kızlaaar kocama bişey olmuş :((

kim olsa senin durumun aynı olurdu..ama bebeğini düşünüp daha rahat olmaya çalış canım inşallah çok korkacağın gibi şeyler değildir..

canim dune kadar keyfi yerinde miydi peki? belki biriktirdigi bi sikintisi vardi birden patladi. ama anlattigina bakilirsa sanki onda sok etkisi yaratan bi sey ogrenmis gibi

belki de bi bebeğin sorumluluğunu alma endişeleri, babalık korkusu vs. sarmıştır adamcağızı.. çok üstüne varma belli ki eşin seni seviyo değer veriyo bunları düşün kendine de eşine de bebeğine de zarar verme.. eşin için en sevdiği yemekleri tatlıları yap, güzel bi sofra kur şebeklikler yap neşesini yerine getirmeye çalış adamın, dişiliğini kullan azıcık
Nasıl beklerim ki çok merak ediyorum ise gitmedi çünkü cumartesi onun işi için en yoğun gün düğün dernek olsa bile gider işe konusmuyo ki gülümsüyo o kadar.

Amin inşallah atlatiriz da sancılı. Benimde aklıma o geldi simdi kar oranlari anlasmazligi gibi çünkü onlar kardeş belki dışladilar.Dun aksam geldi dizime yattı benim şefkate ihtiyacim var dedi. 2 gün sadece uyumak istiyorum falanda dedi.Onlarla tartissa bu kadar olur mu ki

iş yeriyle ilgili bir problemi var kesin piyasanın içinde olduğumdan bu kanıya vardım dolar sürekli yükseliyor ve fiyatlar uçmuş durumda kar oranları gittikçe aşağıya düşüyor etraftan para toplamakta imkansız.bizim patronlarda aynı durumda herkeste bir gerginlik var...

ee durum böyle iken siz hamilesiniz eşinizin borçları var ve adamcağız size yetemeyeceğini düşünüyor büyük ihtimalle..

bebk rızkıyla gelir derler inş bebeğiniz doğduğunda herşey sizin için daha iyi olur...

bence biraz sabredin ve sakin olun sizin üzüntünüz bebeğinize yansıyacaktır.. onuda üzmeyin...

Dişiliğimi görecek hali yok ki hayatı bitmiş gibi duruyor her geldiğinde bebeğe bakardi dinlerdi yada gece yatarken eli orda olurdu 2 gündür hiç bakmadi dinlemedi.bebek günlüğü yapmıştım içinde ona dair şeylerde yaziyodu onun haberi yok acaba bugün versem onu mu okusa iyi gelir mi daha mi bunalima girer

Pazar gününden beri durgun ama dün ağlar haldeydi sanki birinden telefon geldi bişey dediler falan o tarz bi hal

hay allah ya ben bile burada endiselendim sen ne durumdasin kimbilir :26: yani hastalik filam olmasin da Allah korusun.. gecici bir moral bozuklugudur insallah. dualarim seninle canim insAllah ciddi bir sikintisi yoktur esinin.

evde mi su an peki ?

seni biraz da olsa neşelendiririm diye ummuştum.. şimdi verme bence, bu kadar özel bişeyi bu ruh haliyle tam kavrayamaz hem sıkıntısının da ne olduğunu tam bilmiyoruz öğrendikten sonra keyfini yerine getirecek şeyler düşünebiliriz, şimdilik önceliğin onun sorununu öğrenmek olsun. bitki çayı içir, ılık bi duş almasını söyle, yürüyüşe çıkın vs. bi şekilde rahatlat sorun yokmuş gibi davran biraz rahatlarsa anlatır diye düşünüyorum

aman canim şimdi verme onu, su an onu daha da duygusallastiracak seylerden kacin. bitki cayi yap git yanina, adacayi varsa mesela sakinlestirir. yatiyosa gir sen de yanina yat o kalkana kadar yatakta yaninda ol. ustune gitmemekle beraber her an dinlemeye hazir oldugunu hissettir. o anlatmak istedigi zaman anlatir sana

Canim soyle de "sen bana anlatmadica ben kuruyorum. En kotusunu dusunuyorum. Bir kadinin hayalgucu genistir aklimdan gecen senaryilari bilsen. Bebegimiz icin beni suphede birakma ne olur anlat."

Bence gerçekten maddi olarak yetişemediğinden böyle yapıyor. Bide bebek gelecek onun maddi sorumluluğu da var. Ama ben bebeğime neden kısıstlayarak alıyorum diye kendini de suçluyordur. Depresyona benziyo.

Şuan yorgan başında kahvaltı yapalim dedim uyumak istiyomus derdim şu şu dese bende rahatliycam sonra uyuyoda uyusun takiyorum işte anlamiyo

Bitki Çayını götürdüm biraz konuştum çünkü uyumuyo normal konulardan da bahsettim neşeli neşeli davrandim bakalım

Başka bir borç falan mı çıktı ki? Size söyleyemiyor bu yüzden de kendine sıkıntı ediyor olabilir... Sürekli soru sorun bana söyle ne derdin varsa beraber aşalım diye söyleyin bu durumda eşinizi yalnız bırakmayın...

iş arkadaşlarıyla tartışmış olacağı ihtimalinden başka bişey gelmiyor benim de aklıma ağlaması falan da tuhaf yani bi erkek kolay kolay ağlamaz diye düşünüyorum en azından çevremdeki erkeklerden yola çıkarak söylüyorum sevdiği biri mi vefat etti acaba?:26:

Cnm bnm yaa ne kadar zor bir durumda oldugunu tahmn edebiliyorum ben erkek arkadasimin derdi olsa sabahlara kadar uyuyamayann biriyim ki bu kisi senin kocann ona her durumda yaninda oldugunu hissettir ... Bence esini isten cikardilar cnm bunu belli etmemeye calisiyor sanaaa bak hamileymissin cok fazla uzmemeye calis kendini alkah korusun bebegine bisi olurr yaaa cami duasini oku bol bol canim icini ferahlatir ...

Canım Rabbim yardımcın olsun.. Mevzu aıle veya eş olunca ınsan üzülmeden duramıyor. Eşinle elbet samimisindir yanaş yanına sakin bır sekılde sana herşeyi rahatlıkla anlatabılecegını söyle rahat hıssettır. Acele ettırme elıme kelımede olsa öğrenmeye calıs. Benı bu durumun üzüyor söyle çare bulmaya calısırız belkı de sarıl .. Umarm kötü bır durum degıldır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…