Kızkardeşim

Esiniz nasıl kardesinizi destekleyip size yüklendi ve niye yaptı bunu

Eger öyleyse iyi yapmis babaniz haketmis.
En cok da sese bak aglamsi aglamsi kismina kizdim, cok acimasiz bence bir insan aglama durumuna geldiyse böyle bir söz etmek.
Evlenince anlar sizi belki herseyin öyle dört dörtlük olmadigini görünce.
Kardes oldugu icin her türlü affediyoruz ama hakettigi yerde de lafi sap diye yapistirin o da sözlüsünün önünde biraz rezil olsun, anlasin sizi :)

Göbişinizdeki bebişe yazık Üzülmeyiiiiiinnn kıyamam ya bıde aglamısAmaaan ben ablamı balkondan atma durumuna gelıyodum Hatta bıkeresınde yatak odasının camına kara murat gıbı tekme atarak paramparca etmıstım Ama suan tabı olgunlastık bunları hatırlayıp guluyoruz herkez yalan ama bacımı hıc bıseye degısmem suan sınırlısınız bıde alıngan dönemınız sakın gıtmemezlık yapma yın toyluguna verin.

Esiniz nasıl kardesinizi destekleyip size yüklendi ve niye yaptı bunu
şakalaşıyoruz sanmış, eşim şakalaşmayı sever. kardeşim bana laf attıkça 'ooo kavgada söylenmez' deyip deyip gaza getirdi işte. ona bunu söyledim şaka takılıyosunuz diye diyo

sözlüsü de kendi gibi pek alıngan :) bişey desem çift olarak alınıp küserler mazallah :) ama bize her türlü lafı söylüyo hanfendi.. aynen öyle canım o bana bu lafları dedi de öyle o duruma geldim ama kimse de sus demedi o an

şakalaşıyoruz sanmış, eşim şakalaşmayı sever. kardeşim bana laf attıkça 'ooo kavgada söylenmez' deyip deyip gaza getirdi işte. ona bunu söyledim şaka takılıyosunuz diye diyo
Anladım kardes te havaya girmiş tabi yüklendikce yüklenmiş amaaaan boşver bebeğine odaklan bence bak kaç gün kalmış Sevinç geliyo eve stres gider yakında

ay çok tatlısın :) küçükken bizde öyleydik ama artık eşlerimiz var onların gözü önünde böyle aşağılanmış durumuna düşmüş olmak bilmiyorum ben hazmedemiyorumki hak etmiyorum benim ne suçum var pat pat yüzüme dedikodu yapıyosun dedi resmen ya :) toyluğuna verdim ama lafları unutulcak gibi değil

Kıyamam canım benim hamileliğin de verdiği bir duygusallık var. Takma hiç kafana bi daha tekrarlanırsa da ver cevabını kardeşinden daha çok anlayış ihtiyacı olan sensin şuanda.

Anladım kardes te havaya girmiş tabi yüklendikce yüklenmiş amaaaan boşver bebeğine odaklan bence bak kaç gün kalmış Sevinç geliyo eve stres gider yakında
aynen canım zaten sadece bebeğimi düşünüyorum da işte bu hanımefendinin söz işi çıktı sanki kaçıyo..

:) bence sen ona tatlı dılle soyle kırıldıgını en azından kendısıde vıcdan yapar. Ve "ben senı sozlunun yanında rencıde etsem sen nasıl hıssedersın eger bi sıkıntın varsa bunu enistenın yanında degıl benı bı odaya cek yanlızken söyle" diyin. kırıldıgını bılsın eger tekrarlamaya devam ederse ozaman farklı tepkı verırsın azıcık küsersin:)

Şeytan kaçmış herhalde içine kız kardeşinin o kadar laf söyleyip sonra nasıl söyledim inanamıyorum diyorsa Sen ondan büyük değilmisin? Haddini bildir, o kim olarak öyle çok bilmişlik yapıyor? Ben olsam saçından tutup yuvarlamıştım sen sabırlıymışsın

Ne guzel ozrunu dilemis. Yaptiginin cok yanlis oldugunu alin karsiniza soyleyin. Siz ablasisiniz. Ona toplum icinde nasil davranmasi gerektigini bir abla otoritesi altinda soyleyin. Bir daha tekrarlanirsa sessiz kalip aglayamayacaginizi, tepkinizi fazlasiyla koyacaginizi soyleyin. Uzmeyin kendinizi. Olur kardesler arasinda boyle seyler.

Yaptiklari cok yanlis, ama hatasini anlayip ozur dilemesi de bir o kadar guzel bir davranis. Ne insanlar var, yapip yapip bir de uste cikarlar, piskin piskin bir de seni suclarlar. Son zamanlarda bana yanlis yapan bir insanin biraz insan olup da en azindan hatasini kabul etmesini cok istemis biri olarak bu yonden sanslisin bile diyebilirim. Ne yaparsa yapsin, hatasini kabul edip ozur dileyen insani basimda tasirim ben, sahsen piskin tiplere denk geldigim icin...

Yani kardesin sinirden stresten sana patlamis, ama hatasini anlamis. Uzatma bence, hic soze gitmemezlik yapma. Bundan sonraki hareketlerini dikkate al. Yapmis bir hata iste, telafi edebildigi kadar etsin birak.

Kiz kardesini benim erkek kardesime benzettim.hep bir ignelemeler, kucuk dusurmeler laf sokmalar.Boyle kardese sahip olmak oyle zorki...Atsan atilmaz satsan satilmaz.Ama sunu soyliyim ne kadar kirilsanda sozune sagligin el verirse git.sonra onada pisman olursun geri donus olmaz.

o gergin gün geçirmiş, muhtemelen kızgı , sen zaten doğum stresi... kardeş candır,gerisi heyecandır raat olllll:-D

Cok sabirliymissin ben olsam agzinin payini verirdim

Kızkardeşin densizlik etmiş.
Sonuçta karnın burnuında bi kadınsın.
Sonradan hatasını anlayıp özür dilediğine göre bence sen de üzerinde durma.
Kısaca çok kırıldığını belli et yeter bir iki cümle.
Şu anda böyle ailevi stresler sana bebeğine iyi gelmez.
Hayırlı doğumlar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…