kızlar 3 haftalık burnum nasıl olmuşş... resimlii

tıkanıklığın geçmesi yaklaşık bir ay sürüyor ama tabi tam anlamıyla geçmiyor 2 saat kapnıyor 2 saat açılıyor 1 i kapanıyor bazen 2si açılıyor garip :))benim nerdeyse 1 ay olacak ben hala tam olarak gülemiyorum :))

teşekkür ediyorum darısı başına ama şişlikler çok zor geçiyor ( benimde hala fazlasıyla öödemlerim var

teşekkür ediyorum darısı başına ama şişlikler çok zor geçiyor ( benimde hala fazlasıyla öödemlerim var
canım dün doktoruma gittim kontrole ,bugünden itibaren ödemlerin atılmasını hızlandırmak için tuz yemeyi kesiyorum,su tüketimine ağırlık veriyorum ve sadece yeşil çay içmeye başlıyorum .umarım 1. ayın sonunda iyi bir yol katetmiş oluncak.çok etkisi varmış.

kızlar bn ikinizin de fotograflarını göremiyorum ( nasıl görebilirim ?

benim burnumda hem dışta kemik eğriliği var hem kemer var hemde burun ucu biraz büyük. ersal kaya ameliyatta başarılı olur mu acaba :S

Çok çok güzel olmuşşş resmen gençleşmiş güzelleşmişsin özgüven gelmiş.. Umarım daha da güzel olur oturduğunda. Benimde 4. günüm heyecanla atelin çıkmasını bekliyorum. İnşAllah güzel olmuştuuuur :))

çook güzel olmuş, güle güle kullanın... kenarlardan kesmeden yaptı sanırım??

ay yeri değil ama bu nasıl bi yazı çok güldüm :)))).
18 yaşından küçüklere estetik yapılmıyor diye biliyordum ama sende bi istisna olmuş herhalde..

neyse konu sahibinin burnu çok güzel olmuş gerçekten...

Sana ben cevap verirdim de senin kalitene inemiycem hakkaten..Yazdıklarını okudum da çirkefliğin ve kalitesizliğin böylesi diyorum sadece.Kızlar cevap yazmayın şuna yaa.Site yönetimi el atsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…