• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızkardeşiyle tanışacağım, nasıl davranmalıyım?

fildisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2012
206
1
46
Sakarya
Merhaba kızlar,
10 Aylık bir ilişkim var , gelecek evlenmeyi düşünüyoruz . ( Henüz evlenme teklif etmedi )
Aramızda bazı sorunlarımız vardı , son 1 aydır aşırı ilgisizdi. Ben birkaç kez söylendim, değişme olmadı, aksine tepki aldım. Bana güvenmiyor musun klişesini kullandı.
Herneyse, Ben 1 haftadır artık boşvermiştim. Söz verdi , tutmadı hiç kızmadım söylenmedim bile. Artık biterse bitsin moduna girdim.
En son dün aradı, cinsellikten konuşmak falan istedi ben de kapattım teli. Ama hiç söylenmedim. Mesaj falan atmadım. Akşam da aramadı. Bu sabah günaydın mesajı atmış. ben de günaydın yazdım o kadar.

Vee az önce aradı, sesini duymak istedim dedi. akşama müsait olup olmadığımı sordu, ben de müsaitim dedim. O da iyi kız kardeşimi de getircem tanışırsınız , artık ciddi adımlar atmaya başlayalım dedi . Ben de o an ne diyeceğimi bilemedim, zaten sesi net gelmiyordu. Tamam sen bilirsin dedim sadece.

Ben biraz gerginim, Ben 21 yaşındayım kız kardeşi 28 yaşında. sizce nasıl davranmalıyım? Lütfen bana bir akıl verin.
Şimdiden teşekkürler :18:

Garip bir konu olmuş.
Sorun erkek arkadaşının tutarsız davranışlarımı,yoksa ablasımı?
Tam olarak hangi konuda yardım istiyorsunki?

Garip bir konu olmuş.
Sorun erkek arkadaşının tutarsız davranışlarımı,yoksa ablasımı?
Tam olarak hangi konuda yardım istiyorsunki?

Kız kardeşine nasıl davranmalıyım? Daha ilk görüşmemiz olacak onun yanıda sevgilime kırıldığımı belli edemem. Ne yapacağımı bilmiyorum :(

Cnm erkek arkadaşın sanırım ilişkiyi ilerletmek(cinsel anlamda) istiyo ama bunu tam dile getiremiyor..

Son zamanlardaki halide bundandır diye tahmin ediyorum aynı zamanda hızlandırma olayı da bunun için galiba..

Ablasıyla tanışma konusunda da samimi , saygılı ,mesafeli ol :34:

Sakın sevgiline kırgın olduğunu ablasına belli etme ..Bu tür şeyler sadece ikinizi ilgilendirsin..

Son düzenleme:
Tanışacağın kişi ablası mı, kız kardeşimi ben anlayamadım? :44: Sevgilin kaç yaşında ki?

Bence çok dikkatli ol. İlgisizdi diyorsun, sen kendini geri çekince, güvenini kazanmak için kardeşiyle tanıştırıyor bence ama bu ille de ciddi bir adım attığı anlamına gelmez. Çok mu şüpheciyim bilmiyorum ama istikrarsız hareket görünce hemen kıllanırım. Yarın öbür gün; bak kardeşimle de tanıştırdım, sanırım niyetimin ciddiyetini anlamışsındır diye lafa girip, yine konuyu cinselliğe getirmesin de... Bence kardeşiyle tanış ama sevgilinin hareketlerini gözlemlemeye devam et.

Tanışacağın kişi ablası mı, kız kardeşimi ben anlayamadım? :44: Sevgilin kaç yaşında ki?

Bence çok dikkatli ol. İlgisizdi diyorsun, sen kendini geri çekince, güvenini kazanmak için kardeşiyle tanıştırıyor bence ama bu ille de ciddi bir adım attığı anlamına gelmez. Çok mu şüpheciyim bilmiyorum ama istikrarsız hareket görünce hemen kıllanırım. Yarın öbür gün; bak kardeşimle de tanıştırdım, sanırım niyetimin ciddiyetini anlamışsındır diye lafa girip, yine konuyu cinselliğe getirmesin de... Bence kardeşiyle tanış ama sevgilinin hareketlerini gözlemlemeye devam et.

Sevgilim 32 yaşına girecek, umarım dediğiniz gibi olmaz , dikkatli olmakta fayda var.

Cnm erkek arkadaşın sanırım ilişkiyi ilerletmek(cinsel anlamda) istiyo ama bunu tam dile getiremiyor..

Son zamanlardaki halide bundandır diye tahmin ediyorum aynı zamanda hızlandırma olayı da bunun için galiba..

Ablasıyla tanışma konusunda da samimi , saygılı ,mesafeli ol :34:

Sakın sevgiline kırgın olduğunu ablasına belli etme ..Bu tür şeyler sadece ikinizi ilgilendirsin..

Canım teşekkür ederim tavsiyelerin çok mantıklı, yaşı da büyük benden ablasını ne konuşacağımı bilmiyorum bi de ben çok çekingenim. Sevgilimin yanında bile rahat konuşamıyorum daha. Allah yardımcım olsun :)

Sevgilim 32 yaşına girecek, umarım dediğiniz gibi olmaz , dikkatli olmakta fayda var.

Sevgilinin yaşını o yüzden sordum aslında. Ön yargılı olmak istemem ama olgun bir adam, gencecik bir kızla birlikteyse, o genç kızın çok çok çok dikkatli olması gerekiyor. Umarım anlatmak istediğimi anlatabilmişimdir.

Sevgilinin davranışları tutarsız, yaşının da vermiş olduğu olgunluk ile seni mutsuz olacağın bir ilişkiye sürüklemesi yüksek ihtimal , eğer dikkat etmezsen. Ben de şüpheci gruptanım. Aranızda 10 yaş var ve bir gariplik sezdiğin zaman lütfen iç sesine güven, aşkına değil. Çünkü bunu kime anlatsan dikkatli ol diyecektir, ki dışardan bakan insanlar da büyük çoğunlukla haklı çıkarlar, sonradan anlar aşık insan.

Kız kardeşi ile tanıştırması senin güvenini kazanmak istemesinden olabilir. Bu da cinsellik isteğinin yolunu açar diye düşünüyor olabilir...Kesinlikle taviz verme. Bunu evlenmeden önce ilişki yaşamaya karşı olduğumdan falan söylemiyorum, hiç öyle bir düşüncem yok ama sevgilinin epey güven sağlaması gerek önce sana, ben de onu göremedim yazdıklarından.

Kız kardeşi ile tanışınca da kendin ol... Kırgınlığını da belli etme, bir kaç saat rol yapabilirsin.

Sevgilinin davranışları tutarsız, yaşının da vermiş olduğu olgunluk ile seni mutsuz olacağın bir ilişkiye sürüklemesi yüksek ihtimal , eğer dikkat etmezsen. Ben de şüpheci gruptanım. Aranızda 10 yaş var ve bir gariplik sezdiğin zaman lütfen iç sesine güven, aşkına değil. Çünkü bunu kime anlatsan dikkatli ol diyecektir, ki dışardan bakan insanlar da büyük çoğunlukla haklı çıkarlar, sonradan anlar aşık insan.

Kız kardeşi ile tanıştırması senin güvenini kazanmak istemesinden olabilir. Bu da cinsellik isteğinin yolunu açar diye düşünüyor olabilir...Kesinlikle taviz verme. Bunu evlenmeden önce ilişki yaşamaya karşı olduğumdan falan söylemiyorum, hiç öyle bir düşüncem yok ama sevgilinin epey güven sağlaması gerek önce sana, ben de onu göremedim yazdıklarından.

Kız kardeşi ile tanışınca da kendin ol... Kırgınlığını da belli etme, bir kaç saat rol yapabilirsin.

Canım çok teşekkür ederim tavsiyelerine uyacağım. Çok güveniyordum ona, beni üzmek hiç istemezdi.Sesim biraz kötü gelsin hemen sorup öğrenr beni neşelendirmeden kapatmazdı telefonu. Geçen konuşuyoruz, ben ona bi sebepten sinirlenmiştim, telefonu birden kapattı. Sordum sonradan neden böyle yaptığını. Aynen şunu dedi "bu kızın psikolojisi bozulmuş dedim uğraşamazdım " dedi. Sonradan çok özür diledi ama dedi bunu. :53:

Canım çok teşekkür ederim tavsiyelerine uyacağım. Çok güveniyordum ona, beni üzmek hiç istemezdi.Sesim biraz kötü gelsin hemen sorup öğrenr beni neşelendirmeden kapatmazdı telefonu. Geçen konuşuyoruz, ben ona bi sebepten sinirlenmiştim, telefonu birden kapattı. Sordum sonradan neden böyle yaptığını. Aynen şunu dedi "bu kızın psikolojisi bozulmuş dedim uğraşamazdım " dedi. Sonradan çok özür diledi ama dedi bunu. :53:

Hani ilişkini tamamen bilmeden, iyidir ya da kötüdür demek elbette doğru değil fakat tek önemli olan şey: dikkatli olman gerektiği. Kendini sakın ama sakın çok kaptırma, çünkü bağımlı bir aşık haline gelirsen ne hatalarını görme şansın olur ne de kendini bu çıkmazdan kurtarman. Elbette ki aralarında 10 yaş fark olan insanlar da sevebilir, evlenebilir, güzel bir yuva kurabilir. Fakat genel örnekler kötü olunca, sevgilinin o nadir insanlardan biri olduğunu ancak zamana bırakarak anlayabilirsin.

Ne kadar zamandır birliktesiniz? diye soruyordum ki 10 aylık yazmışsın.

Canım bak, bazı erkekler sabırlıdır, bir süre seni kendine bağlamak için ve hoş görünmek için, camdan bir eşyamışsın gibi davranırlar. Önemli olan bunun sürekliliğidir.
Cinsellik konusunda taviz verme, istekleri cinsellik odaklı olmaya başlarsa , kaç arkana bile bakma...
Bir kaç ay daha gözle, değişmeye başlarsa, kaç arkana bakma..

10 ay uzun bir süre değil henüz, ama sabır sınırı da bir yıldan fazla süremez tahminim. :) " bu kızın psikolojisi bozulmuş dedim uğraşamadım tarzı bir cümle, çok özür dileyerek söylüyorum bana çok tekin bir insan değilmiş imajı veriyor...

Son düzenleme:
ilk önce hakkında hayırlısı olsun canım...
yaş farkı sizin aranızda hiç sorun oldu mu bilmiyorum ama ben eskiden erkekle kız arasında en az +10 yaş olmasını savunan biriydim ilişkilerim de öyleydi ama sonraları benden büyüklerin yanında kendim olamadığımı gördüm ve gene aramda yaş farkı olan ama daha iyi sayılar olan insanlarla görüşmeye başladım...onun yanında da çekingenim diyorsun muhtemelen bu yüzdendir.
kardeşiyle tanıştığınızda doğal,içten ve seviyeli davranmaya çalış.
cinselliğe geldiğimizdeyse daha 10 aylık ilişkiniz var tabi ki herkesin kendi fikri ama ne kadar güvensen de evlenmeden kendini yıpratma derim

inşallah en doğru şekilde hareket edersin canımcım...

Merhaba kızlar,
10 Aylık bir ilişkim var , gelecek evlenmeyi düşünüyoruz . ( Henüz evlenme teklif etmedi )Aramızda bazı sorunlarımız vardı , son 1 aydır aşırı ilgisizdi. Ben birkaç kez söylendim, değişme olmadı, aksine tepki aldım. Bana güvenmiyor musun klişesini kullandı.
Herneyse, Ben 1 haftadır artık boşvermiştim. Söz verdi , tutmadı hiç kızmadım söylenmedim bile. Artık biterse bitsin moduna girdim.
En son dün aradı, cinsellikten konuşmak falan istedi ben de kapattım teli. Ama hiç söylenmedim. Mesaj falan atmadım. Akşam da aramadı. Bu sabah günaydın mesajı atmış. ben de günaydın yazdım o kadar.

Vee az önce aradı, sesini duymak istedim dedi. akşama müsait olup olmadığımı sordu, ben de müsaitim dedim. O da iyi kız kardeşimi de getircem tanışırsınız , artık ciddi adımlar atmaya başlayalım dedi . Ben de o an ne diyeceğimi bilemedim, zaten sesi net gelmiyordu. Tamam sen bilirsin dedim sadece.

Ben biraz gerginim, Ben 21 yaşındayım kız kardeşi 28 yaşında. sizce nasıl davranmalıyım? Lütfen bana bir akıl verin.
Şimdiden teşekkürler :18:

10 aylık bir ilişkide evlenmeyi düşünüyorsanız kız kardeşiyle tanıştırmadan önce niyetinin ciddiyetini belli etsin... Aranızda bazı sorunlar, ilgisizlik, sözünü tutmama durumu varken, sevgisi ilgisi azalmışken cinsellik bahsi için araması ne kadar güven veriyor ki kardeşiyle tanıştırması bir şey ifade etsin... Ayrılan çiftlerin çoğunun anne babası dahi biliyor ilişkilerini, tanışma fasılları ortada böyle kafa karıştırıcı bir tablo varken ne zamandır ciddi adım atma girişimi olmuş hele ki kardeşiyle tanışma, görüştüğü herhangi birini de kardeşiyle tanıştırabilir insan...

Ben diğer arkadaşlardan farklı olarak sorunlarınızı halletmeden kardeşiyle tanışma fikrine sıcak bakmamanızı öneririm... "Biterse bitsin modundaydım" diyorsunuz, o haldeyken arayıp hatrınızı sormamış da kendini tatmin etmek istemiş, bir adımıyla umutlanmayın, ilgisizliğini yok saymayın hemen...O, bir dahaki arayışında cinsellik konuşmak veya bizzat yaşamak isterse "hayır" diyemeyin diye siz kardeşiyle tanışırken nasıl davranacağınıza kafa yormak zorunda hissetmeyin kendinizi... :51:

Çok güveniyordum ona, beni üzmek hiç istemezdi.Sesim biraz kötü gelsin hemen sorup öğrenr beni neşelendirmeden kapatmazdı telefonu. Geçen konuşuyoruz, ben ona bi sebepten sinirlenmiştim, telefonu birden kapattı. Sordum sonradan neden böyle yaptığını. Aynen şunu dedi "bu kızın psikolojisi bozulmuş dedim uğraşamazdım " dedi. Sonradan çok özür diledi ama dedi bunu. :53:

İlişkiniz zaten 10 aylık, çok yeni, tabi ki başta sesiniz kötü gelince sizi neşelendirmek isteyecek, her erkek yapar bunu... Bir erkeğin karakterini anlamak için cicim aylarınıza, iyi günlerinize değil, tartıştığınız, sinirli olduğu anlara bakın...

Sinirlendiğinde "psikolojinizin bozuk olduğunu" düşünen, telefonu suratınıza kapatan, üstelik 10 ayda bu raddeye gelen bir adama karşı çok dikkatli olun... Hele bu kişi sizden 10 yaş büyük, fikirleri ve arayışları sizin temiz dünyanızdan hayli uzak, ilgisizliğiyle karşı tarafı bezdirip ilişkiyi bitirme noktasına getirmişken aklı hala cinsellikte olan biriyse...
:20:

canım merhaba
öncelikle bana kızmamanı rica ediyorum düşüncemi açıkça söyleyeceğim. o yaştaki bir erkek genç , güzel ve olgun bir kızı bırakmak istemez ,onun için divane olur ve adeta kapar onu .32 yasında 21 yasında gencecik bir kızla ( deyim yerindeyse çıtır gibi bir kızla ) böyle nasıl desem bu kızı kaçırmamalıyım der.cunku bazı engelleri hesap eder mesela kızın ailesi yas farkından dolayı kızı vermek istemezse ne olur diye düşünür bence, eğer erkek kararlıysa kızın ailesini nasıl ikna ederim diye düşünür. ve ikna süreci içinde zaman gececek yası 33 olacak belkide .
yeterli tanışma süreci olmuş aranızda cunku onun yaşı olgun . cok dikkatli ol cunku cok tecrübeli gibime geldi neden ailesi değilde kızkardesi ile tanıstırıyor seni !!! annesi ve kızkardesi ile tanısman daha doğru olurdu bence .
erkek arkadasının seninle ilgili düşünceleri evlilik yolunda değil gibi ya kızma ama bana bir an için seni kardesim gibi gördüm ya bence seninle evlilik niyeti yok bunun yaa seven erkek ne cinselliği yaaaaaa cinsellik falan konusmaz ki zaten 10 aydaki davranısından seni tanımıstır o notunu vermiştir senin. d,kat et , dikkat et, dikkat et canım benim .
nacizane fikrim kendine dikkat et bu gencecik yasta ve güzellikte basına yıpratıcı bir olay gelmesin üzülme ileride pişman olma can yücelin ünlü sözleriyle yazımı bitiyorum.
O olmazsa yaşayamam
O olmazsa yaşayamam." demeyeceksin.
Demeyeceksin işte.
Yaşarsın çünkü.
Öyle beylik laflar etmeye gerek yok ki.
Çok sevmeyeceksin mesela.
O daha az severse kırılırsın.
Ve zaten genellikle O daha az sever seni,

O olmazsa yaşayamam." demeyeceksin.
Demeyeceksin işte.
Yaşarsın çünkü.
Öyle beylik laflar etmeye gerek yok ki.
Çok sevmeyeceksin mesela.
O daha az severse kırılırsın.
Ve zaten genellikle O daha az sever seni,

Ne kadar doğru söylemişsiniz. bütün aşklar bitmeye mahkumdur. Biz kadınlar olaylara en duygusal yönünden bakıyoruz.
Dün onu aradım ve kız kardeşiyle görüşmek için henüz hazır olmadığımı söyledim.
Ona güveniyorum, ama erkeklerin hormonlarına güvenmiyorum. Seni kızkardeşimle tanıştırdım nasılsa evleneceğiz , ciddiyiz gibi laflar edip istekleri artabilir. Bunu istemiyorum. Umarım herşey hayırlısı olur. Hatalar yapmak istemiyorum artık.
Teşekkür ederim desteğiniz için. :54:

10 aylık bir ilişkide evlenmeyi düşünüyorsanız kız kardeşiyle tanıştırmadan önce niyetinin ciddiyetini belli etsin... Aranızda bazı sorunlar, ilgisizlik, sözünü tutmama durumu varken, sevgisi ilgisi azalmışken cinsellik bahsi için araması ne kadar güven veriyor ki kardeşiyle tanıştırması bir şey ifade etsin... Ayrılan çiftlerin çoğunun anne babası dahi biliyor ilişkilerini, tanışma fasılları ortada böyle kafa karıştırıcı bir tablo varken ne zamandır ciddi adım atma girişimi olmuş hele ki kardeşiyle tanışma, görüştüğü herhangi birini de kardeşiyle tanıştırabilir insan...

Ben diğer arkadaşlardan farklı olarak sorunlarınızı halletmeden kardeşiyle tanışma fikrine sıcak bakmamanızı öneririm... "Biterse bitsin modundaydım" diyorsunuz, o haldeyken arayıp hatrınızı sormamış da kendini tatmin etmek istemiş, bir adımıyla umutlanmayın, ilgisizliğini yok saymayın hemen...O, bir dahaki arayışında cinsellik konuşmak veya bizzat yaşamak isterse "hayır" diyemeyin diye siz kardeşiyle tanışırken nasıl davranacağınıza kafa yormak zorunda hissetmeyin kendinizi... :51:

İlişkiniz zaten 10 aylık, çok yeni, tabi ki başta sesiniz kötü gelince sizi neşelendirmek isteyecek, her erkek yapar bunu... Bir erkeğin karakterini anlamak için cicim aylarınıza, iyi günlerinize değil, tartıştığınız, sinirli olduğu anlara bakın...

Sinirlendiğinde "psikolojinizin bozuk olduğunu" düşünen, telefonu suratınıza kapatan, üstelik 10 ayda bu raddeye gelen bir adama karşı çok dikkatli olun... Hele bu kişi sizden 10 yaş büyük, fikirleri ve arayışları sizin temiz dünyanızdan hayli uzak, ilgisizliğiyle karşı tarafı bezdirip ilişkiyi bitirme noktasına getirmişken aklı hala cinsellikte olan biriyse...
:20:

Çok dikkatli davranmaya karar verdim , dün buluştuk kız kardeşi yoktu, gelmemesini rica ettim. Hazır değilim dedim . Yanındayken o kadar ilgili ki görmeniz lazım, çok güzelsin, çok tatlısın diyor sürekli. Ben de çok mesafeli davrandım. :ssz:

Çok dikkatli davranmaya karar verdim , dün buluştuk kız kardeşi yoktu, gelmemesini rica ettim. Hazır değilim dedim . Yanındayken o kadar ilgili ki görmeniz lazım, çok güzelsin, çok tatlısın diyor sürekli. Ben de çok mesafeli davrandım. :ssz:

"Çok güzelsin, çok tatlısın" diyor. Sana nasıl oldun, geçti mi sinirin, iyi misin vs şeklinde yardımcı olacağına senin fizikselinle ilgileniyor.
Tatlım kızma ama bu adam sağlam ayakkabı değil gibi geldi bana. Sanki senden yararlanmak istiyor gibi..
Aman diyim dikkat et.. Bu iltifatlar çoğalıp, yakınlaşmalar arttığı an sil at. Uzaklaş ondan.
Allah yardımcın olsun canım..

Back
X