Haklı valla haklıGözünüz Aydın diyeyim öncelikle ama hamile olduğunuzu anlamamak için gerizekalı olmak gerekiyor galiba.
Şu şekilde paylaşımınız beni şahsen aşırı rahatsız etti. Sizce hamile değil misiniz kopkoyu çift çizgi çıkmış test? Hemde defalarca yapmışsınız ve her yaptığınızı da buraya atmışsınız.
sevincinizi paylaşıyorsunuz diye düşünmek istiyorum fakat başlığa da hamile miyim sizce diye yazmışsınız. bana hiç iyi niyetli gelmedi... neyseeeeee
Bence biraz daha bekleyin sabredin küçük değerle öğrenince daha çok kurabiliyoruz kafamızda ama yinede siz bilirsiniz benim adetim 1 Haziran dı 1 Temmuz da olacaktım bugün test yaptım öyle öğrenmiş oldumgözünüz aydınnnn. benim adetime 8 gün var yarın sabah test yapmalımıyım beklemelimiyim hayatımın ilk heyecanı biraz sabırsız davranıyorum 5 tane falan test harcadım bu ay meraktanyoksa adeti mi beklemeliyim
bazı doktorlarda oyle hafta sorunu var halaYaaaa çookk teşekkür ederim hala inanamıyorum kiii
Kan testimin sonucunu telefonla öğrenebildim
1520 kan sonucunuz 1.5-2 haftalık dedi
1520 olunca ne kadarlık oluyor ki son adetim 1 Haziran 4 haftalık olması gerekmez mi sorun yoktur inşallah ay çok heyecanlıyım sonucu bir an önce elime almak istiyorum
Eşime nasıl söylesem acaba ondan önce size söylemiş oldum
Teşekkür ederim çok sağolunbazı doktorlarda oyle hafta sorunu var halabana da koca kese vardı 14mm 3 haftalık dedıydı takılma ona bı kac gune gıt kesen gorunur :) haftası da netlesır
Şaka değil mi? İlk kez başınıza geliyorda...o aldığınız kutunun üstünde yazmıyor mu? Sizin ya okuma yazma yetkiniz Yok ya da okuduğunu anlamaBiraz daha seviyeli konuşmalısın
Ben ilk kez yaşadığım ve bilmediğim bi durumu burdan bilen arkaşlara soruyorum
Ayrıca defalarca yapılan bir test değil
İlk 3. Dk ve en koyu olan 10 dk sonrasındaki test
Yorumlanmasını istediğim için attım
Bazen testler hatalı da olabiliyor bir çok kişinin başına gelmiş burda diye hemen öğrenir öğrenmez buraya yazdım sonrasında kan testi vermiştim
Nesi kötü niyet bunun anlamış değilim
Neyse teşekkür ederim anlayışsızlığınız ve tebriğiniz için
İlk kez başıma geldiği için sevincimi paylaşmak istedim bunun nesi kötü niyet
Sizin bu düşünceniz kötü niyetli olmalı kiiii
gönül kırmak meziyet değil kırıcı olmamanızı tavsiye ediyorum
Böyle düşünmeniz de bana yanlış geldi... Sizin ne demek istediğinizi anlıyorum ama şuan bende de bi heyecan var mesela ve konuşacak paylaşabilcek ve sorabileceğim hiç kimsem yok. Ya google bakıyorum ya buraya... İnsan böyle zamanlarda bu durumlarda birilerine sormak birileriyle paylaşmak istiyor. Ve heyecandan gerçekten ne yapacağını şaşırabiliyor. Hayatımda da ilk kez böyle bişey yaşıyorum ilişkinin ertesi gün test yaptım o kadar bilmiyordum her günn okuyarak sorarak bilgilendim ve hala bilgileniyorum mesela. O yüzden böyle tatlı heyecanları böyle tatsız mesajlarla gölgelemeye gerek yok görmemezlikten gelin.Gözünüz Aydın diyeyim öncelikle ama hamile olduğunuzu anlamamak için gerizekalı olmak gerekiyor galiba.
Şu şekilde paylaşımınız beni şahsen aşırı rahatsız etti. Sizce hamile değil misiniz kopkoyu çift çizgi çıkmış test? Hemde defalarca yapmışsınız ve her yaptığınızı da buraya atmışsınız.
sevincinizi paylaşıyorsunuz diye düşünmek istiyorum fakat başlığa da hamile miyim sizce diye yazmışsınız. bana hiç iyi niyetli gelmedi... neyseeeeee
Aaaa gerçekten bu mesajlar şaka mı arkadaşlar neler diyorsunuz ne yapıyorsunuz ? Kadıncağız paylaştığına paylaşacağına pişman oldu yapmayın yahu. Heyecan bu heyecan. Evet sizlerde haklısınız annelik duygusunu tatmayı bekleyen onca insan var ama bazı şeyleride unutmayın tebrik edin geçin cidden üzücü bu mesajlar sakin oturup düşünün yahu ben üzüldüm bu mesajlaraŞaka değil mi? İlk kez başınıza geliyorda...o aldığınız kutunun üstünde yazmıyor mu? Sizin ya okuma yazma yetkiniz Yok ya da okuduğunu anlama
Başlığı ona göre açsanız keşke burda yıllardır analikla yanıp tutuşan kadınlar var ! Yaptığınız şey tebrik almak gibi!
Yapacak çokta şey yok o zaman ...bu kadar hisli olmayın hayat zor ziraAaaa gerçekten bu mesajlar şaka mı arkadaşlar neler diyorsunuz ne yapıyorsunuz ? Kadıncağız paylaştığına paylaşacağına pişman oldu yapmayın yahu. Heyecan bu heyecan. Evet sizlerde haklısınız annelik duygusunu tatmayı bekleyen onca insan var ama bazı şeyleride unutmayın tebrik edin geçin cidden üzücü bu mesajlar sakin oturup düşünün yahu ben üzüldüm bu mesajlara
ya aşk olsun dünyanın en duygusal insanıyımdır ve emin olun bizde hisliyiz ama öbür hissinizi kaybetmeyin hamile kalamayanları düşünürken hamilelik sevincini heyecanla üst üste paylaşanları göz ardı etmeyin sizede saygılar :)Yapacak çokta şey yok o zaman ...bu kadar hisli olmayın hayat zor zira
Ben ve arkadaş fazla hisliyiz galiba sizlere göre.... Diğer anne olamayan, anne adaylarını daha dikkate alıyoruz. Saygılar.
Çok teşekkür ederim çok sağolunHayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşaallah.
Bazı arkadaşlar hamile kalmadan önce her gün açtığı hamilelik topiklerini unutuyorlar maalesef.
Eee siz neden bu gruptasınız ben sizi anlayamadım yaaŞaka değil mi? İlk kez başınıza geliyorda...o aldığınız kutunun üstünde yazmıyor mu? Sizin ya okuma yazma yetkiniz Yok ya da okuduğunu anlama
Başlığı ona göre açsanız keşke burda yıllardır analikla yanıp tutuşan kadınlar var ! Yaptığınız şey tebrik almak gibi!
Cnm bnm heycanin bana gecti seninki 4 haftaliktir 2 haftalikta bu deger cikiosa ikizdirPoliklinikte testi yapmıştım da telefonda öyle söyledi ben de bilmiyorum da uygulamadan bakınca 4 haftalık gösteriyor ay anlamadım inan ki
Yaaa sen hakkaten maşallah ertesi günü öğrenmişsin gibi
Yaaa çookk teşekkür ederimCnm bnm heycanin bana gecti seninki 4 haftaliktir 2 haftalikta bu deger cikiosa ikizdir
Bosver bacim sen iki canlisin tadini cikar burda mutluluguda huznude paylasmak icin burdayiz konusma sekli sadece hadsizlikEee siz neden bu gruptasınız ben sizi anlayamadım yaa
Sorunlu bir insan olduğunuz belli de
Girmeseydin kardeşim başlık durumuna bakarak o zaman buradaki amaç yorumlamak zaten
Sen çok yanlış sayfadasın
Tebrik almak İçin de açılan konular var zaten bu sayfanın ne amaçla kullanıldığını biliyorsunuzdur inşallah pek anladığınızı göremiyorum şaka değil mi diyorsun ya
Şaka gibi olanın ta kendisisin
CanımmmmBosver bacim sen iki canlisin tadini cikar burda mutluluguda huznude paylasmak icin burdayiz konusma sekli sadece hadsizlik
Çok çok minik hayalet bi çizgi görüyorum canımm canlıda daha net görünüyordur belkiSimdi ben sormak istiyorum vucudumdaki degisikliklerden sebep adetime daha 1 hafta var ama aklima uyup test yaptim sizlerin dusuncesini merak ediyorum yakinlastirip bakarmisiniz
Çok net çıkmış hcg bayağı yüksektir. Hayırlı olsunKızlar geçen haftadan beri ovulasyon pik görünüyordu ya hani
Dayanamadım artık bu sabah gebelik testi yaptım 3 dk içinde soluk olanlar çıktı heyecandan hemen duşa girdim kan vermeye gittim duştan çıktıktan sonra 10 dk sonrasında sonuç o koyu olan olmuştu kan vermeye de gittim de işe geçtim hayırlıysa inşallah gebeyimdir test yanlış değilsebirazdan arayıp öğreneceğim
Yalnız eşimle paylaşmadan buraya yazıyor olmam da bi acayip oldu tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?