kızlar 20 gr altin az mi

Bir şey sorabilir miyim; anneniz neden takı talebinde bulunuyor? Ben şimdi oturup düşünüyorum "bir kız annesi neden altın ister" diye mantıklı bir cevap bulamadım.. Siz cevabını biliyorsanız yazar mısınız?

Hayır benim anlamadığım o altın kızla birlikte erkek tarafına gidiyor geri zaten
Kız tarafı neden böyle kendine kalacak gibi hesap yapıyor
Bana doğru düzgün bişey takılmadı
Hiçte sorun etmedim
Esimde bende çalışıyoruz Rabbim güç kuvvet sağlık versin içimde kalan takıları Zaman'la kendim alacağım insallah

Kızım iyi yere gelin gidiyor,eli sıcak sudan soğuk suya girmeyecek,kolları dolu olacak hava atacak..
İşin özü bu yani..

Bence az 20 gram burda herkez ne önemi var diyorlar ama sonucta mehir diye birşey var kadinin helal parasi ama simdi şöyle birseyde var eger alacak durumlari yoksa zorlamanın anlamı da yok

Bence az 20 gram burda herkez ne önemi var diyorlar ama sonucta mehir diye birşey var kadinin helal parasi ama simdi şöyle birseyde var eger alacak durumlari yoksa zorlamanın anlamı da yok

Şöyle düşün mihir diyoruz ama,farzet boşandılar hengi adam alır bunu al x karıcım senin mihir hakkın der..

Durumlari olcusunde taksinlar.Annenizi uzmeyin yillar sonra kske aldirsaymisim diyeceksin.Erkeklere acimayin fazla

Şöyle düşün mihir diyoruz ama,farzet boşandılar hengi adam alır bunu al x karıcım senin mihir hakkın der..
Oyle birsey olsa tazminat var abla altinida alır parasinida :)sahsen ben kiz annesi olarak herseyin alinmasini isterim sen daha iyu bilirsin tabiki kiz ailesi olarakta bizde yapmamiz gereken seyi yapmamiz lazim

Bnm setimi bile kendi ailem taktı.aman gelinliğin üzerine takılacak şık bişi olsun boş kalmasın diye.bizde hiç ama hiç birşey istemedik.istenmiyor diyede kayınvalide kayınpeder 1 er bilezik taktı.eşim bile dedi ki keşke isteseydiniz ne kadar ayıp ettiler(durumları çok çok iyi bu arada).hiç olmasa hiç takmasınlar asla sorun etmem ama durum var mı var?diğer geline herşey alındı mı?evet alındı.eee o Zaman sen bana değer vermiyorsun!herşey karşılıklı sıra banada gelir.

Oyle birsey olsa tazminat var abla altinida alır parasinida :)sahsen ben kiz annesi olarak herseyin alinmasini isterim sen daha iyu bilirsin tabiki kiz ailesi olarakta bizde yapmamiz gereken seyi yapmamiz lazim

Her erkek yaparmı bunu sence,bana pek yapmazlar gibime geliyor..
Biz dünürlede konuştuk eşya olayını,olmayanı söyledi tamam şunu bunu ben alacağım dedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…