- 28 Ocak 2009
- 34.466
- 57.917
- 1.123
Canım boşuna çeneni yorma konu face yani gerçek değl eski mesajlarına bakarsan buradan çok farklı şeyler anlattığını görürsün daha geçen hafta sevgilisi tarafından dövüldüğünü en sonunda ailesine söylediğini yazmış, 2 senedir biriyle çıktığını ama beğenmediği için ayrıldığını söylemiş. zaten 19 yaşında 6 senedir bu adamla beraber 2 senedir görüşmüyorlar döven kim o zaman? 13 yaşından beri çıkıyorlarsa 2 sene çıktığı ayrıldığı kim?
İşte ben de onu sordum bu doğruysa o anlattıkları otomatik yalan zaten haa önceden de dese 6 senedir çıkıyorlarmış 13 yaşından beri yani ee öbürüyle 11 yaşından beri mi çıkıyor. Hadi o önceden diyeelim imkansız da olsa. Peki daha geçen hafta döven tehdit eden bu yüzden ailesine söylediği sevgili kim 2 senedir görüşmüyorlarsa buyur çık işin içinden eh cevap veremeyince off olur ya da ne açıklama yapacağını düşünüyordur.![]()
Haklısın canım tebrik ederim seni askere gidenler bile sevdiklerini görmek için izin alıyor düşün artık 2 yıldır görüşmüyorlarmış bende ilk başta okuduğumda inanmamıştım zaten.