Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aranızda 1 yaş olduğu için yaşıt gibisiniz ve bence sizinle içten içe rekabet halinde siz evlenmişsiniz ve çalışıyorsunuz ... Sanırım bu durum kardeşinizin bakış açısına göre kendisinin sizden 2 adım geride olduğunu gösteriyor bunu hazmedemiyor kendini sizinle kıyaslıyor
Yok canım ben henüz çalışmıyorum. Şöyle bir durum var kardeşimin bir erkek arkadaşı var kardeşimi sürekli oyalıyor. Bir keresinde telefonda konuşurken duydum. Ben herkesin nişanına düğününe gitmekten bıktım hep karşıdan bakıyorum gibisinden bir şeyler söylüyordu. Etrafımızdaki yaşıtlarımızın çoğu bende dahil hep bu sene evlendi ya da nişanlandı. Sanırım bunlara içerliyor.
Hamile kaldığımdada ben o çocuk yaramaz olursa istemem bıktım çocuklardan falan diyordu. Senin yüzünden bir sürü misafir gelecek yine falan diyordu doğuma gelecekleri kastediyordu. Yani içerlemesini anlıyorum ama acısını benden çıkarmasını anlayamıyorum. Nitekim bebeğimde düştü zaten. Öyle işte kardeşim biraz tuhaf biri. Anlayışlı olmaya çalışıyorum ona karşı ama kırılıyorum çok onu kırmayayım diye.
Bugün annem aradı öylesine gelecek misin diye sordu ilk başta gelmeyeceğim dedim sonra fikir değiştirdim geleyim dedim. Eşim bu gece geç çıkacak işten canım sıkılır diye annemlere geldim gelmez olaydım.
Kardeşimin dışarıda işi vardı dışarıya çıktı. Çıkmadan önce bana kargo gelecek kimliğimi bırakayımda sen al dedi tamam dedim. Ne aldınız diye sordum. Annem senle bana bot aldı bir alana bir bedavaymış. İkisi toplamda 30 lira. Kardeşim bana anneme ona alma o evlendi kocası baksın ona artık dedim ama annem yinede aldı dedi. Ben anneme dedim niye aldın ihtiyacım yoktu benim ki gerçekten ihtiyacım yok. Kaldıkı ben kimseden bir şeyde istemedim.
Annemde kardeşime hiçbir şey demedi hediye aldım sana ne oluyor diyemedi annem nedense kardeşime laf söyleyemez. Bende kardeşime senmi verdinki parasını dedim. Kardeşim benden bir yaş küçük ve çalışmıyor. Yani demek istediğim kendi cebinden bir şey çıktığı yok.
Ama evlendiğimden beridir sürekli laf sokmasından sana kocan baksın demelerinden bıktım. Annemde kalkıp onu susturmuyor. Yeri geliyor bende anneme para veriyorum. Geçen ben 50 lira verdim anneme. Bunların hesabını yapmıyorum tabiki. Ama işte gücüme gitti çok. Ben ne yapayım şimdi botu almak istemiyorum. Şuan bile kalkıp gidesim var.
Hayir Canim sakin kalkipta gitme ne var bunda kizipta gidecek yoksa Anneni kirmis olursun , Anneler yanindakine deyilde evlenmis bi evladinin misafirliye gelip de kizip gitmesi yada kirgin olmasi daha da zor gelir , gitmeyi dusunecene Annene saril ve de Canim Annem bende evladiyimya evlide olsam benide dusunuyor yine de , sonra kardesinede bak goruyorsun bir gun sende evlendiyinde sanada alacak biseyler evlenmis demiyecek aslinda Annemi cok iyi anliyorum kiyamam ona de , iste biz de bi taraf bunu yapamiyoruzKardeşim 27 yaşında. Bende almak istemiyorum almayacağım zaten ama ben anneme de alındım kardeşim öyle deyince sustu güldü sadece kalkıp gitsem mi acaba
Hayir Canim sakin kalkipta gitme ne var bunda kizipta gidecek yoksa Anneni kirmis olursun , Anneler yanindakine deyilde evlenmis bi evladinin misafirliye gelip de kizip gitmesi yada kirgin olmasi daha da zor gelir , gitmeyi dusunecene Annene saril ve de Canim Annem bende evladiyimya evlide olsam benide dusunuyor yine de , sonra kardesinede bak goruyorsun bir gun sende evlendiyinde sanada alacak biseyler evlenmis demiyecek aslinda Annemi cok iyi anliyorum kiyamam ona de , iste biz de bi taraf bunu yapamiyoruz![]()