kızlar 3 haftalık burnum nasıl olmuşş... resimlii

son halinizi ekleyebilir misiniz. Buarada cok beğendim hayırlı olsun

Doktorunuzun ismini verebilirmisiniz pazartesi bende dr zeki can beye görüşmeye gideceğm pişman olmak istemem

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Doktorunuzun ismini verebilirmisiniz pazartesi bende dr zeki can beye görüşmeye gideceğm pişman olmak istemem

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

doktoru ersal kaya bende 2,5 ay sonra revizyon olacağım ona kısmetse mutlaka görüşün derim ersal bey ile

Gelecek hafta adana da ersal bey burun ameliyatimi yapacak ama cok kararsizim hafifi kavisli mi yoksa düz mü olsun die karasiz kaldim senin burnunu cok begendim sana yapilan islemler neler acaba yanlardan inceltti mi mesala düz mü dedin yoksa hafif kavis var mi? Burun ucunda guzel ona bi islem yapildi mi?

Ya cok guzel olmus gercekten muhtesem..benimde seninki gibi olsun senin yerinde olmayi cok isterdim gercekten..masallah omurluk olsun hayatin boyunca tadini cikar ..harika bisey

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çok güzel olmuş gerçekten :) bnmde bugun 10. günüm ama çok kavisli duruyo ucuda bayağı kalkık duruyo çok fazla değişiklik olur mu acaba bna yardımcı olurmusun aşamalarını da çok merak ediyorum fotoğraf fotoğraf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…