kızlaar içim sıkılıyorr herşey dertmiş gibi geliyor

tabii ki öyle. senin hakkın o para. o parayı da yollayacağını bilsin. böyle akrabalar yuva yıkar ama eşlerin de saf olmaması lazım. senin hep gözünü açık tutman lazım:)
yoruldum kız inan kendimi hep para konuşnan cimri pinti bi insanolarak görmeye başladım.. hamile halimle bol bol günaha girmeye başladım

yoruldum kız inan kendimi hep para konuşnan cimri pinti bi insanolarak görmeye başladım.. hamile halimle bol bol günaha girmeye başladım
cimri pinti olan sen değilsin. cimri pinti olan abisiyle eltin. sen sadece aileni korumaya çalışıyosun. eşin de görse keşke

cimri pinti olan sen değilsin. cimri pinti olan abisiyle eltin. sen sadece aileni korumaya çalışıyosun. eşin de görse keşke
görüyor eşim uyanıktır yengesinden nefret edyo zaten abisinde farkında ama işte laf geçiremıyo borçlularda eşime baskı yapınca veremicemde diyemıyo kuzumşöyle söylim eşim paramızı abisine vermiyo.. ortak apartman yaptık ya onun borçları var kişilere var parça parça onları ödüyo eşim kayınpederimin harçlığını veriyor. yani abisi geçinemiyom dyo elini sürmuyo.. eşimdemecbur kalıyo bi yandan sorun bu eşime kızamıyom o yuzden

borç kimin üzerine peki. yani borç geldiğinde bizde de yok deyip kapıyı kapatmalı. o ev en başında yapılmamalıydı. ortak parayla ev yapmak çok sıkıntılı. bekle biraz daha bakalım. ancak eşin apartman masrafı öderken kendini kötü hissetmiyorsa cidden yapacak bişey yok

borç akrabadan alınmış bi borç cnm eşim muhatap oldu abisi herzmanki gbi pasif durumda o yuzden isteyen eşimi bluyo eşimde yok dıyemıyo

borç akrabadan alınmış bi borç cnm eşim muhatap oldu abisi herzmanki gbi pasif durumda o yuzden isteyen eşimi bluyo eşimde yok dıyemıyo
e abisi tabii ki karışmaz ev masrafına çok normal. bu iş en baştan saçma ayarlanmış. söz uçar yazı kalır. borç kim alırsa o öder tabi. ah canım ya resmen batak apartmana kalmışsın. eşinin hatası hep. eşin ipleri koparmadıkca ailesiyle gider böyle. borç eşinin çünkü

evet cnm yaa abisi herşeyde eşimi arıyo mesela banka maaşına bişey yapmış unuttum şuan eşimi arıyo nasıl halletcem dye... her konuda hemen eşimi arıyo.. abisi evlenirken düğün salonunu gtti eşim konuştu tuttu. oturcakları kiralık evi eşim buldu konuştu tuttu abiisi hep yok hala söylerim abinin düğününde bi damat olmadığın kaldı dye :)) ailenin btun sorumluluğu eşime yüklenmiş. eşim der ben 5. sınıftayken babamın maaşını çeker evin geçimini sağlardım der düşün yani hala dha abisi adam olamamış eşim olmadan abisi bi hiçççççç

hatta şuan şok olcaksın sıkı dur abiisi gerdek gecesinde gece 4 te eşimi aramışş bzim pijaamalarımız nerde dyeee veee bize şampuan getir demiş gece 4 te eşim onlara şampuan götürmüş eşim asla yalan söylemez.. benim mantığım almıyor bukadar kas kafalı nasıl ınsanlar yaaaaaaa pijamayı kayınço nerden bilsin evi omu yerleştirdi oooof

eşini bu duruma babası abisi güzel alıştırmış. bu olanları da normal görüyodur. ailesi abisi eşini nasıl kullanacağını iyi çözmüş. eşinin bu duruma kendisinin dur demesi lazım. sen dersen onları savunur

Bi dk şimdi anladigim kadariyla senin kaynina 5 kuruş para vermeden ev sahibi olmuş. Kira vermiyor bisy yapmıyor 2 bin tl maaş alıyor Afedersin ama Oha dicem. Kirasini önceden nasıl oduyordu kardeşine yük olacagina ayda en azından 500 tl versin borç bitsin 10 sene kredi odicek allahım. Ne dusuncesiz asalak insanlar var

eşinde suç inan bak düşün biraz ,eşin böyle olmasa abisi ona böyle davranır mıydı. ah ya çok zor durum. yapman gereken büyük önlem almak da o da zor işte

abisinin maaşından 650 tl kredi kesiliyor bizimde öyle ama kredi dışında akrabalara borç var cnm abisi onlara karışmıyor yani krediyide maaşına bağlamazsak onuda ödemicekti eminim.... ben zaten 650 tl öduyom zor gecınıyom dyo.. e bizde ödyoruz 650 ama karıkoca çalışıyoruz onlardan dha ıyı durumumuz dye malesef yolunacak kaz gözuyle bakıyolar

eşinde suç inan bak düşün biraz ,eşin böyle olmasa abisi ona böyle davranır mıydı. ah ya çok zor durum. yapman gereken büyük önlem almak da o da zor işte
kuzum kaç yıllık alışkanlıklarını nasıl değiştirimki ben yaa alışmış bunlar böyle eltimle konuşmuoyrum yapmadığım şeyleri yaptı dye anlatmış küstüm bende fırsat bu fırsat evime gelmesinler eşimde böylce soğur gider belki

Tapu kimin üzerine ?

Tapu kimin üzerine ?
abisinin ve babasının cnm kredi onların maaşındna kesilsin dye eşim öyle yaptı ev kredisi çektk onlardan kesiliyor.. yetmedği için eşimde kendi maaşından 30 bın cekti kredi yani abiside eşimde 650 öduyor onun dışında masraflar bze kalıyor

inşallah canım. evinden uzak tut tabi. kıyamam ya hamile halinle milletle uğraşıyosun. iyice hepten artık dayanamaz hale gelirsen o zaman başka planlar düşünürüz tamam mı. sen bekle bakalım bide çok stres yapma hamilesin

Burda da bi adaletsizlik var yarın öbür gün kayın pederin vefat etse sorun çıkarır abisi

benim arkadaşım sırf bu yüzden işinden ayrıldı çocuğuma bakarım dedi en azından üstelik öğretmen kendisi.

cnm bir haftadır kafamdan atamadım ağrım oldu doktora gttim dün kasılmalarım olmuş dua okuyorum olumlu dunuyorum ama başa sarıyorum

benim arkadaşım sırf bu yüzden işinden ayrıldı çocuğuma bakarım dedi en azından üstelik öğretmen kendisi.
evet şu borcumuz bitsin arabamızı alalım para bize kalınca baktım gördüm eşim abisine yediriryor bnde ayırlırım bnun kavgasını yaşayıpdurcama evimde bebeğime bakarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…