kızlar 3 haftalık burnum nasıl olmuşş... resimlii

teşekkür ederim bugün benim 27.günüm hala çok şişim var,hala tam olarak gülemiyorum ve hala sırt üstü yatıyorum (

abowwwww o nasıl bir burunmuş öyle yahu inanılmaz çirkin bir burnun varmış ama şimdiki burnun güzel

yanlış anlama senle ilgili değil ama forumda burunlar görüyorum öncesi ve sonrası resmen evrim geçirmiş gibiler D

Son düzenleme:
)

evet eski burnum gerçkten çok kemikliydi ama şimdi okadar çok şişliğim olmasına rağmen çok memnunum :)))

Geçmiş olsun çok beğendim yapanın ellerine sağlık
Sağlıkla sıhatle kullan inşallah.

muhteşem olmuş çok beğendim :))

hangi doktora kaç tl'ye yaptırdın acaba? :)

teşekkür ediyorum herkese yıllarca hayalini kurduğum bi burundu istanbulda çalışıyorum ama canım ailem adanada olduğu için ameliyatıda adanada oldum. doktorum Ersal Kaya ve çok memnun kaldım.Düzenli olarak kontrollere devam ediyorum kendiside zaten hastalarıyla yakından ilgileniyor.
2250 tl ye oldum fakat sadece estetik cerrahın fiyatı hastaneye ücret ödemedim özel sağlık sigortam karşıladı hepsini.bende önden yamuklukta vardı bu sebeple ameliyatıma 2 doktor girdi hem kbb hemde estetik cerrah.estetik cerrahla ben dışardan görüştüm o bana hastane ve gerekli yönlendirmeleri yaptı.ameliyattan sonrada her ikisinede düzenli olarak ayrı ayrı kontrollere gittim.

yoruma bak ne densiz insanlar var burada konu sahibi de ne kadar kibar ve olgun cevaplamış helal olsun. neyse çok güzel olmuş doğal duruyo ki ilk günlerin daha giderek çok daha güzelleşicek

herkese ayrı ayrı çok teşekür ediyorum darısı benim gibi çok isteyenlere fakat hala fazlasıyla ödemlerim var

Sen nasıl böyle bir yorum yazabiliyorsun kimsin sen?koy da resimlerini yüreğin varsa sana yapsınlar bu yorumları.senin kimsenin burnuna iğrenç çirkin demeye hakkın yok densiz!!! Herkes haddini bilmeli be ne terbiyesizliktir, defol git yorum yazma kimseye!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…