- 21 Ekim 2010
- 8.647
- 2.001
- 248
- Konu Sahibi kiraz_mevsimi
-
Şimdi kahvaltı hazırlayıp cagiricam onlarla ilgiliyse anlatir onlara kizinca bana şikayet eder eskiden beraber çalıştığımız için benim de eski iş arkadaşlarim gibi ama geriliyorum kötü bişey duyarım diye içimde kötü hisler vardua ediyorum dua ediyorum içim rahatlamiyo
Nasıl beklerim ki çok merak ediyorum ise gitmedi çünkü cumartesi onun işi için en yoğun gün düğün dernek olsa bile gider işe konusmuyo ki gülümsüyo o kadar.
Eşinizin iş arkadaşlarıyla ciddi bir tartışması olmuş bana kalırsa.Ya da eşini işten saf dışı bırakmaya ya da kar oranlarında bir oynama yapmaya çalışmış olabilirler.
Haliyle işten çıkarsam eşime bebeğime ne olacak nasıl yetişirim endişesi yaşıyordur eşiniz.
Beklemek zor evet ama eşinizin üstüne düşmeyin bırakın kendi kafasını dağıtsın.Ne oldu anlat diye ısrar etmeyin.Sadece onun yanında olduğunuzu vurgulayın ne olursa olsun...
Bazen susmak çok şey anlatır.Umarım bu günleri de hayırlısı ile atlatırsınız.
canim dune kadar keyfi yerinde miydi peki? belki biriktirdigi bi sikintisi vardi birden patladi. ama anlattigina bakilirsa sanki onda sok etkisi yaratan bi sey ogrenmis gibi
belki de bi bebeğin sorumluluğunu alma endişeleri, babalık korkusu vs. sarmıştır adamcağızı.. çok üstüne varma belli ki eşin seni seviyo değer veriyo bunları düşün kendine de eşine de bebeğine de zarar verme.. eşin için en sevdiği yemekleri tatlıları yap, güzel bi sofra kur şebeklikler yap neşesini yerine getirmeye çalış adamın, dişiliğini kullan azıcık
Pazar gününden beri durgun ama dün ağlar haldeydisanki birinden telefon geldi bişey dediler falan o tarz bi hal
Dişiliğimi görecek hali yok ki hayatı bitmiş gibi duruyor her geldiğinde bebeğe bakardi dinlerdi yada gece yatarken eli orda olurdu 2 gündür hiç bakmadi dinlemedi.bebek günlüğü yapmıştım içinde ona dair şeylerde yaziyodu onun haberi yok acaba bugün versem onu mu okusa iyi gelir mi daha mi bunalima girer
Dişiliğimi görecek hali yok ki hayatı bitmiş gibi duruyor her geldiğinde bebeğe bakardi dinlerdi yada gece yatarken eli orda olurdu 2 gündür hiç bakmadi dinlemedi.bebek günlüğü yapmıştım içinde ona dair şeylerde yaziyodu onun haberi yok acaba bugün versem onu mu okusa iyi gelir mi daha mi bunalima girer
hay allah ya ben bile burada endiselendim sen ne durumdasin kimbilir :26: yani hastalik filam olmasin da Allah korusun.. gecici bir moral bozuklugudur insallah. dualarim seninle canim insAllah ciddi bir sikintisi yoktur esinin.
evde mi su an peki ?
Canim soyle de "sen bana anlatmadica ben kuruyorum. En kotusunu dusunuyorum. Bir kadinin hayalgucu genistir aklimdan gecen senaryilari bilsen. Bebegimiz icin beni suphede birakma ne olur anlat."
seni biraz da olsa neşelendiririm diye ummuştum.. şimdi verme bence, bu kadar özel bişeyi bu ruh haliyle tam kavrayamaz hem sıkıntısının da ne olduğunu tam bilmiyoruz öğrendikten sonra keyfini yerine getirecek şeyler düşünebiliriz, şimdilik önceliğin onun sorununu öğrenmek olsun. bitki çayı içir, ılık bi duş almasını söyle, yürüyüşe çıkın vs. bi şekilde rahatlat sorun yokmuş gibi davran biraz rahatlarsa anlatır diye düşünüyorum
Bitki Çayını götürdüm biraz konuştum çünkü uyumuyo normal konulardan da bahsettim neşeli neşeli davrandim bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?