Gebeliğe Hazırlık Kızlaaarrr gebe miyim😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Haklı valla haklı

Bence biraz daha bekleyin sabredin küçük değerle öğrenince daha çok kurabiliyoruz kafamızda ama yinede siz bilirsiniz benim adetim 1 Haziran dı 1 Temmuz da olacaktım bugün test yaptım öyle öğrenmiş oldum Çok şükür sağlıklı olduğu sonucunu da öğrenirsem içim rahatlayacak

bazı doktorlarda oyle hafta sorunu var hala bana da koca kese vardı 14mm 3 haftalık dedıydı takılma ona bı kac gune gıt kesen gorunur :) haftası da netlesır

Şaka değil mi? İlk kez başınıza geliyorda...o aldığınız kutunun üstünde yazmıyor mu? Sizin ya okuma yazma yetkiniz Yok ya da okuduğunu anlama

Başlığı ona göre açsanız keşke burda yıllardır analikla yanıp tutuşan kadınlar var ! Yaptığınız şey tebrik almak gibi!

Böyle düşünmeniz de bana yanlış geldi... Sizin ne demek istediğinizi anlıyorum ama şuan bende de bi heyecan var mesela ve konuşacak paylaşabilcek ve sorabileceğim hiç kimsem yok. Ya google bakıyorum ya buraya... İnsan böyle zamanlarda bu durumlarda birilerine sormak birileriyle paylaşmak istiyor. Ve heyecandan gerçekten ne yapacağını şaşırabiliyor. Hayatımda da ilk kez böyle bişey yaşıyorum ilişkinin ertesi gün test yaptım o kadar bilmiyordum her günn okuyarak sorarak bilgilendim ve hala bilgileniyorum mesela. O yüzden böyle tatlı heyecanları böyle tatsız mesajlarla gölgelemeye gerek yok görmemezlikten gelin.

Aaaa gerçekten bu mesajlar şaka mı arkadaşlar neler diyorsunuz ne yapıyorsunuz ? Kadıncağız paylaştığına paylaşacağına pişman oldu yapmayın yahu. Heyecan bu heyecan. Evet sizlerde haklısınız annelik duygusunu tatmayı bekleyen onca insan var ama bazı şeyleride unutmayın tebrik edin geçin cidden üzücü bu mesajlar sakin oturup düşünün yahu ben üzüldüm bu mesajlara

Yapacak çokta şey yok o zaman ...bu kadar hisli olmayın hayat zor zira

Ben ve arkadaş fazla hisliyiz galiba sizlere göre.... Diğer anne olamayan, anne adaylarını daha dikkate alıyoruz. Saygılar.

Yapacak çokta şey yok o zaman ...bu kadar hisli olmayın hayat zor zira

Ben ve arkadaş fazla hisliyiz galiba sizlere göre.... Diğer anne olamayan, anne adaylarını daha dikkate alıyoruz. Saygılar.
ya aşk olsun dünyanın en duygusal insanıyımdır ve emin olun bizde hisliyiz ama öbür hissinizi kaybetmeyin hamile kalamayanları düşünürken hamilelik sevincini heyecanla üst üste paylaşanları göz ardı etmeyin sizede saygılar :)

Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşaallah.
Bazı arkadaşlar hamile kalmadan önce her gün açtığı hamilelik topiklerini unutuyorlar maalesef.
Çok teşekkür ederim çok sağolun rabbim gönülden isteyen herkese nasip etsin inşallah
Bende şaşkınım böyle bir şeyle karşılaştığım İçin burda böyle tepki verildiğini bilmiyordum

Eee siz neden bu gruptasınız ben sizi anlayamadım yaa
Sorunlu bir insan olduğunuz belli de
Girmeseydin kardeşim başlık durumuna bakarak o zaman buradaki amaç yorumlamak zaten
Sen çok yanlış sayfadasın
Tebrik almak İçin de açılan konular var zaten bu sayfanın ne amaçla kullanıldığını biliyorsunuzdur inşallah pek anladığınızı göremiyorum şaka değil mi diyorsun ya
Şaka gibi olanın ta kendisisin

Poliklinikte testi yapmıştım da telefonda öyle söyledi ben de bilmiyorum da uygulamadan bakınca 4 haftalık gösteriyor ay anlamadım inan ki
Yaaa sen hakkaten maşallah ertesi günü öğrenmişsin gibi
Cnm bnm heycanin bana gecti seninki 4 haftaliktir 2 haftalikta bu deger cikiosa ikizdir

Reactions: Jou
Tebrik eden herkese çoookk teşekkür ederim umarım gönülden isteyen gönlü güzel olan herkese rabbim hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşallah duam bu yönde
Gönül kırmak saniyelik iş arkadaşlar
Sadece sevince de ortak olunan bir sayfa olarak biliyorum ve bu şekilde paylaşımda bulundum bu sayfayı kullanan herkes gibi..
amacından dışına çıktığımı düşünmüyorum
Herkes kalbinin ekmeğini yer iyi düşünelim güzel düşünelim
Hayırlı sağlıklı sonuçlar alalım inşallah

Cnm bnm heycanin bana gecti seninki 4 haftaliktir 2 haftalikta bu deger cikiosa ikizdir
Yaaa çookk teşekkür ederim 4 haftalık olması gerekiyor sanki de telefonda öyle dediler değerine göre bilemedim
Eşim ikiz bu arada olur mu bilemedim rabbim sağlıkla hayırlsıyla nasip etsin inşallah gerisi mühim değil

Bosver bacim sen iki canlisin tadini cikar burda mutluluguda huznude paylasmak icin burdayiz konusma sekli sadece hadsizlik

Simdi ben sormak istiyorum vucudumdaki degisikliklerden sebep adetime daha 1 hafta var ama aklima uyup test yaptim sizlerin dusuncesini merak ediyorum yakinlastirip bakarmisiniz

Eklentiler

• IMG_20210703_105153.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 164
Simdi ben sormak istiyorum vucudumdaki degisikliklerden sebep adetime daha 1 hafta var ama aklima uyup test yaptim sizlerin dusuncesini merak ediyorum yakinlastirip bakarmisiniz
Çok çok minik hayalet bi çizgi görüyorum canımm canlıda daha net görünüyordur belki
İnşallah gebesindirr yaa

Çok net çıkmış hcg bayağı yüksektir. Hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…