Kızlar 21.gün progesteron tahlili yaptıran var mı?

kızlar bir tanede göbekten vurulan iğne varmış siz ne kullandınız kimse yokmu şu an ben nilüfer 84 dün teyzesiyim inşallah bizde onun kadar şanslı oluruz
Ovitrelle gobekten vuruluyo ama farketmiyo ben korkmustum koldan kasa yapiyolar yada bacaktaki kaslara etkisi ayni yani

kızlar yumurta transferi oldu bana,yarın 8.günüm ve progesteron testi istedi doktorum.sonuca göre hamile olup olmadıgım mı belli olacak?değerin kaçla kaç arasında olması gerekiyor acaba hamilelik için?
Progesteron istediyse sana transfer edilen yumurta catlamis mi catlamamis mi ona bakilcak

arkadaşlar doktor benden adetin 21. günü prolaktin testi istedi,progesteran ve prolaktın aynı şey mi? adetimin 21. günü prolaktin sonucum 16,4 çıktı nasıl yani sonuç daha doktora gostermedım de :)
Canim ayni sey degil prolaktin sut hormonu degerin normal cikmis ust sinir 25 progesteronda yumurtlama olmus mu olmamis mi ona bakiliyo

Benim 9.25 cıktı ozeldeki 2 dr cok guzel yumurtlamıssın dedi

Bugün yaptırdım 0.258 cıktı adetin 23. Günü idi. Bu ne demek oluyor. Bundan sonra ki süreç nasıl ilerliyor bilgi verebilirmisiniz rica etsem

Benimde bugün adetin 21.ci günüydü Dr 1hafta önce bugün gelmemi söylemişti, gittim verdim kanı eve geldim sonuca baktım netten, 9.9çıkmış,,,,5in altımı 10un altımı hangisi yumurtlama olmadığı anlamına geliyor kesin bilgisi olan varmı,25dögüm,heray takvime göre tam yumurtlama gösteren günde şeffaf uzayan akıntım olurdu ama bu ay adetin 5inci günü geldi o akıntı,31ağustos sat, 3eylül'de bitti adet,4eylülde o akıntı oldu, yani takvime göre olan gün 11iydi ve ben 4eylülden beri bşdaha akıntı yaşamadım bugüne kadar kuru geçti arada sarı akıntı oldu bikaç gündür yani,, tabi biz gün aşırı değerlendirdik 13üne kadar sonra bende istek gitti akıntım gelmedi diye, dra gittim 21.ci gün gel dedi yumurtlamışmısın bakalım,,, ama sonuç 9.9çıkınca üzüldüm yumhrtlamamışım heralde diye, 5gün var bata, acaba daha yumurtlarmıyımki, yoksa tamamen ümidimi yitirmelimiyim,,, adet olursam 3.cü günü gideyim diyorum dra ozaman sorarım hem progesteron sonucumu, ama moralim bozuldu bugün fena

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…