- 20 Kasım 2015
- 1.395
- 1.244
- 83
Elalemin ne diyeceğinin derdine düştüyse valide hanım, külçe altın istesin. Daha gösterişli olur...
Aynen, hep merak etmişimdir o ortamı. Hiç yüz kızarma falan oluyor mudur acabaÇok merak ediyorum..
Nasıl şu kadar adet şu kadar gram diyerek altın isteyebiliyor bir insan?
Siz de nişanı da erkek düğünü de erkek yapıyor kız tarafı da sadece altın istiyo heraldeKıyafet bize ait ama nişanı erkek tarafı yapar bizde
Aynen, hep merak etmişimdir o ortamı. Hiç yüz kızarma falan oluyor mudur acaba
Bir şey sorabilir miyim; anneniz neden takı talebinde bulunuyor? Ben şimdi oturup düşünüyorum "bir kız annesi neden altın ister" diye mantıklı bir cevap bulamadım.. Siz cevabını biliyorsanız yazar mısınız?
Zorla aldırılan altınla da ne kadar hava atılır ki?Kızım iyi yere gelin gidiyor,eli sıcak sudan soğuk suya girmeyecek,kolları dolu olacak hava atacak..
İşin özü bu yani..
Zorla aldırılan altınla da ne kadar hava atılır ki?
Haha vallahi ben de eşime derim arada bedavaya gitmisim diye. Aman evdeki huzurumu dünyanın servetine değişmem.Vay anasını, sahiden bedavaya gitmişim.
Valla aynen öyle...Atmak isteyen güzelcene havasını atar..
Valla aynen öyle...
Bence az 20 gram burda herkez ne önemi var diyorlar ama sonucta mehir diye birşey var kadinin helal parasi ama simdi şöyle birseyde var eger alacak durumlari yoksa zorlamanın anlamı da yok
Siz nerelisin? Sizde erkek tarafı kaz olarak görülüyor galiba. Bundan sonra tanidiklara söyleyelim de oradan koca bulsunlar.Kıyafet bize ait ama nişanı erkek tarafı yapar bizde
Oyle birsey olsa tazminat var abla altinida alır parasinida :)sahsen ben kiz annesi olarak herseyin alinmasini isterim sen daha iyu bilirsin tabiki kiz ailesi olarakta bizde yapmamiz gereken seyi yapmamiz lazimŞöyle düşün mihir diyoruz ama,farzet boşandılar hengi adam alır bunu al x karıcım senin mihir hakkın der..
Şimdi 4 ay sonra nisanın var annem 30 gr 6 bilezik istedi ama nisanlim 20 gr yapmak istiyor az olur mu
Oyle birsey olsa tazminat var abla altinida alır parasinida :)sahsen ben kiz annesi olarak herseyin alinmasini isterim sen daha iyu bilirsin tabiki kiz ailesi olarakta bizde yapmamiz gereken seyi yapmamiz lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?