- Konu Sahibi peygamberagaci
-
millet burda ahkam kesiyo şiddet varmıs ailenizde aa cahillik falan diyolar.kimse düşünmüyomu 13yaşında kız kardeşiniz olsa adamlar bu kıza organının boyundan bahsetse siz napardınız.heleki bunu gören bi abi.ve bu yasta kızın sevgilisi olmasıda ayrı konu.. millet ahkamlarını kesedursun öyle konuşanları hiç takmayın.dövünde demiyorum tabi yanlıs anlasılmasın.. en mantıklısı sizin onu bir psikoloğa götürmeniz son yaşadıklarından sonra alt üst olur kızcağız. devlet hastanelerindede var psikologlar. uzman yardımı almanız en iyisi.burda hiç kimse size bir uzman kadar yardımcı olamaz.
az önce geldik sağlık ocağından doktor birşey olmadığını sadece sürtme mi ne olmuş öyle bişey söylemiş anneme.
ben bu yaşa kadar elimi kaldırmadım kardeşime.
bu söylenilenlerin hepsinin doğruluğunu bizde biliyoruz.
ama benim babam köylü kafalı çok cahil birisi
yengemin kızı o yollu kardeşime de bunu aşılamaya çalışıyor abimde uzak dur dediği halde durmadığı için dövdü.
babamda binadaki kızlarla kapıda otururken erkekler gelmişl yanlarına görmüş bunun için hırpaladı sadece
,
annem işe döndü tekrar gelsin o çocuğun da evine gidicez bizim sitenin sakiniymiş kkkkkkkkkkkkkkkk
zaten facebook hesabını falan kapatmıstık giremiyordu bilgisayarda da şifre var.
yani ben sadece siz bişiyler söylersiniz diye yazmıstım.
hemen insanları cahil yerine koymak çok kolay
geri kafalı bir babam ve abim var kim dğeişitrebilir ki onlar bunun en doğru yol olduğunu düşündüğü sürece.
siz söyleyin bi gidip psikolojik yardım al deyince he evet gideyim derler mi
emin olun kendi ailesinin basına gelmeyen asla anlayamaz
bende burdan ne biçim ailesiniz psikolojiniz bozuk diyebiliridim size...
Çok büyük geçmiş olsun, benim de kızım var tüylerim ürperdi okurken, Allah korusun hepsini.
Yalnız siz bunun bir tecavüz girişimi olduğundan emin misiniz, kızkardeşiniz bile isteye gitmiş olmasın.
Olanları anlatırken gülmesi düşündürdü beni, hatta doğru düzgün anlatmaması da tuhaf.
Bu denli ciddi bi olay yaşayan bir insanın bu kadar kayıtsız olması normal mi sizce?
Dilerim öyle değildir ama bu açıdan da lütfen düşünün bu konuyu.
Allah korusun, cinselliğe bir merak geliştirdiyse yeniden deneyebilir.
Çok büyük geçmiş olsun, benim de kızım var tüylerim ürperdi okurken, Allah korusun hepsini.
Yalnız siz bunun bir tecavüz girişimi olduğundan emin misiniz, kızkardeşiniz bile isteye gitmiş olmasın.
Olanları anlatırken gülmesi düşündürdü beni, hatta doğru düzgün anlatmaması da tuhaf.
Bu denli ciddi bi olay yaşayan bir insanın bu kadar kayıtsız olması normal mi sizce?
Hiç boş bırakmayın kardeşinizi ve kesinlikle psikologlara götürmelisiniz. Saf diyorsunuz yarın öbür gün daha kötü durumlar da gelebilir başına. Abinize babanıza bu saflığından ötürü götürdüğünüzü söylersiniz. Küçükken düştü böyle saflık kaldı diyorsunuz dr lar ne dedi peki? Rehabilitasyon merkezleri var oralarda eğitim ve psikolojik yardım aldırabilirsiniz. Amca kızınızla da kardeşinizi yalnız bırakmayın. Allah yardımcınız olsun...
Hiç boş bırakmayın kardeşinizi ve kesinlikle psikologlara götürmelisiniz. Saf diyorsunuz yarın öbür gün daha kötü durumlar da gelebilir başına. Abinize babanıza bu saflığından ötürü götürdüğünüzü söylersiniz. Küçükken düştü böyle saflık kaldı diyorsunuz dr lar ne dedi peki? Rehabilitasyon merkezleri var oralarda eğitim ve psikolojik yardım aldırabilirsiniz. Amca kızınızla da kardeşinizi yalnız bırakmayın. Allah yardımcınız olsun...
kızlar kendi isteğiyle gitmiş arka mahalleye ya delircem kendi isteğiyle mi yapmıs oluyor bu durumda.
soruyorum tanımıyorum zorla götürdü kaçtık önüme çıktı dedi
benim burda konu açmamı vs sorgulayacak olan ne olur çıksın konumdan çünkü hiç iyi değilim
13 yasında facebook denen şeyi tanımış ve cinselliği meak eden bir kardeşim var.
ben bi yere kadar kollarım peki ya okula gidince ne yapıcam işten cıkıp nası gözeticem annemde çalışıyor babamda abimde nası kollucaz allahınızı severseniz ya
ki ben kpss ile başka şehre gitme ihtimalim yüksek o zaman ne olacak
olamaz ya benim kardeşim bunu merak etmiş olamaz
Bu vahşilikleri gazetelerin 3. sayfalarında okuyunca daha az acı veriyormuş insana onu anladım konuyu okurken..Yaşayan birinin ablasının ağzından an be an olanları dinlemek çok daha korkunçmuş!
Önce şunu kafanıza sokun lütfen..13 yaşındaki ÇOCUK olan kız kardeşiniz yaşayacağı travmanın daniskasını zaten yaşamış..babanızın ağbinizin dayağı,yada elalemin lafı sözü yaşadığı bu şeyden daha fazla zarar veremez ona..Artık kendinizi silkeleyin ve gözünüzü karartıp polise gidin..Doktorun sürtünme olmuş deyip,çocuk şubeye haber dahi vermeden sizi eviniz yollaması zaten ayrı bi skandal! Normalde doktor tarafından anında polise bilgi verilmesi gerekir..Zaten kızı dayak arsızı yapmışlar belliki..başka şeylerin de arsızı olmadan bu vahşinin cezalandırılması ve başka çocukları tenhaya çekmemesi için bi adım atın..Polis babanıza yada ağbinize dayak attırtamaz artık..devlet korumasına verilir yinede (talep ederseniz) o babaya ve ağbiye bu durumda olan bi çocuğu teslim etmez....Allahaşkına yaa daha kötü ne yaşayabilir ki kardeşiniz? Aklı zaten sadece bu konulara meyilli çalışıyo belliki..Acil tedavi ve rehebilitasyon gerekli...yoksa yakında karın ağrısıyla doktora götürür,6 aylık hamile olduğunu öğrenirsiniz..Babası mı? Bulursanız mucize olur!
kızlar kendi isteğiyle gitmiş arka mahalleye ya delircem kendi isteğiyle mi yapmıs oluyor bu durumda.
benim burda konu açmamı vs sorgulayacak olan ne olur çıksın konumdan çünkü hiç iyi değilim
13 yasında facebook denen şeyi tanımış ve cinselliği meak eden bir kardeşim var.
ben bi yere kadar kollarım peki ya okula gidince ne yapıcam işten cıkıp nası gözeticem annemde çalışıyor babamda abimde nası kollucaz allahınızı severseniz ya
sağlık ocağına götürdü orada bir hemşire bakmıs.
annemin içi rahat etmedi yarın kadın doğum bakıyor galiba oraya götürecek ya küçücük kız için nası bi durum bu
ve hala sakin sanki mutlu olmus gibi
küçükken banyoda düşmüştü bikaç gün komada kalmıstı falan ama doktor hayatını engellicek bir durumun olmadığını söylemişti
yani saf derken salak bir çocuk değil
yarın annem götürse bile artık doktorlar da aileden korumak adına gerçeği söylemiyorki off off
asla sürekli dövmüyoruz canım yanlıs anlamıssın bu olayları öğrenince dövdüler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?