yoruma bak ne densiz insanlar var burada konu sahibi de ne kadar kibar ve olgun cevaplamış helal olsun. neyse çok güzel olmuş doğal duruyo ki ilk günlerin daha giderek çok daha güzelleşicek
Sen nasıl böyle bir yorum yazabiliyorsun kimsin sen?koy da resimlerini yüreğin varsa sana yapsınlar bu yorumları.senin kimsenin burnuna iğrenç çirkin demeye hakkın yok densiz!!! Herkes haddini bilmeli be ne terbiyesizliktir, defol git yorum yazma kimseye!!!
elalemin yorumu senimi gerdi ufaklık, bana hakaret ederek konuşmak senin haddine değil seninle daha değişik konuşurdum ama yeri değil
ayrıca benim yorumumda kötü birşey yok , evet eski burnu çok çirkinmiş yalanmı ama şimdiki burnu çok güzel
zaten burnu çirkin ollmasa bu estetik ameliyatını olmazdı demi
neyse konuyu bulandırmayalım kızın burnu çok güzel olmuş
Eki Görüntüle 862947 Eki Görüntüle 862948 Eki Görüntüle 862949
bunlar öncesi ve sonrası fotoğraflarım
benim herkesin aksine ameliyattan sonra üst dudağım hem botokslu gibi şişti hemde yukarı çekti yani formda anlatılanlar gibi aşşağı düşmedi.hatta herkes sen botoksdamı yaptırdın falan demeye başladı :))canım tek birşey merak ediyorum fotorafında farkındaysan gülerken üst dişlerin gözüküyor bu nasıl oluyor anlamadım :))
benim bugün 16.ıncı günüm ve halen doğru düzgün gülemiyorum mimik yapamıyorum
hatta ve hatta üst dişlerim tamamen kayboldu gözükmüyor konuşurken sadece alt dişlerim gözüküyor üsteki dişlerimi en son 16 gün önce gördüm desem yalan olmaz :))
benim herkesin aksine ameliyattan sonra üst dudağım hem botokslu gibi şişti hemde yukarı çekti yani formda anlatılanlar gibi aşşağı düşmedi.hatta herkes sen botoksdamı yaptırdın falan demeye başladı :))
teşekkür ederimBen de cok begendim muhtesem otesi harika olmus. tadini cikart.bol bol yandan foto cektir, sacini atkuyrugu yap vs :)) benim de ameliyattan sonra yukari cekti ust dudagim, 8 ay olacak hala da hafif cekme var. ust dislerim fazla gorunuyor gulerken ve konusurken. doktor burnu biraz kaldirdigi icin ve ameliyat tekniginden olabilir diye dusunuyorum. yavas avas iniyor ama cok belli degil artik. burnun cok yakismis canim...
teşekkür ederimbende çok beğeniyorum gerçekten ama acaba inme olurmu bişe olurmu diye korkmuyorda değilim senin nasıl çok düştümü yoksa kavis ve kalkıklık devam ediyormu?
zaten benimle yeni tanışanlar yada beni az görenler ameliyat olduğumu anlamıyorum artık
Ameliyat tampon alınması felan hiç sorun olmadı, iyileşme süreci insanı sıkıyor.Bugün 4.günüm rahat uyuyamıyorum, burnumdan rahat nefes alamıyorum, gülemiyorum, ağzımdan nefes almaktan bıktım. Ne zamana geçer bunlarmsexxp32688950 .!.:teşekkür ederim bugün benim 27.günüm hala çok şişim var,hala tam olarak gülemiyorum ve hala sırt üstü yatıyorum(
teşekkür ederimbende çok beğeniyorum gerçekten ama acaba inme olurmu bişe olurmu diye korkmuyorda değilim senin nasıl çok düştümü yoksa kavis ve kalkıklık devam ediyormu?
zaten benimle yeni tanışanlar yada beni az görenler ameliyat olduğumu anlamıyorum artık
ben adana da oldum canım ankarayı bilmiyorum malesef.ama çok iyi araştır.mesela benim ameliyatıma 2 doktor girdi hem kbb hemde estetik cerrah tam 3,5 saat sürdü zorlu ve sabır gerektiren bi süreç kafana takılan bişe olursa yardımcı olurumburnunu çok beğendim bende ankarada ameliyat olmak istiyorum ama hangi doktora olacağıma karar veremedim kimi önerirsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?