Evet ben yaptırdım diğer tarafa yazdım ama detaylı yazamadım. pregesteron değerin eğer 10 un altıysa ilaç sana fayda vermemiş demek oluyo. Yada 10 un üstü ise gayet güzel yumurtan olmuş ve gebelik ihtimalin var demek oluyo. Ben ilaç kullanmadan önce 5,68 olan pregesteronum ilaçtan sonra 28 lere çıktı ve gebe kalmıştım. Düşük oldu ama ilacın faydasını görebildik.
merhaba ... bende progesteron testi yaptırdım.... 2.67 çıktı... bu konulardan fazla anlamadığım için başta birşey anlamadım ... ama araştırma yapınca yumurtlama olmadığını anladım yada öyle birşeylerbu konuda bilgisi olanlar birşeyler söyleyebilirmi acaba ......senağlama
merhaba canım bende bu gün yaptırdım ve 2.29 sonuç dr yumurtalama olmamış dedi yani sende yumurtlamamış olyosun malesef :1no2:sen tedavi oluyomusun canım ikimizde aynı durumdayız
progesteron hakkında bilgisi olanlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr .. yardım...
selam kızlar bende nisan 7 de progesteron testı yaptırıcam bu nasıl oluyor parça falanmı alınıyor rahimden bilen varsa nasıl yapıldığını lütfen yazsın teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?