kızlaarr yardımınıza ihtiyacım varr :(

esha01

Allah'ım bebeğimi koru..
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2013
1.733
25
38
Adana
22+5 günlük hamileyim ve hamileliğimin başından beri sarı yada yeşil akıntım oluyo koku yok ama cok fazla gelıyor doktorum neo penotran die fitil ve bi krem verdi fitili bebeğime bişey olur diye kullanmıyorum doktor kötü bişey olsa vermezdi ama ben yinede kafama takıyorum bana bi akıl verin ne ypmam lazım artık baş edemıyorum :43:

inanıp inanmama meselesi değil doktorun iyi bildiğini zaten belirttim ben deneyimli kişilerden ve başına gelenlere danısıyorum sadece. ve bu konu hakkında bi çok bilgi almak isteyen kişi var formda yazılanları okursan görürsün. cahil değiliz sadece bebeklerimize düşkünüz ;)

Öncelikle geçmiş olsun. Benim ablamda da hamilelik döneminde mantar olmuştu. Senin anlattığın gibi akıntıyla başladı sonra mantara çevirdi. Doktor hem ilaç hem fitil verdi kullandı ve bi sorun olmadı. Ama kullanmaman bebek için sorun yaratabilir. O iltahabın kuruması lazım. Bir zararı olsa vermezdi o yüzden gönül rahatlığıyla kullanabilirsin bence.

Sağlıkla bebeğini kucağına alman dileğiyle :)

Canım hamileliğimin başından beri bende de sarı bazende hafif kahverengi akıntılar oluyor. Ama seninkinden farkı kokulu olması. Banada doktorum 2 kez vajinal fitil ve mantar için krem verdi. Ben ilaçlarımı aksatmadan kullandım. Sana tavsiyem ilaçlarını ihmal etmemen, zaten zararlı bir şey olsa doktorun vermezdi. Gebelikte enfeksiyonlar düşüğe sebep oluyormuş. Bu yüzden tedavi edilmesi şart. Aman dikkat diyorum...

Son düzenleme:
asıl kullanmazsan ilacını bebeğine zararı olur
gebelikteki enfeksiyonlar erken doğum ve düşüğe neden olur çünkü

Canım hamileliğimin başından beri bende de sarı bazende hafif kahverengi akıntılar oluyor. Ama seninkinden farkı kokulu olması. Banada doktorum 2 kez vajinal fitil ve mantar için krem verdi. Ben ilaçlarımı aksatmadan kullandım. Sana tavsiyem ilaçlarını ihmal etmemen, zaten zararlı bir şey olsa doktorun vermezdi. Gebelikte enfeksiyonlar düşüğe sebep oluyormuş. Bu yüzden tedavi edilmesi şart. Aman dikkat diyorum...

sanada geçmiş olsun canım acilen kullanıyımda geçsin ozaman bebişime bişey olmadan. allah bebeklerimizi bize bağışlasın.

fitili kullancaktım ama şok yaşadım bi açtım fitilin kabını fitil bildiğin krem olmuş erimiş nasıl böyle bişey oluyo yaa oda sıcaklığındaydı son kullanma tarihide geçmemiş ağlıcamm :2:

Back
X