32+6 haftalığım dün gittiğimde dr a bebeğimin kilosu 1930gr çıktı dr um zayıf dedi canım çok sıkıldı karın çevresi 2 hafta gerideymiş her yediğimede dikkat ediyorum üstelik yaa ne yapsam tombiş olur kızlar
kızlar şuan 39+0 ım. haftalk kontrollerim var. Her haftada bebeğimin kilosuna bakıyor dr. ne kadar da dogru sonuç vermeyebilir dese de. 3030 dedi bu hafta . geçen hafta 2990 demişti. eee şimdi benim bebeğim son haftalarında daha ii alması gerekirken sadece 40 gr mı almış 6 günde
32+6 haftalığım dün gittiğimde dr a bebeğimin kilosu 1930gr çıktı dr um zayıf dedi canım çok sıkıldı karın çevresi 2 hafta gerideymiş her yediğimede dikkat ediyorum üstelik yaa ne yapsam tombiş olur kızlar
kesinlikle harnup pekmezi canım çok faydasını göreceksin ..bak burdaki arkadaşta pekmezle bebişine kilo aldırdı .ben ne zaman pekmezi bıraksam hemen ultrasonda fark ediyor.
sen daha doğum yapmadın mı:):)
yeterli canım bence onu bide doğurması var üzülme doğduktan sonra sütünle büyür gider inşallah..hem zayıf değil bence normal
teşekkür ederim..
kızlar ben hala bekliyorum bebeğimi :) 40+3 üm... erkek bebek sanırım gününü ii doldurcak :) geçmiyo artık zaman.. cuma gününe kadar bekliycem doğum gerçekleşmezse sezaryan olmayı düşünüyorum. korkuyorm çünkü bişi olmasından.Allah korusun yavrumu.
bende bu tür sıkıntılar yaşamaktan korkuyorum Allah korusunDikkat et kendine ben de 40+5te doğurdum kzıım kakasını yaptığı için sezeryana aldılar.Senin paşa inşallah bir an evvel sorunsuz gelir
selam kızlar, merak ettiğim süt ve pekmezi ne kadar tükettiniz günde? ben pekmezi yemek kaşığı ile 3 kaşık falan içiyorum, siz ne kadar içtiniz acaba? süt ise hergün 2 bardak içiyorum..
selam kızlar, merak ettiğim süt ve pekmezi ne kadar tükettiniz günde? ben pekmezi yemek kaşığı ile 3 kaşık falan içiyorum, siz ne kadar içtiniz acaba? süt ise hergün 2 bardak içiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?