Kızlaaaar kuzenime yardim edelim mi ? Kv kışlari yanında kalacakmış

leylosvemecnun

Son günüme kadar, kalp durana kadar❤
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
5.204
7.020
398
Kızlar dayımın kızı biriyle görüşüyor 3 yıldır oğlan iyi eli yüzü düzgün isinde gücünde biri.Ailesiyle dayımlar tanışmışlar bu yaz soz nisan isteniyormuş ama söyle bir durum var ki dayım da yengem de oglanın ailesini gün görmüş insanlar olarak yorumlamıyorlar.Bir de erkek ailesi yazin karadenizde bir köyleri varmıs evlenince yazları orada duracaklarmış Istanbuldaki evlerine kuzenimi ve damadı yerlestirip kişları da yanina geleceklermiş.Yengem kabul etmemis kuzenim kişları degil mi 3 ay idare ederim illa da istemeye gelsinler diyormus.Ben defalarca yapma yakma basini dedim.Yengem de kuzenime söyle bir secenek sundu o zaman is bul oglan da bu sehirden is bulsun bizim üst katımıza yerlesin elin karisina hizmet edecegine bana hizmet et demis kavga etmisler kuzenimle.Dayım da en az yengem kadar kati bu konuda.Bence her iki fikir de sacma ayri ev acin diyorum iki taraf da kabul etmiyir diyor oglan ailesi kafasindaysa hemen kac birak diyorum degil diyor tam da ailesi gibi oldugunu zaman gecince anlayacak bence. Yorumlarinizi bekliyoruz okuyacağız birlikte hadi bu kıza biraz tecrubelerinizi aktarın da birlik oturmayi kabul etmesin

Zor bir durum. Maddi açıdan sıkıntı yoksa küçük bi ev tutulsun kışları onlarda kendi evinde kalsın onlarda rahat edemez zaten.

Kuzenin aklını peynir ekmekle yemiş sanırım.

kuzenim kişları degil mi 3 ay idare ederim illa da istemeye gelsinler diyormus.Ben
Kuzeniniz kendini nasıl bir kördüğümün içine soktuğunun farkında değil.
Yetişkin insanlar, anneleri babalarıyla yaşamazlar, kendi başlarına bir hayat kurarlar.

KV paşa oğlunu hala bebe sanıyor ve "gelin almak = hizmetçi almak" şeklinde bakıyor konuya, kuzeniniz de evlenmeyi hayatının merkezine koymuş ve her şeye razı. Bırakın evlensin, kendi düşen ağlamaz.

3 ay diye başlar, ömürlük devam eder. Yavaş yavaş yapıyorlar yolu, akıllılar.

Koca meraki hayat söndürür. Ortada herhangi bir zorunlu sebep yokken niye aylarca kv ile yasasin. Biz kayinvalidemi ve kayinpederimi yanimiza aldik ama kapilari ayri. Bunun önemini evli olunca daha iyi anlar da, ama simdiden söyliyim: Evlilik hayati diye birseyin kalmaz böyle

Haha yengeniz iyiymiş Ha. Kvye bakacağına bana bak demiş. Dayınızla yengeniz de biz de 3 aylığına yazın gelip kalacağız desinler, damat bey adayı kabul ediyor mu? Nasıl insanlar oldukları anlaşılmadan kabul etmek hiç mantıklı değil. Belki 3 saat bile çekilmeyecek insanlardır. Ve evet yukarıda yazıldığı gibi o 3 ay kesinlikle sadece 3 ay değil. Sonra evi kiraya verip burda yaşayalıma evrilir.

Bence bırakın yaksın başını sonra görür ebesinin nikahını koştur koştur anam sen hakliymissin diye döner . Bazıları yaşamadan anlamıyor kuzeniniz o cinsten. Ben kardesim bile olsa insanların burnunun sürtülmesinden yanayim. Ha umarım çocuk yapmaz öyle gelir babaevine geri. (Evet bence kesin babaevine dönecek )

Anası şurdan kalk şuraya otur dese çenesinden durulmaz, 3 ay kaynana bakacakmış baksen küçümene.

Ah bu genç kızlar ah.Aşk başımda duman der gerçekleri görmezden gelir sonra evlenince vah tüh,o aşk dediğiniz evlencez bizya diye kınalık,gelinlik baktığınız dönem çok cicili bicili geliyor size.Evlilik bir evcilik oyunu değil bunu anlayana kadar iş işten geçiyor.Sonra kucağında çocukla baba evine hoppaaa. Yahu ne işi var kv,kp sizinle o 3 ay çoğu zaman 5-6ay olur olmasa dahi bir ömür neden onlarla yaşayacaksınız ya sizin bir özeliniz,Bir hayatınız olmayacak mı? Saflığın 50 tonu.Yürek mi yedniz kafa atıyorsunuz mutsuzluğa.

Zor bir durum. Maddi açıdan sıkıntı yoksa küçük bi ev tutulsun kışları onlarda kendi evinde kalsın onlarda rahat edemez zaten.
Istanbul sartlarinda zor diyor erkek diyormus ki evim varken neden kirada durayim tek erkegim o ev sonra benim zaten

İstanbul’da ev kirasını tek başına bir kişinin karşılaması zor. Kuzeniniz çalışıyor mu? Çalışmıyorsa çalışmak zor geliyordur, 3 ay kv bakarım daha iyi diyordur.
Kendi anneme yeri geliyor 10 gün birlikte kaldıktan sonra tahammül edemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…