Kızlaaaar kuzenime yardim edelim mi ? Kv kışlari yanında kalacakmış

Sabahtan aksama kadar anlattim dün ee sirf bunun icin ayrilinir mi diyor yasamadan anlamayacak su an bu yorumu da göruyor negatif mi düşünmek zorundaymışız

3 ay derken?
eylül başı gelip haziranda giderler en iyi ihtimal.
9 ay kalacak kv ile hesap yapmayıda mı bilmiyor kuzeniniz?
karadeniz köyünde yaz temmuzda anca gelir. yaz akşamları bile soğuk yorganla yatılır. ağustos sonu dönerler.

Yeni mezun oldu is ariyir ikimiz calisirsak kirada da yasariz diyor ama oglan kendi evi varken kiraya gitme taraftari degilmis

Afedersin kuzenin kocasızlıktan ölmüş mü? Yanmış mı? 3 ay değil mi idare edermiş,tebrik ederim valla buyursun ediyorsa ben senede 3 gün gidiyorum evime zor geliyorum
Ben 3 saat görsem daral geliyor valla sana kötüsü denk gelmis diyor sanki iyisi var da kaynananin

Yenge iyi, bu kızın da damadın da üstesinden gelir ))
Yok kızın ustesinden gelemiyor belli.
Istanbul sartlarinda zor diyor erkek diyormus ki evim varken neden kirada durayim tek erkegim o ev sonra benim zaten
Eeee o zaman annesigil gelmeyecek. 3 aya da karşıyım da bir hastane işi cikarirlar 3 ay olur 6 ay. Yolunu yapıyorlar. Yalandan 2 ay köye giderler. 10 ay aynı evde.

Dimi aynen bak bu guzel yorum okusun bunu

Evli değilim ama ablam dahil bunun olmayacağını bilecek kadar örnek var çevremde. İlle yaşayıp mı ders alacak? Buraya konu açar yarın kayanam her şeye karışıyor, rahat edemiyoeum, eşim aiilesi tarafını tutuyor, anne evine gidicem ama hamileyyim… (keşke olmasa ama) diye. Yaşı küçük muhtemelen, daha ne 3 seneler var önünde. Restini çekip duruma baksın, erkek mi kalmadı yani

Sabahtan aksama kadar anlattim dün ee sirf bunun icin ayrilinir mi diyor yasamadan anlamayacak su an bu yorumu da göruyor negatif mi düşünmek zorundaymışız
Git yavrum git. Koşa koşa git. Pozitif düşünce düşüne git. Ben yengenize acıdım yanmış gibi kocaya giden kızına laf anlatmaya çalışıyor. Evlad işte.

Yeni mezun oldu is ariyir ikimiz calisirsak kirada da yasariz diyor ama oglan kendi evi varken kiraya gitme taraftari degilmis
Fikirleri değiştirmek zordur. Burada erkek ailesi de ikna edilecek kuzeniniz de. Yaşasın görsün. Madem çalışacaklar, bir iki yıl para biriktirip kv ye 1+1 üç beş ay kalmalık ev alsınlar. Bunu da şart koşsun. Bence o iş üç ay olmaz. Havalar soğuyunca gelirler kömürle uğraşmamak için. Muhtemelen kasım başı-nisan sonu olur o iş.

Sırf bunun için ayrılmak istemiyorsa otursun evleneceği adamla ayrı ev için konuşsun.1 göz oda olsun eşiyle olsun.İnsan yaşamayınca dağlarım aşarım sanıyor o iş öyle olmuyor.Bütün hayatını onların eline teslim edecek. Evinin hanımı değil o evin gelini olacak bunun nesini anlamıyor barbie beyni mi var kuzeninizde?Bir kadın bile isteye bunu nasıl kabul eder? Siz elinizden geldiği kadar uyarmışınız. Evlenince ah kuzen sen gaklıymışın diip ağlayınca çok geç olacak.geçmiş olsun

Birak yasasin. Saniyor ki esi onu ailesinden üstün tutacak. Negatif degiliz, sadece evlilik tecrübemiz var. Biraz bu bölümde göz gezdirsin es ailelerin neler yaptigini görür.

Bırakın yaksın başını. Siz niye düşünüyorsunuz ki? Sonra gelir buraya ağlar. Ağlasın da o kadar uyarmaya rağmen burnunun dikine gidiyorsa ağlasın.. Kendi annesine afra tafta yapan elalemin annesine bakacakmışşş. ( Bu yazılanları okusun hala akıllanmıyorsa görsün ebesinin şeyini hiç uzulemicem kibarda olamayacağım valla)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…