Kızlar yazmışsınız ama çok geç gördüm sorusu olan varsa yardımcı olabilirim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
http://r1311.hizliresim.com/1h/j/ulfws.png
http://o1311.hizliresim.com/1h/j/ulg5b.png
kızlar 21 ekimde oldum ameliyatımı bu üç haftalık hali nasıl olmuş? yorumlarınızı bekliyorum....
teşekkür ediyorum herkese yıllarca hayalini kurduğum bi burunduistanbulda çalışıyorum ama canım ailem adanada olduğu için ameliyatıda adanada oldum. doktorum Ersal Kaya ve çok memnun kaldım.Düzenli olarak kontrollere devam ediyorum kendiside zaten hastalarıyla yakından ilgileniyor.
2250 tl ye oldum fakat sadece estetik cerrahın fiyatı hastaneye ücret ödemedim özel sağlık sigortam karşıladı hepsini.bende önden yamuklukta vardı bu sebeple ameliyatıma 2 doktor girdi hem kbb hemde estetik cerrah.estetik cerrahla ben dışardan görüştüm o bana hastane ve gerekli yönlendirmeleri yaptı.ameliyattan sonrada her ikisinede düzenli olarak ayrı ayrı kontrollere gittim.
Eki Görüntüle 862947 Eki Görüntüle 862948 Eki Görüntüle 862949
bunlar öncesi ve sonrası fotoğraflarım
Burnun cok hos olmus canim hangi doktora gitmistin acaba? Birde koydugun fotografta burnun sis miydi
Ayrıca burnumdan görüntü olarak cok memnunum ama sol tarafımda malesefki ameliyattan sonra nefes alma sıkıntısı oluştu
çoook güzel olmuş :) çok acıdı mı nasıl oluyor bu işler
Burnunuz güzel olmuş güle güle kullanin.
Sol tarafta bahsettiğiniz olay benim sağ tarafta. 25.günüm
Sağ taraf içeri doğru sis ama sol taraf disari doğru cikintili. Sağda kanat oyuntum var solda yok.
1 hafta sonra kontrolüm var sorucam.
Sizinkine doktor yorum yapti mi?
Canim peki lokalle mi oldun genelle mi?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım benim solda kanamam olmuştu ve şişti hala neredeyse 1 Yıl olacak hala şişlik var kkb doktoruna gittim muayene oldum hiç bi sıkıntı yok doktorunun Eline sağlık çok güzel olmuş dedi ama işin ilginç yanı bazen nefes alabiliyorum bazen alamıyorum ki günün büyük bir çoğunluğunda alamıyorum doktorum zaman diyor ama bakalım şuanda hamileyim dogumdan sonra röntgen cektirecegim burnumun çatı kısmıda hala kaynamadı zaten doktor 2 yıl bile sürebilir dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?