kızkardeşimin yaptığı ne kadar doğru sizce?

Denmur

Popüler üye
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2008
1.260
-10
683
47
İzmir
merhaba kızlar konuma girmek istiyorum hemen çok kırgın ve üzgünüm kızkardeşim istanbulda yaşıyor
7 aylık hamile doğumuna 1 ay kaldı doğumda yanında olmak istiyordum
ama bunu istemediğini söyledi eşiyle olmak istiyomuş daha sonra beni ararmış
gitmem için sizce ne kadar doğru ben çok üzüldüm böyle yapmasına(

ne şekilde söyledi bilemiyoruz ama en azından kendi isteğini söylemiş. yani ne kadar kibar da söylese sen alınabilirsin belki ama anlayışlı olman lazım. ilk defa yaşacakları şeylerde ailesiyle yalnız olmak işte. bence normal bir durum.

ya bebekle nasıl ilgilenicek o haliyle kalktığında başı döner yeni doğum yapmış olucak kıyamıyorum bn abla olarak işte..

Belki siz onun yanına giderseniz eşinin ailesinden de birileri gelmek ister ve kalabalık olur ev diye istememiştir.

ben ablayım annemiz yok yanında bir büyüğün olması gerekiyo..

sizi anlıyorumm,yardımcı olmak istiyorsunuz bir abla olarak amaa bellikii onlar için bu çok özel olmasını istiyor.. yardımcı olarakta bi tek eşini istiyor yanında.. üzülmeyin,anlayışlı olmaya çalışın.

bence gitmelisiniz ya nede olsa kardeşiniz yabancı değil ufak bı saygısızlık yapmış olsada olsun hem hamılelıkte çok hassas olur derler belkı ne dediğinin farkında bıle değildi affedin büyüklük sizde kalsın

canım belki aralarında bi konuşma geçmiştir sizi kırmak istemediği için öyle demiştir görümcesi eltisi felen varsa onlarda gidecek her kafadan bi ses çıkar üzülürsünüz diye demiştir

zoru görünce sizi çağırır bence ama gelme dediyse vardır bi bildiği...

canım belki aralarında bi konuşma geçmiştir sizi kırmak istemediği için öyle demiştir görümcesi eltisi felen varsa onlarda gidecek her kafadan bi ses çıkar üzülürsünüz diye demiştir

yok canım görümce elti falan..

Ben de ablamın benimle fazla ilgilenmesinden hoşlanmıyorum. Onu çok seviyorum...Amam fazla üstüme düşsün istemem.Sizi rahatsız etmek istememiştir ya da başka herhangi bir sebep olabilir. Tepki vermeyin. Ona "ihtiyacın olduğunda beni çağır çekinme " deyin.

sanırım esının aılesınden bırı ılgılenecek ,tek basına mumkun degıl cunku .kalabalık olmasın dıye de sıze bu sekıl de soylemıs olabılır .

Bence kızkardeşin değil eşi seni istememiştir tabi o bunu size açık açık söyleyememiştir

eğer kızkardeşinizle aranızda hiçbir problem yoksa, böyle düşünmesinin tek nedeni eşinin sizi istememesi bence
yoksa insan bu zor döneminde kesinlikle annesi yada kızkardeşinin yanında olmasını ister

önce şunu sorayım ilk doğumumu?

kızkardeşin haklı...
belki eşi kendisine çok yardımcı bi eştir
size ihtiyaç duyacağını düşünmüyordur.

belki logusa pskolojisindedir ve hıçkımseyı ıstemıyordur yanında.benım gıbı.

benım doğumumda annem yanımda kaldı 1 ay ben öyle psikolojılere gırdım, saçmalamışımki şimdi şimdi farkına varıyorum.
anladımki benım doğumda ve sonrasında yanıma kımse gelmemelı gelsede en fazla 3 gun kalmalı.

dekı bilinçlimiydin, aklısellimmi düşündün bunları.asla.
normal zamanda yalvarırım gelın dıye gelincede 1 hafta kalırlar ama doğumdamı yok istemem.
çekemıyorum ne ben kımseyı, nede onlar benı.

ilk doğumu canım,annemiz olmadığı için yanında olmak istedim,
tabi hamilelik pskolojisi ne durumda bilemem, neyse daha sonra giderim artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…