- 20 Temmuz 2016
- 63
- 26
- 38
- 37
- Konu Sahibi Fulyaada1987
Kızlar benim gibi olan yoktur zannetmiyorum.benim gibi cahillik yapan yoktur..şu aralar çok düşünüyorum..1 hafta aldırmayı düşündüm..kıyamadımmmm
((

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu kazayla oldu...5haftalık şuan..eşim bakıcı da tutarız diyo..onun da kafası karıştı..millete nasıl dicezKorunurken kazayla mi oldu?
Kacinci haftada hamileliginiz ve esinizin tepkisi nasil? Destekleyici mi istemiyor mu bebegi?
Bu kazayla oldu...5haftalık şuan..eşim bakıcı da tutarız diyo..onun da kafası karıştı..millete nasıl dicez![]()
Bakici,es ya da akraba birilerinin yardimi sart. 3 kucuk bebeyle cook zor isin.Bu kazayla oldu...5haftalık şuan..eşim bakıcı da tutarız diyo..onun da kafası karıştı..millete nasıl dicez![]()
Milleti niye düşünüyorsun canım ne olacak. Allah vermiş rızkını da kolaylığını da verir. Yardımcı olabilecek yakınlarınız var mıBu kazayla oldu...5haftalık şuan..eşim bakıcı da tutarız diyo..onun da kafası karıştı..millete nasıl dicez![]()
Milleti niye düşünüyorsun canım ne olacak. Allah vermiş rızkını da kolaylığını da verir. Yardımcı olabilecek yakınlarınız var mıBu kazayla oldu...5haftalık şuan..eşim bakıcı da tutarız diyo..onun da kafası karıştı..millete nasıl dicez![]()
Milleti niye düşünüyorsun canım ne olacak. Allah vermiş rızkını da kolaylığını da verir. Yardımcı olabilecek yakınlarınız var mı
Merhaba, memur bir arkadaşım ise yeni dönmüşken 3 aylık hamile olduğunu ogrenmisti, buyugu 4 yaşında, küçüğü 8 aylıktı. Yollarımız ayrıldı, o bebeği nasıl buyuttu hepsine nasıl baktı bilemiyorum ama küçüğü şu an bir buçuk yaşında.
Benim tavsiyem üçüne birden yetmeye çalışmayın. Ya ev işleri için ya çocukların bakımı için eve yardımcı alın. Maddi gücünüz yoksa büyüklerden yardımcı masrafları için destek isteyin. Bir cocuk bile çok zorken, iki küçük bebekli üç cocujlu bir kadinin ruh halini dusunemiyorum. Allah yardımcınız olsun
Merhaba, memur bir arkadaşım ise yeni dönmüşken 3 aylık hamile olduğunu ogrenmisti, buyugu 4 yaşında, küçüğü 8 aylıktı. Yollarımız ayrıldı, o bebeği nasıl buyuttu hepsine nasıl baktı bilemiyorum ama küçüğü şu an bir buçuk yaşında.
Benim tavsiyem üçüne birden yetmeye çalışmayın. Ya ev işleri için ya çocukların bakımı için eve yardımcı alın. Maddi gücünüz yoksa büyüklerden yardımcı masrafları için destek isteyin. Bir cocuk bile çok zorken, iki küçük bebekli üç cocujlu bir kadinin ruh halini dusunemiyorum. Allah yardımcınız olsun
Olsun canım yine de sizin kararınız ama Allah ayarlamıştır herşeyiyardımcı olabilecek yakınım yok bakıcı tutabiliriz ancak((
Olsun canım yine de sizin kararınız ama Allah ayarlamıştır herşeyi
çalışmıyorsanız bir tık avantaj.. zor işiniz Allah yardım etsin. ama Allah dağına göre veriyor dumanını bakarsınız çok uslu bir bebek olur sizi zorlamaz. ve umarım öyle olur. altından kalkılmayacak iş değil yapabilirsinizyardımcı tutmayı düşünüyorsanız ev işlerine ve yemeklere tutun derim bebeklerinizi kendi sevginizle büyütün lütfen.. bakıcı tutarsanız kazayla olmuş bir bebek zaten soğumayın ondan doğum vakti.