- 19 Kasım 2013
- 18.857
- 34.035
- 798
- Konu Sahibi kiraz_mevsimi
-
Eşinizin işle alakalı bir sorunu olabilir , hamile olduğunuz için sizi üzmemek için paylaşmıyordur belki sizinle.Ben mi abartiyorum nelerr oluyo bilmiyorum konulardan bilen bilir hep kocadan dertliyim biraz aşıyorum başka bir şey çıkıyokocam 3 samimi arkadaşıyla çalışan biri .Öyle benden sakladigi pek bisey olmaz 1.5 yıllık evliyiz hiç karı kızmış oymus buymus garip işlermis hic karşılaşmadim.bende bu tarz konularda pat anlarım olmadığına eminim.tek sorunu biraz hayat yorgunu ve bitmeyen borçları. Neyse iyi kötü idare ediyoruz zaten hamileliğim ağırlaştı biraz bana yardımcı olmayada çalışıyo hatta izinli olduğu günlerde evi temizliyoruz. Ama pazar günü işten döndüğünde bi tuhafti morali bozuk.azalarak düne kadar öyleydi her sorduğumda yorgunum dedi. Normalde iş çıkışı arar kaç ekmek aliyim fln der. Dün erken aradi her zamankinden erken mi çıktın dedim dışardaydım dedi.neyse geldi ben yemek yapıyorum işyerine. Tencereler yoktu elinde neden getirmedin dedim öğleden sonra çıktım kahveden geliyorum dedi.cok bunaldim attim kendimi dedi. Normalde eşim benim hastane günlerim için bile haftalar önceden plan yapar o adamlar 2 kişi yetişemez diye. Şaşırdım tabi ama bunalmis demekki diye üstüne varmadim.sofrayi kuruyorum hemen kumandayi alan adam dokunmamis bile oturuyo öyle bilgisayar elinde ama sayfa açmıyor bile bardak getiriyom tabak getiriyom baktım ağlıyor. Resmen ama belli etmiyo bende etmedim oturduk yedik neyin var dedim yüküm var dedi tasiyamiyorum.ama biliyoruz bunu hafifletmeye calisiyoruz iste bak bebiste inşallah kısmeti ile gelicek dedim.ama bu böyle yük için bi hal değildi arkadaşlarjnla mı tartıştın diyorum yok o yok bu yok.bi adam ağlıycak ne yaşar ki ufff.tvye baktik yatti yanina geldim uyumamisti ama uyuyomus gibi yaptı çünkü surekli ayağıni sallıyodu. Yatmadan yemekleri hazırla demişti hazirlamistim sabah oldu kalkmiyo yorgandan çıkmıyor cevap vermiyo uyumak istiyorum diyo. Saat 8 olunca yalvarsan evde durmayan adamı kaldiramiyorum. Çok korkuyorum uyuyamiyorum Ağlıyorum duruyorum.ya büyük bişey yaşadı yada ne biliyim aklıma bi sürü şey geliyo acaba diyorum hasta mı hasta olduğunu mu öğrendi benden mi gizliyo . çünkü bana baska bakıyo bebek eşyalarından bahsederken gereksiz şeyler almayalim diyodu dün yaz herseyi ne gerekiyosa alalım dedi durduk yere. Ben napsam uyuyamadim içim acıyo kasiklarim stresten ağrıyor korkuyorum da napmaliyim nolur akil verin çok yalnızım.
işten çıkmış ya da çıkarılmış olabilir mi??
Ooff konusmuyo kalkmıyo cevap bile vermiyo çıldıracağım yaaa hepinizin dediği herşeyi yaptım elim kolum kalķmiyor iş güç yapamıyorum dasadece bekliyorum beni böyle mi düşünüyo ev ölü evi gibi
Off okurken ben bile daraldım...Allah yardımcın olsun canım.Eşinin yataktan cıkmaması,aglaması,arkadasının telefonunu acmaması,sevkate ihtiyacım var demesi......
Yazdıklarının hepsini okudum.Sen üstüne düşen herseyi yapmışsın canım.
Ortak bir arkadasınız var mı?Dertlerinizi bilebilecek ondan ögrensen.
Eşin seni üzmemek için yapıyor belli birşey.İçinde bulundugu psikoloji ile dogruda düşünemiyor gibi geldi bana.Normalde aglayan bir yapısı var mı?Mesala benim eşimi ben 1 kere gördüm 10 senede...Sorun neyse en kısa zamanda feraha erersiniz inşallah
hallaaa yatıryormuu:26::26::26::26: ozaman kesin işle ilgili bi sorun var sakin ol canım nasılsa anlatır üstüne gitme kendinide üzme bebişde üzülür :44:Ooff konusmuyo kalkmıyo cevap bile vermiyo çıldıracağım yaaa hepinizin dediği herşeyi yaptım elim kolum kalķmiyor iş güç yapamıyorum dasadece bekliyorum beni böyle mi düşünüyo ev ölü evi gibi
Ben mi abartiyorum nelerr oluyo bilmiyorum konulardan bilen bilir hep kocadan dertliyim biraz aşıyorum başka bir şey çıkıyokocam 3 samimi arkadaşıyla çalışan biri .Öyle benden sakladigi pek bisey olmaz 1.5 yıllık evliyiz hiç karı kızmış oymus buymus garip işlermis hic karşılaşmadim.bende bu tarz konularda pat anlarım olmadığına eminim.tek sorunu biraz hayat yorgunu ve bitmeyen borçları. Neyse iyi kötü idare ediyoruz zaten hamileliğim ağırlaştı biraz bana yardımcı olmayada çalışıyo hatta izinli olduğu günlerde evi temizliyoruz. Ama pazar günü işten döndüğünde bi tuhafti morali bozuk.azalarak düne kadar öyleydi her sorduğumda yorgunum dedi. Normalde iş çıkışı arar kaç ekmek aliyim fln der. Dün erken aradi her zamankinden erken mi çıktın dedim dışardaydım dedi.neyse geldi ben yemek yapıyorum işyerine. Tencereler yoktu elinde neden getirmedin dedim öğleden sonra çıktım kahveden geliyorum dedi.cok bunaldim attim kendimi dedi. Normalde eşim benim hastane günlerim için bile haftalar önceden plan yapar o adamlar 2 kişi yetişemez diye. Şaşırdım tabi ama bunalmis demekki diye üstüne varmadim.sofrayi kuruyorum hemen kumandayi alan adam dokunmamis bile oturuyo öyle bilgisayar elinde ama sayfa açmıyor bile bardak getiriyom tabak getiriyom baktım ağlıyor. Resmen ama belli etmiyo bende etmedim oturduk yedik neyin var dedim yüküm var dedi tasiyamiyorum.ama biliyoruz bunu hafifletmeye calisiyoruz iste bak bebiste inşallah kısmeti ile gelicek dedim.ama bu böyle yük için bi hal değildi arkadaşlarjnla mı tartıştın diyorum yok o yok bu yok.bi adam ağlıycak ne yaşar ki ufff.tvye baktik yatti yanina geldim uyumamisti ama uyuyomus gibi yaptı çünkü surekli ayağıni sallıyodu. Yatmadan yemekleri hazırla demişti hazirlamistim sabah oldu kalkmiyo yorgandan çıkmıyor cevap vermiyo uyumak istiyorum diyo. Saat 8 olunca yalvarsan evde durmayan adamı kaldiramiyorum. Çok korkuyorum uyuyamiyorum Ağlıyorum duruyorum.ya büyük bişey yaşadı yada ne biliyim aklıma bi sürü şey geliyo acaba diyorum hasta mı hasta olduğunu mu öğrendi benden mi gizliyo . çünkü bana baska bakıyo bebek eşyalarından bahsederken gereksiz şeyler almayalim diyodu dün yaz herseyi ne gerekiyosa alalım dedi durduk yere. Ben napsam uyuyamadim içim acıyo kasiklarim stresten ağrıyor korkuyorum da napmaliyim nolur akil verin çok yalnızım.
Ya huylandirmak istemem ama seni aldatmis olmasin. Vicdan azabindan boyle yapiyo olmasin. Yada acaba brine asikti da terk edildi yada reddedildi gibi bisey olmasin.
Ya huylandirmak istemem ama seni aldatmis olmasin. Vicdan azabindan boyle yapiyo olmasin. Yada acaba brine asikti da terk edildi yada reddedildi gibi bisey olmasin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?