Kızlaaar gayret edelim mayısta hamile olalim

Rahim filmi ne işe yarıyor ki
tüplerden birisi tıkalı ise yumurtalıkta oluşan yumurta hücresi rahim içerisine ulaşamaz.yani yumurtanın tüp içerisinden geçerek sperm ile buluşması yani döllenmesi gerçekleşememektedir. Rahim filmiyle tıkanık tüpler varsa keşfedilip o tüpler açılıyor biraz adet ağrısı gibi ağrı oluyor o işlem. açıldıktan sonra yumurtan spremle buluşabiliyor Allahın izniyle

İnşallah canım. Allahım hepimizin gönlüne göre versin.

hadi ya doktor cok olumlu konsmustu her hastama oneriyorm bir ayda oluyo fln demsti (
olsun canım illa aynı ilac kullanılcak değil yeterki içine magnezyum olsun. Maznezyumu dediği gibi her doktor öneriyor biz kullanalımda şifasını Allah versin inşallah olur bebişlerimiz

Aa çok etkiliymiş peki tüplerin tıkanık olduğu ultrasonla anlaşılmıyor mu acaba

11 aydan beri bende özelde bir doktora gidiyorum yaşımın genç olmasından fazla birşey yapmıyor.

Kızlar dua edelim bu mayıs hepimiz için bebişli geçsin
Arkadaşim bnimde yaşim genç banada bi sey yapamiyorlar.Alltan bakamiyorlar sizin yaşinz kac ? Bizde 9 aydir deniyorz tık yok bu ayi bekliyorz işte

Gerçi söylemişsiniz evli oldugunuzu şaşirdim yaşla ne alakası var alttan muayenenin diye

Arkadaşim bnimde yaşim genç banada bi sey yapamiyorlar.Alltan bakamiyorlar sizin yaşinz kac ? Bizde 9 aydir deniyorz tık yok bu ayi bekliyorz işte
Canım ben 18 im yaşın genç olsada hafif yardımlarda bulunmasılazım

Mayis geliniyim insallah mayis hamisi de olurum bi senelik evliyimm

Kizlar ben 2 bucuk ay once bebegimi kaybettim 4 bucuk aylik karnimda öldü yine bebek istiyoruz bu ay ama kist çıktı hamile kalamazmiyim

Kizlar ben 2 bucuk ay once bebegimi kaybettim 4 bucuk aylik karnimda öldü yine bebek istiyoruz bu ay ama kist çıktı hamile kalamazmiyim
Çok geçmiş olsun canımm..

Rabbim inşallah bir bebek daha verir.
Soğan suyu kullan canım hem kisti temizler hemde gebeliği yükseltir eltim 1.5 ay önce içmiş şu an 1.5 aylık hamile bende allah izin verirse adetim bitince başlicam

Saol cnm insallahh kist yüzünden adet olamiyorum adet olmadan baslamamda sakinca varmi hem adetimi soktursun adetim gecikti diye gittim yumurtan catlayamamis kiste donusmus dedi doktor

Bi de kizlar sogan kurunu nasil yapip kullaniyorz.Bu ay adet görürsem bnde başlicam.Bilgi verirmisnz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…