- 24 Aralık 2014
- 5.204
- 7.020
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Kuzenin aklını peynir ekmekle yemiş sanırım.Kızlar dayımın kızı biriyle görüşüyor 3 yıldır oğlan iyi eli yüzü düzgün isinde gücünde biri.Ailesiyle dayımlar tanışmışlar bu yaz soz nisan isteniyormuş ama söyle bir durum var ki dayım da yengem de oglanın ailesini gün görmüş insanlar olarak yorumlamıyorlar.Bir de erkek ailesi yazin karadenizde bir köyleri varmıs evlenince yazları orada duracaklarmış Istanbuldaki evlerine kuzenimi ve damadı yerlestirip kişları da yanina geleceklermiş.Yengem kabul etmemis kuzenim kişları degil mi 3 ay idare ederim illa da istemeye gelsinler diyormus.Ben defalarca yapma yakma basini dedim.Yengem de kuzenime söyle bir secenek sundu o zaman is bul oglan da bu sehirden is bulsun bizim üst katımıza yerlesin elin karisina hizmet edecegine bana hizmet et demis kavga etmisler kuzenimle.Dayım da en az yengem kadar kati bu konuda.Bence her iki fikir de sacma ayri ev acin diyorum iki taraf da kabul etmiyir diyor oglan ailesi kafasindaysa hemen kac birak diyorum degil diyor tam da ailesi gibi oldugunu zaman gecince anlayacak bence. Yorumlarinizi bekliyoruz okuyacağız birlikte hadi bu kıza biraz tecrubelerinizi aktarın da birlik oturmayi kabul etmesin
Kuzeniniz kendini nasıl bir kördüğümün içine soktuğunun farkında değil.kuzenim kişları degil mi 3 ay idare ederim illa da istemeye gelsinler diyormus.Ben
3 ay diye başlar, ömürlük devam eder. Yavaş yavaş yapıyorlar yolu, akıllılar.Kızlar dayımın kızı biriyle görüşüyor 3 yıldır oğlan iyi eli yüzü düzgün isinde gücünde biri.Ailesiyle dayımlar tanışmışlar bu yaz soz nisan isteniyormuş ama söyle bir durum var ki dayım da yengem de oglanın ailesini gün görmüş insanlar olarak yorumlamıyorlar.Bir de erkek ailesi yazin karadenizde bir köyleri varmıs evlenince yazları orada duracaklarmış Istanbuldaki evlerine kuzenimi ve damadı yerlestirip kişları da yanina geleceklermiş.Yengem kabul etmemis kuzenim kişları degil mi 3 ay idare ederim illa da istemeye gelsinler diyormus.Ben defalarca yapma yakma basini dedim.Yengem de kuzenime söyle bir secenek sundu o zaman is bul oglan da bu sehirden is bulsun bizim üst katımıza yerlesin elin karisina hizmet edecegine bana hizmet et demis kavga etmisler kuzenimle.Dayım da en az yengem kadar kati bu konuda.Bence her iki fikir de sacma ayri ev acin diyorum iki taraf da kabul etmiyir diyor oglan ailesi kafasindaysa hemen kac birak diyorum degil diyor tam da ailesi gibi oldugunu zaman gecince anlayacak bence. Yorumlarinizi bekliyoruz okuyacağız birlikte hadi bu kıza biraz tecrubelerinizi aktarın da birlik oturmayi kabul etmesin
Anası şurdan kalk şuraya otur dese çenesinden durulmaz, 3 ay kaynana bakacakmış baksen küçümene.Haha yengeniz iyiymiş Ha. Kvye bakacağına bana bak demiş. Dayınızla yengeniz de biz de 3 aylığına yazın gelip kalacağız desinler, damar bey adayı kabul ediyor mu? Nasıl insanlar oldukları anlaşılmadan kabul etmek hiç mantıklı değil. Belki 3 saat bile çekilmeyecek insanlardır.
Yenge iyi, bu kızın da damadın da üstesinden gelir ))Anası şurdan kalk şuraya otur dese çenesinden durulmaz, 3 ay kaynana bakacakmış baksen küçümene.
Istanbul sartlarinda zor diyor erkek diyormus ki evim varken neden kirada durayim tek erkegim o ev sonra benim zatenZor bir durum. Maddi açıdan sıkıntı yoksa küçük bi ev tutulsun kışları onlarda kendi evinde kalsın onlarda rahat edemez zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?