- 7 Eylül 2015
- 665
- 414
- 103
- 39
Hayirlisi ins bitanem burda daha net kiziyorumda kendime niye sabretmediysem simdi isim yoksaadetin gecmesini bekle gecen ay oyle stres yaptimki cok etkiliymis stres olmadi bu ay umursamadim bile bakalim Rabbimin dedigi olurÇok çok minik hayalet bi çizgi görüyorum canımm canlıda daha net görünüyordur belki
İnşallah gebesindirr yaa
Çookk teşekkür ederim çok sağolunÇok net çıkmış hcg bayağı yüksektir. Hayırlı olsun
Gerçekten öyleymiş bende bu geçen ay çok stres yapmıştım önü ay hiç umursamadımHayirlisi ins bitanem burda daha net kiziyorumda kendime niye sabretmediysem simdi isim yoksaadetin gecmesini bekle gecen ay oyle stres yaptimki cok etkiliymis stres olmadi bu ay umursamadim bile bakalim Rabbimin dedigi olur
Canim ben adrtime 5 gun varken aynen boyle testeki gibi hayali cizgi cikmişti hamileydimSimdi ben sormak istiyorum vucudumdaki degisikliklerden sebep adetime daha 1 hafta var ama aklima uyup test yaptim sizlerin dusuncesini merak ediyorum yakinlastirip bakarmisiniz
Emin olmak icin 3 tane yaptim cnm 3 de silik cikti hatta biri birinden daha silikti bunlar ilk 5 dkda cikanlarCanim ben adrtime 5 gun varken aynen boyle testeki gibi hayali cizgi cikmişti hamileydim
Ilk 5 dka ciktiysa hamile olabilirsiniz
Bekletilmiş haliyse başima cok geldi boyle
Benimde böyleydi canım dün kan verdim düşük değerde ama var dedi keske adetin geçmesini bekleseydik valla sen de bende. İnsan stres oluyo yok kimyasal mi yok disgebelik yok boş gebelik vs. Adet günü tekrarla testi dün yaptım ilk foto bugün yaptım ikinci değer artmış benimde herhaldeSimdi ben sormak istiyorum vucudumdaki degisikliklerden sebep adetime daha 1 hafta var ama aklima uyup test yaptim sizlerin dusuncesini merak ediyorum yakinlastirip bakarmisiniz
İlk foto dünkü ikinci şimdi yaptığım
Ozamqn hamilesin cnmEmin olmak icin 3 tane yaptim cnm 3 de silik cikti hatta biri birinden daha silikti bunlar ilk 5 dkda cikanlar
Yuzde yüz hamilesin cnm insBenimde böyleydi canım dün kan verdim düşük değerde ama var dedi keske adetin geçmesini bekleseydik valla sen de bende. İnsan stres oluyo yok kimyasal mi yok disgebelik yok boş gebelik vs. Adet günü tekrarla testi dün yaptım ilk foto bugün yaptım ikinci değer artmış benimde herhalde
Suan keske yapmasaydim diorum ya kimyasalsa felan ayni senin stresini yasiorumBenimde böyleydi canım dün kan verdim düşük değerde ama var dedi keske adetin geçmesini bekleseydik valla sen de bende. İnsan stres oluyo yok kimyasal mi yok disgebelik yok boş gebelik vs. Adet günü tekrarla testi dün yaptım ilk foto bugün yaptım ikinci değer artmış benimde herhalde
Çookk teşekkür ederim çok sağolunKonuyu okuyunca heyecanlı bir anne adayı gördüm sadece. İlk kez çift çizgiyi görüyor ve ne anlama geldiğini bilse de sormak istemiş. Belki de sevincini paylaşmak istedi sadece. Ne meraklısınız insanların heyecanına, mutluluğuna limon sıkmaya.
B buluut8 Tebrik ederim, sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah
Canımmm tebrik ederim bence de hamilesinnnBenimde böyleydi canım dün kan verdim düşük değerde ama var dedi keske adetin geçmesini bekleseydik valla sen de bende. İnsan stres oluyo yok kimyasal mi yok disgebelik yok boş gebelik vs. Adet günü tekrarla testi dün yaptım ilk foto bugün yaptım ikinci değer artmış benimde herhalde
İnşallah canım benim amiin inşallahGözünüz aydın darısı bize
Bu konuda beni en rahatsız eden yorum seninki oldu sevgili yöneticimiz. Evet ben hamile kalmadan önce topik açıyordum haklısın çünkü benim gerçekten sorunlarım vardı ve lütfen bana pozitif olduğunu alelen bildiğim ve paylaştığım 1 tane test gösterir misin?Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşaallah.
Bazı arkadaşlar hamile kalmadan önce her gün açtığı hamilelik topiklerini unutuyorlar maalesef.
Evet var 12 günde yapmıştım.benimde böyleydi ama biraz daha geçince kan verinBata 2gun var böyle çıktı testim bakarmisiniz ,? Gebelik varmı yumurtlamadan snra 10.günüm
Yarın kan vermeyi düşünüyordum bekleyimmiEvet var 12 günde yapmıştım.benimde böyleydi ama biraz daha geçince kan verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?