Kızkardeşim

Bence kız kardeşiniz stresli sizde alıngan bi döneminizdesiniz. normal zamanlarda olsa hiç böyle düşünmezdiniz eminim.

Elini öptür, affet.
Kız kardeş kız kardeşe bu dünyada servettir.

Konuyla alakalu degil ama seni en tarz uye kim yapti kuzum soyliyelimde benide yapsin...

Merhaba..

Moda bölümü editörüyüm..
Bölümüz de''en tarz üye yarışması '' düzenledik..
Bunun tanıtımı için en tarz üye kuşağını profilime kazen vermiştir..

Şuan oylama devam ediyor, yarışmamız bu

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...asi-oylama-vakti.774497/page-82#post-38140908

Yeni yarışma konsept seçme anketi ise, imzam da yer alan linktir..

İyi forumlar..

Hatasını farkedip özür dilemiş işte, neden hala uzatıyorsunuz?
Mümkün mü sizin bunca yıllık hayatınızda kimseyi kırmamış olmanız? Mutlaka herkes birilerini kırıyor ama kaç kişi özür dileyebiliyor?
Önemli olan hatayı bilip özür dilemektir. Ayrıca 1. derece akrabalar da stresi çekemeyecekse kim kalıyor bu dünyada?
Büyütmeyin derim ben.

Kardesinizin kücüklügüne verin,heyecanina,stresine verin..her zaman boyke degilse tabi..cani sıkkındi deyip hosgormeye calisin..
Tamam sizde haketmemisiniz ama kendisinin cahilligi iste.birde boyle dugundü sünnetti hayirli islerin hep bir telasesi,stresi olur ya onun etkiside var
Sözune gitmemezlik yapmayin bence.araya iyice sogukluk girer.yalniz kotu olan birsey var,keske bunlar esinizin yaninda yasanmamis olsaydi..ben aile ici tartismalari,anlasmazliklari,kuslükleri esle paylasma taraftari degilim. Yeri geliyor siz unutuyorsunuz,o unutmuyor sizin karsiniza cikariyor. Sizde boyle bir durum yasanmaz umarim.
Allah tez zamanda cocugunuzu kucaginiza almayi nasip etsin ayrica.

kesinlikle yanlış kardeşinizin yaptığı ama sonuçta kardeş!!!anlamış hatasını tabiki affedeceksin sözünede git muhakkak..olur öyle şeyler kardeşler arasında çok takılma...

Bence kardeşinin yaptığı çok bencilce ,

hamilesin doğurmak üzeresin çok ta duygusalsın ben olsam kıyamazdım ablama.

sinirini çıkaracak seni mi bulmuş.

Bence burda daha buyuk bir sıkıntı var
Siz doğurmak üzereyken kardeşine söz. Yapılması biraz bekleselerdi kaçıyomuydu söz
Bence güzel Canınızı bunun için sıkmayın,
Maazallah stresten doğurur istesende gidemezsiniz

Büyüklük sizde kalsın, ablasısınız, yapmış bir çocukluk. siz sonuna kadar haklısınız. Gidin bence sözüne ve utansın bu yaptıklarından,sizi üzdüğü için. Bir defa olan şeyler bunlar bi daha söz nişan vs olmayacak.Gitmezseniz, insanların ağzına laf vermiş olacaksınız belkide ablası gelmedi bak ne var acaba aralarında diye.Fakat sağlık durumunuz el veriyorsa gidin.

Ben olsam orda ağzının payını verirdim ama geçmiş. Kırıldığını söze gelmiyeceğini söyle biraz kıvransın, bi daha yapmasın. Kardeşin söze katıl bu günleri unutur yine sarılırsın. Gitmediğine pişman olursun.

Canım benim, kıyamam.
Neden sustun ki?
Sen 10 katını söyleseydin.
Hepimiz o dönemlerden geçtik hiçte stresli değildik.
Güle oynaya aşkla yaptık nişan alışverişlerimizi.
Ayrıca ne olursa olsun sinirini sizden çıkarmaya hakkı yok.
Bu arada onun lafına bakarak eşimde bana yüklendi demişsiniz, hangi konuda?

vala saçını başını yolasım geldi dünya tek onun etrafında dönüyor çünkü hayret birşey .sıkma sen canını bebeğini düşün tatlım terbiyesizliklere de sessiz kalma ama

stersliyse gelmeseydi evinize..kendi evine gitsin terbiyesiz şey..bu hareketler düşmana dahi yapılmaz..ben olsam 2 tane çakardım suratına..side üzüleceğinize söyleyin..böyle laf sokmak için geliyorsan birdaha gelme diye..niye mecbur katlanmak zorundasınki..eve almayın..sizi sanki kıskanıyor gibi geldi..

Kizkardesimle biz de cok ignelesiriz. Nedense onun soyledigi laflar cok kirar beni. Bi kere alisverise gittigimizde bana ayy ne zevksizsin diye soylenip durdu, ben de sesimi yukseltmeden bi daha bana zevksiz dersen ceker giderim, bi daha da hic bir zaman gelmem yaninda dedim. Anladi orda kirildigimi.
Bi de benimki bize misafirlige gelir, sozun tam manasiyla misafir gibi oturur. Bi tabak bile kaldirmaz. Bisey bekledigimden degil, en azindan ben is yaparken yanimda dur ya. Yok hemen git sevgilinle konus telefonda.
Bi de sevgilisiyle yildonumleriymis benden yardim istiyor, hediye pesinde kosucaz, kosmasina kosarim da sen benim neyime kostun be Musluman! Gelinlik provama bile gelmedin benle, en onemli zamanlarimda nerdeydin.
Ben de cok doluyum kardesim konusunda hem de cok...
Anlayacaklar canim, bi gun gelecek degerimizi anlayacaklar.Ama gec olcak biraz

Bosuna kendinizi uzmeyin birakin o uzulsun. Ben olsam mesafe koyardim gorusmemeye, gorustugumde de gerekmedikçe konusmazdim. Ortada bir sey yokken acimizca kalp kiran insanlarda nefret ediyorum. Dedigim gibi bu abla da olsa kardes de olsa tavrimi, mesafemi koyardim.

Allah Allah...
Kardeşlere karşı bu derece tepkili olunması da ilginç, bir daha görüşmeyin, ben olsam sözüne gitmezdim, ağzının payını verirdim, çarpardım, asardım keserdim telkinleri falan.
Kardeşler de sizin 9 ay boyunca stresinizi, garip duygusallıklarınızı çekmesin o zaman...Ne oluyor hamile olunca cam fanuslara mı konuulması gerekiyor?
Hayat bir tek çocuklardan, kocişlerden ibaret mi anlamıyorum.
İnsanların kardeşlerine belli toleransları olmamalı mı?
Hani sürekli tepkili olan, anlaşamadığınız kardeş vardır yine anlaşılır da böyle tek bir olayı büyütenleri anlamıyorum.

Kiz kardesin haksiz evet ..

Ama eger benim ablam sozume gelmese birdaha konusmam .
Boyle ceza olmaz ..

Abla kardes arasinda olur boyle seyler abartmaya gerek yok..

hem sizin hem de kardeşinizin stresi germiş ortamı tabikide hiç hoş olmamış. hatasını anlamış olması ne guzel. lakin sizde ona bir mesaj atın. bir daha eniştenin ve sözlunun yanında bana öyle ters davranma küçük düşüyorum diyin.üstelik ben hamileyin son aylarım beni böyle üzmeye hakkın yoktu diyin.bi dahaki sefer dikkat et ortam içindeki davranışlarına yoksa i da seninle konuşmam diyin.enişten de senden yuz buldu o da bana bagırdı diyiverin de içine içine işlesin öyle bir ortamda öyle ani çıkışlar bir daha yapmasın. şimdilik mazur görün streslisiniz ama uyarınızı da yapın.Allah geçim versin.

Bence de sözüne gitmemek büyük ve acımasızca bir ceza olur.
Sonrasında o da seni affetmez, sen de pişmanlık yaşarsın.
Ne gerek var?

Bir araya gel iki laf sok, süründür yeter.

Kardeşler arasında olur öyle şeyler bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…