Evet gözüküyor bide dört damla nedir gözüm üzerine işeseydin yaAma testte cizgiyi gözüküyor yani dimi elim ayagm titriyor ya Rabbim nasip etsin nolır
Neyse bakalım kanda kesin çıkar sonuçtan haberdar et benim biraz işim var gelip bakarım bi araReçetede öle yazıyoduuu
Haber ver tatlımmm :)Kan verdim şimdi bakalımm..
Zaten kan testi doğru sonuç verir olmazsa beklersin canım benim ay sonunda da yaparsınSizce bugun doğru sonuc alırmıyım
Ya bişey sorucam ben 3 Mayıs adetim başladı 7 sinde bitti. 17 si yumurtlama diye bekledim 7 sinde beraberlik oldu. Bide 15 inde. Kan da gözükürmükiCanim degerin daha cok düşük o yuzden cikmamis olabilir ama hamilesin gözün aydin :) kan testi yaptır hemen
17sinde yumurtladigina kesin eminsen en azindan ayin 27sini bekle derim... Erken yumurtladiysan belli olur.Ya bişey sorucam ben 3 Mayıs adetim başladı 7 sinde bitti. 17 si yumurtlama diye bekledim 7 sinde beraberlik oldu. Bide 15 inde. Kan da gözükürmüki
Negatif
Canım daha gününe var umudu kaybetmek Yok bekle sabret belki vardır yinede adetini bekle bu defa geçmeden test yapmaNegatif
Aaaa bu ne çabuk pes etmektir böyle yıkılmak Yok Allah ın izniyle olacak olacakÇok moralim bozuldu yıkıldım ya
Suya tuttun mu testiO çizgiyi görünce nasıl uçtum varya..
Görmeniz lazımdı. Bozukmuş demekki test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?