Gebeliğe Hazırlık Kızlaaarrr gebe miyim😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok çok minik hayalet bi çizgi görüyorum canımm canlıda daha net görünüyordur belki
İnşallah gebesindirr yaa
Hayirlisi ins bitanem burda daha net kiziyorumda kendime niye sabretmediysem simdi isim yoksaadetin gecmesini bekle gecen ay oyle stres yaptimki cok etkiliymis stres olmadi bu ay umursamadim bile bakalim Rabbimin dedigi olur

Hayirlisi ins bitanem burda daha net kiziyorumda kendime niye sabretmediysem simdi isim yoksaadetin gecmesini bekle gecen ay oyle stres yaptimki cok etkiliymis stres olmadi bu ay umursamadim bile bakalim Rabbimin dedigi olur
Gerçekten öyleymiş bende bu geçen ay çok stres yapmıştım önü ay hiç umursamadım
Hiç hissetmiyordum hep bi hissizlik içindeydimm
Stres gerçekten önemliymiş onu anladımmm
Stres yapma rahatla her güne bir şey ayarla kafanı dağıt düşünme yoğun olunca insan düşünemiyor fırsat kalmıyor
Hayırlısıyla sonuçları sağlıklı alacağız

Simdi ben sormak istiyorum vucudumdaki degisikliklerden sebep adetime daha 1 hafta var ama aklima uyup test yaptim sizlerin dusuncesini merak ediyorum yakinlastirip bakarmisiniz
Canim ben adrtime 5 gun varken aynen boyle testeki gibi hayali cizgi cikmişti hamileydim
Ilk 5 dka ciktiysa hamile olabilirsiniz
Bekletilmiş haliyse başima cok geldi boyle

Konuyu okuyunca heyecanlı bir anne adayı gördüm sadece. İlk kez çift çizgiyi görüyor ve ne anlama geldiğini bilse de sormak istemiş. Belki de sevincini paylaşmak istedi sadece. Ne meraklısınız insanların heyecanına, mutluluğuna limon sıkmaya.

B buluut8 Tebrik ederim, sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah

Simdi ben sormak istiyorum vucudumdaki degisikliklerden sebep adetime daha 1 hafta var ama aklima uyup test yaptim sizlerin dusuncesini merak ediyorum yakinlastirip bakarmisiniz
Benimde böyleydi canım dün kan verdim düşük değerde ama var dedi keske adetin geçmesini bekleseydik valla sen de bende. İnsan stres oluyo yok kimyasal mi yok disgebelik yok boş gebelik vs. Adet günü tekrarla testi dün yaptım ilk foto bugün yaptım ikinci değer artmış benimde herhalde

Eklentiler

• 20210702_142415.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 85
  • 20210703_152716.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 82
Yuzde yüz hamilesin cnm ins

Reactions: Jou
Suan keske yapmasaydim diorum ya kimyasalsa felan ayni senin stresini yasiorum

Çookk teşekkür ederim çok sağolun heyacanım çok fazla şimdi ne zaman kese görünür ne zaman doktora gitsem telaşındayım

Canımmm tebrik ederim bence de hamilesinnn
Umarım sağlıkla kucağına alırsın
Erken öğrenmiş olduğun İçin soluktur bence regl in gecikmesi ne zaman
Ben regl den 3 gün sonra bakmıştım kopkoyu çıktı
Ama hala keseyi görmeden inanamıyorum

Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşaallah.
Bazı arkadaşlar hamile kalmadan önce her gün açtığı hamilelik topiklerini unutuyorlar maalesef.
Bu konuda beni en rahatsız eden yorum seninki oldu sevgili yöneticimiz. Evet ben hamile kalmadan önce topik açıyordum haklısın çünkü benim gerçekten sorunlarım vardı ve lütfen bana pozitif olduğunu alelen bildiğim ve paylaştığım 1 tane test gösterir misin?

bir yönetici olarak en olmayacak yerden laf sokmak yerine banlayıp tarafsız kalmayı tercih etseydin daha etik olmaz mıydı?

Son düzenleme:
Bata 2gun var böyle çıktı testim bakarmisiniz ,? Gebelik varmı yumurtlamadan snra 10.günüm

Eklentiler

• IMG_20210705_151519.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG_20210705_131654.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 69
  • IMG_20210705_131642.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 76
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…