kızlaaar kocama bişey olmuş :((

Eşinizin işle alakalı bir sorunu olabilir , hamile olduğunuz için sizi üzmemek için paylaşmıyordur belki sizinle.
Konuşturmaya çalışmaktan başka bir çözüm yok gibi geldi bana.
'Ben senin eşinim bir sorun varsa paylaş, böyle belirsizlikle kafamda kurup üzülüyorum, ne olursa olsun ben yanındayım 'vs. Bu tarz bir konuşma yapabilirsiniz.
Allah yardımcınız olsun.

Ooff konusmuyo kalkmıyo cevap bile vermiyo çıldıracağım yaaa hepinizin dediği herşeyi yaptım elim kolum kalķmiyor iş güç yapamıyorum da sadece bekliyorum beni böyle mi düşünüyo ev ölü evi gibi

Off okurken ben bile daraldım...Allah yardımcın olsun canım.Eşinin yataktan cıkmaması,aglaması,arkadasının telefonunu acmaması,sevkate ihtiyacım var demesi......
Yazdıklarının hepsini okudum.Sen üstüne düşen herseyi yapmışsın canım.
Ortak bir arkadasınız var mı?Dertlerinizi bilebilecek ondan ögrensen.
Eşin seni üzmemek için yapıyor belli birşey.İçinde bulundugu psikoloji ile dogruda düşünemiyor gibi geldi bana.Normalde aglayan bir yapısı var mı?Mesala benim eşimi ben 1 kere gördüm 10 senede...Sorun neyse en kısa zamanda feraha erersiniz inşallah

Sende gir kucana üzüldüğünü belli et elini tutup Karnina koy.ne olursa olsun yaninda olacagini soyle

Canım Sağol iyi dileğin için.ortak arkadasimiz yok daha doğrusu onun arkadaşi hic yok keşke olsa da yine bana söylemesin onla dertlessin içini boşaltsın onada razıyım böyle onun haline üzülüyorum ağlamaz bi tek düğünümuzde ben ağladım diye annemlerle vedalaşirken oda Ağlamışti bi tek onu gördüm.evlenince ne tuhaf onun derdi senin içinde oluyo oysaki ben evde oturuyodum öyle

valla banada işle ilgili bi sorunmuş gibi geldi. Ama çokta merak ettim öğrenirseniz bekliyoruz neymiş sorun:44: inş çok büyük birşey değildir ya

hallaaa yatıryormuu:26::26::26::26: ozaman kesin işle ilgili bi sorun var sakin ol canım nasılsa anlatır üstüne gitme kendinide üzme bebişde üzülür :44:

ya biliyor musunuz bazen hiç net bir sebep bile olmuyor. bakın hiç arkadaşı yok demişsiniz. belki pek dışadönük bir insan değil ve yılların birikimini içinde taşıyor ufak tefek stresler biriktikçe büyük sıkıntı veriyor insana.
herkes işten çıkarılmış olabilir, maddi problem olabilir demiş ama öyle olsa önceden ''luzumsuz bir şey almayalım'' diyen kişi ''ne istiyorsan yaz hepsini alalım'' mı der allah aşkına?
belki pazar günü ruhen gergin uyanmıştır, bir de üzerine kardeşlerinden kendisini üzecek küçük de olsa bir tavır görmüş olabilir. belki uzun süredir bir yetemeyeceğim korkusu içindedir. belki bu yetemeyeceğim korkusuyla son zamanlarda işi çok kafasına takmıştır ve bu onu bunaltmıştır gitmek istemiyordur sizden şefkat bekliyordur bu yüzden?
bu şekilde bir birikimin dışavurumu olabilir. ondan ağlamıştır. ki hüngür hüngür de ağlamamış belli etmiyordu diyorsunuz gözlerinden yaş gelmiş herhalde, bunlar hep sıkıntılı anlarımızda yaşadığımız şeyler.
illa çok büyük bir şey oldu diye kafanıza takmayın. bir birikim ve her şeyden uzaklaşma isteği de olabilir.. umarım kolay atlatırsınız kendinizi de bebeğiniz için çok üzmemeye çalışın :) bunu bu şekilde de söyleyebilirsiniz ''seni böyle görmek bana çok dokunuyor, lütfen biraz da olsa anlatmaya çalış ki birlikte aşalım.'' gibisinden.

Anlattığınıza göre depresyon belirtileri var eşinizde. Bi erkeği ağlayacak raddeye ne getirebilir diye düşünüyorum acaba ailesinden birine bişey oldu da siz hamilesiniz diye söylemiyor ona mı üzülüyor? Maddi konuda erkeğin ağlayacak kadar dertleneceğini sanmıyorum. Eşimden yola çıkarak yorumluyorum olayı. Annesi yoğun bakıma kaldırıldığında çok üzülmüştü, ağladığını görmedim ama çok üzgündü. Yani ağlayacak çok büyük bir sebebi olmalı. İşten çıksa niye bu kadar kendini kapatsın. Ya birinden çok büyük bir kazık yedi, ya da ailesinden birine bişey oldu benim aklıma gelen bu. Kumar falan oynar mı acaba? Belki çok büyük bir borcun içindedir. Başka türlü insan niye depresyona girer ki????

Çok büyük ihtimalle yakınlarından birini kaybetti. Neden mi? Normalde lüzumsuz şeyler almayalım diyen kişi ne istiyorsan yaz hepsini alalım demiş. Bu da gösteriyor ki herşeyin boş olduğunu, mal biriktirmenin dünya işlerinin peşinde koşuşturmanın boş olduğunu anladı bu ölüm olayında. Siz de hamile olduğunuz için durum sizden şimdilik gizleniyor. Çünkü bebeğinize birşey olmasından endişe ediyorlar. Başka ne olabilir ki ya? Öğrenirseniz söyleyin merak ettim açıkçası.

canım benim aklıma direkt işten çıkarılmış gibi geldi öyle değildir demişsin ama ne bileyim hem seni erken aramışs filan ya o gün? başka ne olabilir ki

Ben de butun yorumlari okudum...
Umarim ufak bir seydir, cozulmustur diye sona kadar geldim ama...
Umarim her sey yolundadir...
Bizi mutlaka haberdar et...

Ilgilenen herkes sağolsun şu saate kadar bunları okuyarak zaman geçirdim yoksa yapayalniz saatler gecmiyodu.Esim isyerinden gelen telefonlara cevap vermedi yastığın altına koymuş teli o uyurken ev telini aradi arkadaşları normal sordular telefona cevap vermiyo merak ettik gelmedi de haberde vermedi dediler.bisey oldu sandık rahatsız falan dedim kapadik.odaya geldim söyledim dinledi biraz açıldı heralde onlardan tepki bekliyodu onlarda merak ettik falan deyince hosuna gitti kahve icelim mi dedim hadi icelim dedi kalkti.burda arkadaslarin dedigi tarzda biraz konustum acilmadi tabii tartistiniz mi dedim yok kaldiramiyorum artık falan dedi mutfaga gittim geldim uyumuş bende onu beklerken uyumusum uyandim ki eli karnimda yatiyo.ama gözleri dolu dolu. Artık sormaktan yoruldum yemek hazırladım yedik.oturuyoruz biraz keyfi geldi gibi ama çok hüzünlü duruyo bazen sacimi oksuyo birden bakıyo aci içinde allahim deliricem yaa.o söyler ama bi kaç gün sonra söyler ama korkuyorum büyük bi depresyona giriyo heralde yada isyerindekiler çok kalbini kırdı. Benimde atesim çıktı başım tuttu gün berbat kocam ölü gibi insan etkileniyo yakinda kimsede yok ki kafa dagitiyim ama yanında olmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…