tüplerden birisi tıkalı ise yumurtalıkta oluşan yumurta hücresi rahim içerisine ulaşamaz.yani yumurtanın tüp içerisinden geçerek sperm ile buluşması yani döllenmesi gerçekleşememektedir. Rahim filmiyle tıkanık tüpler varsa keşfedilip o tüpler açılıyor biraz adet ağrısı gibi ağrı oluyor o işlem. açıldıktan sonra yumurtan spremle buluşabiliyor Allahın izniyleRahim filmi ne işe yarıyor ki
İnşallah canım. Allahım hepimizin gönlüne göre versin.Slm kızlar adetımm dün bıttı bügünden ıtıbaren bıdakı adetıme kadar ıkı günde bı ilişki yollunu deneyerek hamıle kalırım insallah. Yorucu olacak ama bu ayda böle denemek iştıyoruz. Insallah herkez mayısda hamile kalır☺
olsun canım illa aynı ilac kullanılcak değil yeterki içine magnezyum olsun. Maznezyumu dediği gibi her doktor öneriyor biz kullanalımda şifasını Allah versin inşallah olur bebişlerimizhadi ya doktor cok olumlu konsmustu her hastama oneriyorm bir ayda oluyo fln demsti(
Aa çok etkiliymiş peki tüplerin tıkanık olduğu ultrasonla anlaşılmıyor mu acabatüplerden birisi tıkalı ise yumurtalıkta oluşan yumurta hücresi rahim içerisine ulaşamaz.yani yumurtanın tüp içerisinden geçerek sperm ile buluşması yani döllenmesi gerçekleşememektedir. Rahim filmiyle tıkanık tüpler varsa keşfedilip o tüpler açılıyor biraz adet ağrısı gibi ağrı oluyor o işlem. açıldıktan sonra yumurtan spremle buluşabiliyor Allahın izniyle
Arkadaşim bnimde yaşim genç banada bi sey yapamiyorlar.Alltan bakamiyorlar sizin yaşinz kac ? Bizde 9 aydir deniyorz tık yok bu ayi bekliyorz işte11 aydan beri bende özelde bir doktora gidiyorum yaşımın genç olmasından fazla birşey yapmıyor.
Kızlar dua edelim bu mayıs hepimiz için bebişli geçsin
Neden alttan bakamiyorlarArkadaşim bnimde yaşim genç banada bi sey yapamiyorlar.Alltan bakamiyorlar sizin yaşinz kac ? Bizde 9 aydir deniyorz tık yok bu ayi bekliyorz işte
Yaşim genç diye bekle biraz diyorlar.Ultrasonda bakiyorlar.Yumurtaliklarimda bir sorn yok diyorlar.Bnde anlamadmNeden alttan bakamiyorlar
Allah allah ilk defa duydum. Evlisin demi?Yaşim genç diye bekle biraz diyorlar.Ultrasonda bakiyorlar.Yumurtaliklarimda bir sorn yok diyorlar.Bnde anlamadm
Canım ben 18 im yaşın genç olsada hafif yardımlarda bulunmasılazımArkadaşim bnimde yaşim genç banada bi sey yapamiyorlar.Alltan bakamiyorlar sizin yaşinz kac ? Bizde 9 aydir deniyorz tık yok bu ayi bekliyorz işte
İnşallah canımMayis geliniyim insallah mayis hamisi de olurum bi senelik evliyimm
Aminnnn benim de evlilik yıl dönümüm mayısta. Bebiş olursa eşime hediyesi olur inşallah :)Mayis geliniyim insallah mayis hamisi de olurum bi senelik evliyimm
Çok geçmiş olsun canımm..Kizlar ben 2 bucuk ay once bebegimi kaybettim 4 bucuk aylik karnimda öldü yine bebek istiyoruz bu ay ama kist çıktı hamile kalamazmiyim
Aynen tatlm ama bnde anlamadmCanım ben 18 im yaşın genç olsada hafif yardımlarda bulunmasılazım
Ewet evliyim 9 ay oldu evlenwli belki 1 senemin dolmasini bekliyorlarAllah allah ilk defa duydum. Evlisin demi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?