Kızlar 21.gün progesteron tahlili yaptıran var mı?

slm arkadaşlar bugun 2 defa progesteron testi yaptırdım ,geçen aykı test sonucum 19.46 bu aykı bugunki sonucum 60.çıktı
sizce bu degerle bu sefer hamile kalabilirmiyim şimdiden teşekkürler iyiki varsınız

merak ettim arkadaşım şuan gebemisin :asigim:

nilüfer 84 gözün aydın canım tebrikler allah sağlıkla kucağını almayı nasip etsin Allaım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah

mrhb arkadaşlar bende yaptırmıştım progesteron testi benimde 32.3 çıkmıştı dr um çok iyi olduğunu söyledi malesef hamile kalamadım...

allah herkeze nasip etsin arkadaşlar sadece suna inandım ki sitres yapmıycakmışız sakın sitres yapmayın oluruna bırakın herkeze teşekkürler

Merhabalar ben henüz yeni üye oldum siteye... herneyse ben rahim filmini çektirmiştim. Onun amacı tüplerinin açık olup olmadığını gösteren kesin bir tanı şekli. Tüplerden birinde dahi tıkanıklılık varsa gebelikte biraz problem yaşayacağın ancak çocuk sahibi olamıycaksın anlamına da gelmez. Biraz sancılı bir durum ama 5 dakika falan sürüyor. Şimdiden hayırlısı olsun, inşallah sonuçlar güzel çıkar.

Ben de yaptırdım progesteron testi. Ağustos'da 12.16 çıkmıştı bu ay da 15.16 çıktı ikisinde de yumurtlama olmuş çok şükür ama biz bebek düşüncesini ertelediğimiz için bu ay boşa gitti yumoşum

merhaba kızlar nasılsınız ben iyiyim 9 hafta oldu allah bu güzel duyguyu sizlerede yaşatması için dua ediyorum hep kendinize iyi bakın sitresten uzak durun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…