kızlar 3 haftalık burnum nasıl olmuşş... resimlii

yoruma bak ne densiz insanlar var burada konu sahibi de ne kadar kibar ve olgun cevaplamış helal olsun. neyse çok güzel olmuş doğal duruyo ki ilk günlerin daha giderek çok daha güzelleşicek

elalemin yorumu senimi gerdi ufaklık, bana hakaret ederek konuşmak senin haddine değil seninle daha değişik konuşurdum ama yeri değil

ayrıca benim yorumumda kötü birşey yok , evet eski burnu çok çirkinmiş yalanmı ama şimdiki burnu çok güzel

zaten burnu çirkin ollmasa bu estetik ameliyatını olmazdı demi

neyse konuyu bulandırmayalım kızın burnu çok güzel olmuş

canım tek birşey merak ediyorum fotorafında farkındaysan gülerken üst dişlerin gözüküyor bu nasıl oluyor anlamadım :))

benim bugün 16.ıncı günüm ve halen doğru düzgün gülemiyorum mimik yapamıyorum

hatta ve hatta üst dişlerim tamamen kayboldu gözükmüyor konuşurken sadece alt dişlerim gözüküyor üsteki dişlerimi en son 16 gün önce gördüm desem yalan olmaz :))

ankaraçirkini yazıları nerenle okuyorsun merak ediyorum galiba çok çirkin ötesi burnun varmışki bukadar çok zoruna gitmiş..

çirkin burnun varken evden dışarı çıkamıyormuşsun öyle dediler senin doğrumu ve evde kaldığın için ona buna dalaşıyormuşsun forumlarda

bende derdiniz varsa özelden yazın kızın konusunu bulandırmayın

insanlar neden burun estetiği olur ya burnu çirkindir yada sağlık sorunları vardır yada her ikisi birden bunda utanılacak bir durum yok

benimde burnum biraz çirkindi bende estetik oldum ve açık açık söylüyorum eski burnum çirkindi anladınmı ankaraçirkini

arkadaşlar lütfen görüyorum ki konuşmalar kırıcı boyuta gitmiş malesef herkesin ifade tarzı ve konuşma üslupları farklı bunuda olgunlukla karşılamak lazım onun için kimse kimseyi kırmasın lütfen tüm yorum yapan herkese çok teşekkür ediyorum....

Son düzenleme:
benim herkesin aksine ameliyattan sonra üst dudağım hem botokslu gibi şişti hemde yukarı çekti yani formda anlatılanlar gibi aşşağı düşmedi.hatta herkes sen botoksdamı yaptırdın falan demeye başladı :))

Ben de cok begendim muhtesem otesi harika olmus. tadini cikart.bol bol yandan foto cektir, sacini atkuyrugu yap vs :)) benim de ameliyattan sonra yukari cekti ust dudagim, 8 ay olacak hala da hafif cekme var. ust dislerim fazla gorunuyor gulerken ve konusurken. doktor burnu biraz kaldirdigi icin ve ameliyat tekniginden olabilir diye dusunuyorum. yavas avas iniyor ama cok belli degil artik. burnun cok yakismis canim...

teşekkür ederim bende çok beğeniyorum gerçekten ama acaba inme olurmu bişe olurmu diye korkmuyorda değilim senin nasıl çok düştümü yoksa kavis ve kalkıklık devam ediyormu?
zaten benimle yeni tanışanlar yada beni az görenler ameliyat olduğumu anlamıyorum artık

ben inmesini istemistim ameyattan sonra hala da istiyorum. asagi dogru masaj filan yaptim. biraz indi ama fazla degil. seninki de biraz inerse daha dogal durur bence.kavis de fazla istemedim ben duze yakini daha cok begeniyorum. fotolarima bakabilirsin.

msexxp32688950 .!.:
teşekkür ederim bugün benim 27.günüm hala çok şişim var,hala tam olarak gülemiyorum ve hala sırt üstü yatıyorum (
Ameliyat tampon alınması felan hiç sorun olmadı, iyileşme süreci insanı sıkıyor.Bugün 4.günüm rahat uyuyamıyorum, burnumdan rahat nefes alamıyorum, gülemiyorum, ağzımdan nefes almaktan bıktım. Ne zamana geçer bunlar ((

burnunu çok beğendim bende ankarada ameliyat olmak istiyorum ama hangi doktora olacağıma karar veremedim kimi önerirsiniz?

burnunu çok beğendim bende ankarada ameliyat olmak istiyorum ama hangi doktora olacağıma karar veremedim kimi önerirsiniz?
ben adana da oldum canım ankarayı bilmiyorum malesef.ama çok iyi araştır.mesela benim ameliyatıma 2 doktor girdi hem kbb hemde estetik cerrah tam 3,5 saat sürdü zorlu ve sabır gerektiren bi süreç kafana takılan bişe olursa yardımcı olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…