• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızkardeslerimle sınavım

Yoo alınmam
Sadece evime almak istemem.
Ablam 2 yıldır kedi yüzünden gelmiyor mesela, hiçbirimiz gönül koymadık. Biz ona gidiyoruz.
Cozum yolu üretmek lazım. Kendimi sokağa atacak değilim, en büyük zevki mutfakta tüm aile bir aradayken ayağımizin dibinde yatmak olan kediyi de yemek saati baska odaya kitleyecek değilim.
Bu yüzden kavga etmenin , lanet olsun annemlerde kedi var falan diye sinirlenmenin anlamı var mı?
Madem öyle , gelmek zorunda değilsin. Dışarıda buluşun, ya da başka bir evde.
Konu sahibine de dediğim aynen bu. Madem o evin kirinden pisinden iğreniyorsun, gitme
Keske neyi nasil söyledigmi anlasanizda öyle yorum yapsaniz benimde evimde köpek var esimle beraber besliyoruz benimde genel tavrim budur benim kizimdan tiksinen gelmesin burasi onun evi ama annemlerin evi için durum öyle değil maalesef begenmiyorsan gitmezsin gibi bi durum yok anneme yapamam ben bunu yaninda olmam lazim ama allah askina su içmek için bardak aldiginda dibinde sigara külleri olduğunu görseniz yada koltugun altina bisey düşürüp egilip orda cips posetleri cekirdek kabuklari görseniz hic bisey demeden cikip gidebilecekmisnz

Onlarla plan yapmayın bir yere gitmek ile alakalı.aile evinizde ayda yılda 1 gidin.bayram ve özel günler de. Simdi diyeceksiniz onlar yuzunden aile mi göremiyorum diye çok haklısınız.ama yapacak bişey yok. Onlar evlenene kadar bu şekilde yaşayın unutmadan eşinize karşıda onları savunmayın.evet pisler deyip geçin

Benim kız kardeşim de benim kadar titiz davranmıyor evin düzenine, eve yardım etmiyor, sofrayı toplamıyor vs.

Ben bunları kendime dert edeceğime, yüzüne çat çat söylüyorum:KK16: gerekirse kavga da ediyoruz. Gerektiği zaman o da bana söyler ''ama abla sen de şöyle şöyle yapıyosun'' vs. :işsiz:

Başka türlü sorunlar halledilmiyor çünkü. :KK53:

Zor bir durum annen ve baban olunca icin rahat etmiyor anliyorum ama yapabilecegin fazla birseyde yok gormexden geliceksin maleseff

Back
X