocukla söz elbisesi bakmaya gitmişti iş çıkışı, baktıktan sonra direk bize geldi ama tam bir sinir küpü olarak.. her nedense bütün sinirini benden çıkarmaya çalıştı bütün akşam laf soktu oturduğu yerden. bi kere alttan aldım iki kere alttan aldım artık gözlerim doldu söylediği laflardan..eşim de onla beraber bana yüklenince, ağlama krizi geçirdim diyebilirim ailem gidince. Bana dediği laflara gelince; bunlar yarın kuyumcuya gidecekler bana diyoki çağırmadı dersin sen arkamdan sende gel diyo imalı imalı..halbuki onlarla gidebilecek durumda değilim doğumum çok yakın olduğu için..sonra bu konu kapanıyo diyoki sen evde oturup akşama kadar dedikodu yapıyosunhalbuki inanın zor zahmet yemeğimi ancak yetiştiriyorum ve kimseyi de gördüğüm ettiğim yok. o da farkında ama ağzından çıkanın farkında değildi. benim gözlerim doldu o sırada ve konuşurken sesim ağlamaklı çıktı bide dalga geçiyo benimle sese bak ağlamsı ağlamsı hemen de alın diyo ya çok gücüme gitti dedikleri, sözlencekmiş stresliymiş güya..aynı aşamaları bende geçirdim ama hiç kimseyi iğnelemedim hele onu hiiiççç. her yere götürdüm onu, elbiselerine varana kadar aldım, kuaförüne kadar götürdüm hep gönlünü hoş tuttum helali hoş olsun ama ben bunları hak etmiyorum..ki böyle bi hassas dönemdeyim doğumun yarattığı stres de bi yandan ben eşime bişey dedim onu bile kendi üzerine alıp demediğini bırakmadı bana. cumartesi günü sözüne gitmemeyi bile düşünüyorum yani o kadar! saatlerdir ağlıyorum annemin babamın eşimin yanında azarladı bağırdı bana. babamın bile kızkardeşime kızgın bakışlar atıp sus artık dediğini duydum annemle babam bile fark etti durumu. sizce ne yapayım hanımlar bana yol gösterin sonrasında bana mesajlar atıyo abla çok özür dilerim sana o lafları nasıl dedim inanamıyorum sinirimden ağladım falan diye ama ben çok kırıldım hiç haketmedim
Sen beni cok gulduruyorsun ya. Cok sevimlisin. :)Bi'an bana seslendin zannettim kızkardeşim.
Konuyla alakalu degil ama seni en tarz uye kim yapti kuzum soyliyelimde benide yapsin...Herkesin stres içinde olduğu bir akşamda toplanmışsınız..
Söylediklerine bu kadar aldırmayın..
Stres yok , sakin.. sakin..
o gergin gün geçirmiş, muhtemelen kızgı , sen zaten doğum stresi... kardeş candır,gerisi heyecandır raat olllll:-Dİyi geceler kızlar.. Gece gece sinirimi bozan kız kardeşimi buraya şikayet edeceğim :) şaka bi yana. bu akşam ailem bizde yemekteydi bu arada 9 aylık hamileyim ben doğumum çok yakın. neyse otururken kızkardeşim de sözleneceği çocukla söz elbisesi bakmaya gitmişti iş çıkışı, baktıktan sonra direk bize geldi ama tam bir sinir küpü olarak.. her nedense bütün sinirini benden çıkarmaya çalıştı bütün akşam laf soktu oturduğu yerden. bi kere alttan aldım iki kere alttan aldım artık gözlerim doldu söylediği laflardan..eşim de onla beraber bana yüklenince, ağlama krizi geçirdim diyebilirim ailem gidince. Bana dediği laflara gelince; bunlar yarın kuyumcuya gidecekler bana diyoki çağırmadı dersin sen arkamdan sende gel diyo imalı imalı..halbuki onlarla gidebilecek durumda değilim doğumum çok yakın olduğu için..sonra bu konu kapanıyo diyoki sen evde oturup akşama kadar dedikodu yapıyosunhalbuki inanın zor zahmet yemeğimi ancak yetiştiriyorum ve kimseyi de gördüğüm ettiğim yok. o da farkında ama ağzından çıkanın farkında değildi. benim gözlerim doldu o sırada ve konuşurken sesim ağlamaklı çıktı bide dalga geçiyo benimle sese bak ağlamsı ağlamsı hemen de alın diyo ya çok gücüme gitti dedikleri, sözlencekmiş stresliymiş güya..aynı aşamaları bende geçirdim ama hiç kimseyi iğnelemedim hele onu hiiiççç. her yere götürdüm onu, elbiselerine varana kadar aldım, kuaförüne kadar götürdüm hep gönlünü hoş tuttum helali hoş olsun ama ben bunları hak etmiyorum..ki böyle bi hassas dönemdeyim doğumun yarattığı stres de bi yandan ben eşime bişey dedim onu bile kendi üzerine alıp demediğini bırakmadı bana. cumartesi günü sözüne gitmemeyi bile düşünüyorum yani o kadar! saatlerdir ağlıyorum annemin babamın eşimin yanında azarladı bağırdı bana. babamın bile kızkardeşime kızgın bakışlar atıp sus artık dediğini duydum annemle babam bile fark etti durumu. sizce ne yapayım hanımlar bana yol gösterin sonrasında bana mesajlar atıyo abla çok özür dilerim sana o lafları nasıl dedim inanamıyorum sinirimden ağladım falan diye ama ben çok kırıldım hiç haketmedim
Cok sabirliymissin ben olsam agzinin payini verirdimİyi geceler kızlar.. Gece gece sinirimi bozan kız kardeşimi buraya şikayet edeceğim :) şaka bi yana. bu akşam ailem bizde yemekteydi bu arada 9 aylık hamileyim ben doğumum çok yakın. neyse otururken kızkardeşim de sözleneceği çocukla söz elbisesi bakmaya gitmişti iş çıkışı, baktıktan sonra direk bize geldi ama tam bir sinir küpü olarak.. her nedense bütün sinirini benden çıkarmaya çalıştı bütün akşam laf soktu oturduğu yerden. bi kere alttan aldım iki kere alttan aldım artık gözlerim doldu söylediği laflardan..eşim de onla beraber bana yüklenince, ağlama krizi geçirdim diyebilirim ailem gidince. Bana dediği laflara gelince; bunlar yarın kuyumcuya gidecekler bana diyoki çağırmadı dersin sen arkamdan sende gel diyo imalı imalı..halbuki onlarla gidebilecek durumda değilim doğumum çok yakın olduğu için..sonra bu konu kapanıyo diyoki sen evde oturup akşama kadar dedikodu yapıyosunhalbuki inanın zor zahmet yemeğimi ancak yetiştiriyorum ve kimseyi de gördüğüm ettiğim yok. o da farkında ama ağzından çıkanın farkında değildi. benim gözlerim doldu o sırada ve konuşurken sesim ağlamaklı çıktı bide dalga geçiyo benimle sese bak ağlamsı ağlamsı hemen de alın diyo ya çok gücüme gitti dedikleri, sözlencekmiş stresliymiş güya..aynı aşamaları bende geçirdim ama hiç kimseyi iğnelemedim hele onu hiiiççç. her yere götürdüm onu, elbiselerine varana kadar aldım, kuaförüne kadar götürdüm hep gönlünü hoş tuttum helali hoş olsun ama ben bunları hak etmiyorum..ki böyle bi hassas dönemdeyim doğumun yarattığı stres de bi yandan ben eşime bişey dedim onu bile kendi üzerine alıp demediğini bırakmadı bana. cumartesi günü sözüne gitmemeyi bile düşünüyorum yani o kadar! saatlerdir ağlıyorum annemin babamın eşimin yanında azarladı bağırdı bana. babamın bile kızkardeşime kızgın bakışlar atıp sus artık dediğini duydum annemle babam bile fark etti durumu. sizce ne yapayım hanımlar bana yol gösterin sonrasında bana mesajlar atıyo abla çok özür dilerim sana o lafları nasıl dedim inanamıyorum sinirimden ağladım falan diye ama ben çok kırıldım hiç haketmedim
Kızkardeşin densizlik etmiş.İyi geceler kızlar.. Gece gece sinirimi bozan kız kardeşimi buraya şikayet edeceğim :) şaka bi yana. bu akşam ailem bizde yemekteydi bu arada 9 aylık hamileyim ben doğumum çok yakın. neyse otururken kızkardeşim de sözleneceği çocukla söz elbisesi bakmaya gitmişti iş çıkışı, baktıktan sonra direk bize geldi ama tam bir sinir küpü olarak.. her nedense bütün sinirini benden çıkarmaya çalıştı bütün akşam laf soktu oturduğu yerden. bi kere alttan aldım iki kere alttan aldım artık gözlerim doldu söylediği laflardan..eşim de onla beraber bana yüklenince, ağlama krizi geçirdim diyebilirim ailem gidince. Bana dediği laflara gelince; bunlar yarın kuyumcuya gidecekler bana diyoki çağırmadı dersin sen arkamdan sende gel diyo imalı imalı..halbuki onlarla gidebilecek durumda değilim doğumum çok yakın olduğu için..sonra bu konu kapanıyo diyoki sen evde oturup akşama kadar dedikodu yapıyosunhalbuki inanın zor zahmet yemeğimi ancak yetiştiriyorum ve kimseyi de gördüğüm ettiğim yok. o da farkında ama ağzından çıkanın farkında değildi. benim gözlerim doldu o sırada ve konuşurken sesim ağlamaklı çıktı bide dalga geçiyo benimle sese bak ağlamsı ağlamsı hemen de alın diyo ya çok gücüme gitti dedikleri, sözlencekmiş stresliymiş güya..aynı aşamaları bende geçirdim ama hiç kimseyi iğnelemedim hele onu hiiiççç. her yere götürdüm onu, elbiselerine varana kadar aldım, kuaförüne kadar götürdüm hep gönlünü hoş tuttum helali hoş olsun ama ben bunları hak etmiyorum..ki böyle bi hassas dönemdeyim doğumun yarattığı stres de bi yandan ben eşime bişey dedim onu bile kendi üzerine alıp demediğini bırakmadı bana. cumartesi günü sözüne gitmemeyi bile düşünüyorum yani o kadar! saatlerdir ağlıyorum annemin babamın eşimin yanında azarladı bağırdı bana. babamın bile kızkardeşime kızgın bakışlar atıp sus artık dediğini duydum annemle babam bile fark etti durumu. sizce ne yapayım hanımlar bana yol gösterin sonrasında bana mesajlar atıyo abla çok özür dilerim sana o lafları nasıl dedim inanamıyorum sinirimden ağladım falan diye ama ben çok kırıldım hiç haketmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?