Bende öyle dedim bi güzel çiçek al gönlünü alırız üzülme dedim, ya affetmezse diyo annesi çok yaşlı olduğu için çocuk gibi biz çok dikkat ediyoruz üzülmesin kırılmasın diye bize bir zararı yok kadıncağızın çünkü bi çiçekle hallolurmu acabaBi hediye guzel bi ozur dilesin anne yuregi affeder kesin
Olur insallah cok büyuk bisey degil sonucta sen uzerine alinmissin annecim falan desin sarilsin elini öpsün affeder heralde sizde bundan sonra ekstra dikkatli olursunuz..Bende öyle dedim bi güzel çiçek al gönlünü alırız üzülme dedim, ya affetmezse diyo annesi çok yaşlı olduğu için çocuk gibi biz çok dikkat ediyoruz üzülmesin kırılmasın diye bize bir zararı yok kadıncağızın çünkü bi çiçekle hallolurmu acaba
evet bir an önce gönlünü alınMerhabalar hanımcıklar direk mevzuya gireyim ,kayınvalidem bizde kalıyor kendisi çok yaşlı 85 yaşında malum yaşlıla çocuk gibi ve oğlunun söylediği yani kocamın söylediği bi sözu yanlışlıla duymuş ve çok kırıldı sabah işe giderken kocama elini bile öptürmedi düşünün neden diye sorarsanız benim eşim biraz titiz kayınvalidemde yaşlı oldugu için biraz dikkatsiz temizliği konusunda bizimkide sabah hazırlanırken artık midem bulandı bu evden biye bi cümle kurunca oda nasıl duyduysa duymuş sabah elini öptürtmemiş oğluna öpme senin miden bulanır demiş.
Şimdi eşim çok üzgün annesini kırdıgı için ne yapalımda gönlünü alalım nolur bana bi fikir verin lütfen lütfeeeeen lütfeeeeeeeeeeeeeeneşimi üzgün gördükçe bende çok üzülüyorum ooof
Sanırım bizimkiside öyle olucak pppfffValla benm tanıdığım yaşlılar çok zor affeder. Çok zor unutur.Allah kolaylıklar versin.
evet bir an önce gönlünü alın
evde konuşurken de dikkat edin
eşin sarılacak öpecek ona söylemediğini söyleyecek falanda falann
çoçuk varsa çoçuğun üstüne atın biribirinizin üstüne atınbende eşimde dedim bi şekilde yanlış anladın anne başka bişey diyoduk biz başkasına diyoduk falan desek dedim bilmiyorum nasıl yapcaz ben çalışıyorum aklım sürekli onda
Gönlünü almak için başka ne yapabiliriz veya duydugu şeyi yanlış duyduguna nasıl ikna edebiliriz
Anne yüreği afffeder değilmi inşallah bizimkisi bi şekilde affettirebilir kendini bende bi çözüm aramaya çalışıyorum ona fikir vermek içinAyaklarına kapansın gerekirse, çok üzüldüm annesinin adına.. Affedecektir anne yüreği sonuçta.
Evi temizlemiyor diye ben karıma dedim desin sana atsın topu sıkıntılı bir durum cidden kolay gelsin
İnanır bence kavga ettik falan desin yada sen söyle anne ben utandım anlatamadım benden şikayetçi o de. Yani yapacak bişey yok cidden alınmış baya mecburen böyle bi yalan söyleyecek doğru değil belki ama üzülmesinden iyidir herhaldeAnne yüreği afffeder değilmi inşallah bizimkisi bi şekilde affettirebilir kendini bende bi çözüm aramaya çalışıyorum ona fikir vermek için
bende aynısını dedim ona suçu bana at karım evi temizlemiyor o yüzden söyledim yanlış anladın falan sen de benim üzerime yükle suçu dedim bilmemki öyle söylesek inanırmıki
Hayran kaldim size bir gelinin kayinvalidesini bu denli dusunmesi ve o kirildi diye cabalamasi,Bende öyle dedim bi güzel çiçek al gönlünü alırız üzülme dedim, ya affetmezse diyo annesi çok yaşlı olduğu için çocuk gibi biz çok dikkat ediyoruz üzülmesin kırılmasın diye bize bir zararı yok kadıncağızın çünkü bi çiçekle hallolurmu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?