Ameliyat tampon alınması felan hiç sorun olmadı, iyileşme süreci insanı sıkıyor.Bugün 4.günüm rahat uyuyamıyorum, burnumdan rahat nefes alamıyorum, gülemiyorum, ağzımdan nefes almaktan bıktım. Ne zamana geçer bunlar((
teşekkür ediyorum darısı başına
maşallah,iyi ki yaptırmışsın arkadaşım ,çok da başarılı geçmiş ,yenı fotografta inanılmaz güzel görünüyorsun! saglıkla kullan:=) benım de ameliyatımın 4.günü darısı basıma:)
canım dün doktoruma gittim kontrole ,bugünden itibaren ödemlerin atılmasını hızlandırmak için tuz yemeyi kesiyorum,su tüketimine ağırlık veriyorum ve sadece yeşil çay içmeye başlıyorum .umarım 1. ayın sonunda iyi bir yol katetmiş oluncak.çok etkisi varmış.teşekkür ediyorum darısı başınaama şişlikler çok zor geçiyor ( benimde hala fazlasıyla öödemlerim var
ben inmesini istemistim ameyattan sonra hala da istiyorum. asagi dogru masaj filan yaptim. biraz indi ama fazla degil. seninki de biraz inerse daha dogal durur bence.kavis de fazla istemedim ben duze yakini daha cok begeniyorum. fotolarima bakabilirsin.
Cok guzel olmus muthid degisim canim :))canm harika olmuş hangi doktora yaptırdın.
Eki Görüntüle 862947 Eki Görüntüle 862948 Eki Görüntüle 862949
bunlar öncesi ve sonrası fotoğraflarım
benim burnumda hem dışta kemik eğriliği var hem kemer var hemde burun ucu biraz büyük. ersal kaya ameliyatta başarılı olur mu acaba :S
Canım benim önden sağa yamuktu ve burun kemiğim vardı ve burnumun ucuda büyüktü :))
benim çok memnunum kesinlikle dogru tercih yapmışım zaten yılların dokturu estetikte çok başarılı hem fiyatı uygun hemde ilgli hem de başarılı
abowwwww o nasıl bir burunmuş öyle yahu inanılmaz çirkin bir burnun varmış ama şimdiki burnun güzel
yanlış anlama senle ilgili değil ama forumda burunlar görüyorum öncesi ve sonrası resmen evrim geçirmiş gibilerD
ankaraçirkini yazıları nerenle okuyorsun merak ediyorum galiba çok çirkin ötesi burnun varmışki bukadar çok zoruna gitmiş..
çirkin burnun varken evden dışarı çıkamıyormuşsun öyle dediler senin doğrumu ve evde kaldığın için ona buna dalaşıyormuşsun forumlarda
bende derdiniz varsa özelden yazın kızın konusunu bulandırmayın
insanlar neden burun estetiği olur ya burnu çirkindir yada sağlık sorunları vardır yada her ikisi birden bunda utanılacak bir durum yok
benimde burnum biraz çirkindi bende estetik oldum ve açık açık söylüyorum eski burnum çirkindi anladınmı ankaraçirkini
ankaraçirkini yazıları nerenle okuyorsun merak ediyorum galiba çok çirkin ötesi burnun varmışki bukadar çok zoruna gitmiş..
çirkin burnun varken evden dışarı çıkamıyormuşsun öyle dediler senin doğrumu ve evde kaldığın için ona buna dalaşıyormuşsun forumlarda
bende derdiniz varsa özelden yazın kızın konusunu bulandırmayın
insanlar neden burun estetiği olur ya burnu çirkindir yada sağlık sorunları vardır yada her ikisi birden bunda utanılacak bir durum yok
benimde burnum biraz çirkindi bende estetik oldum ve açık açık söylüyorum eski burnum çirkindi anladınmı ankaraçirkini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?