kızlar! 35+3 bebeğim 2340 kg :( ne yesemde yarasa oğluma...

32+6 haftalığım dün gittiğimde dr a bebeğimin kilosu 1930gr çıktı dr um zayıf dedi canım çok sıkıldı karın çevresi 2 hafta gerideymiş her yediğimede dikkat ediyorum üstelik yaa ne yapsam tombiş olur kızlar

kesinlikle harnup pekmezi canım çok faydasını göreceksin ..bak burdaki arkadaşta pekmezle bebişine kilo aldırdı .ben ne zaman pekmezi bıraksam hemen ultrasonda fark ediyor.

sen daha doğum yapmadın mı:):)

yeterli canım bence onu bide doğurması var üzülme doğduktan sonra sütünle büyür gider inşallah..hem zayıf değil bence normal

canım bizde aynı senin gibiyiz. benimde bebeğimin karın cevresi iki hafta geriden geliyordu(bahsetmiştim ilk mesajımda). buradaki arkadaşlar bana pekmez önerdi ben kullandım işe yarıdı yani 3 kiloya ulaştık :) ben daha doğum yapmadım bakalım kaç kilo süprizle gelicek... bence üzülme muz ye hergün, ve pekmez al tüket.

kesinlikle harnup pekmezi canım çok faydasını göreceksin ..bak burdaki arkadaşta pekmezle bebişine kilo aldırdı .ben ne zaman pekmezi bıraksam hemen ultrasonda fark ediyor.

sen daha doğum yapmadın mı:):)

yeterli canım bence onu bide doğurması var üzülme doğduktan sonra sütünle büyür gider inşallah..hem zayıf değil bence normal

yoook canım ben daha bekliyorum 39+ 2 yim . benim bebiş rahat geleceği yok sanırım :)

çok saolun kızlar cevaplarıbız için aslında her kahvaltıda yiyorum pekmez ama artırmak lazım demekki muz da yiyorum hergün kaşar peyniri meyve filan yiyorum bide bulgur çok yarıyomuş bebeğe bunlarla deneyim bakalım nasıl olacak

merhaba öncelikle hayırlı olsun... dün eşim bana bi arkadaşının ona dediği birşeyden bahsetti..
arkadaşının bebeğinin kilosu 2200 gr mış ve senin haftalarındaymış o zaman yanılmıyorsam..amniyo sıvısı çok az olduğu için bebek gelişemiyormuş..doktor çok dikkat et falan demiş..düşük kilolu doğar die..sonra bi ebe varmış yanlarında o sonra demişki hurma yesin die..ve hurma yemiş kadın bebek normal kilosuna ulaşmış dedii..ne kadar doğru bilmiyorum...hurma doğumu kolaylaştırır bir yandanda diye biliyorum ....ama benim arkadaşımın yüksek tansiyondan dolayı bebeği 2 kilo civarında doğdu gayette sağlıklı idi..ve çok kısa sürede toparladı kendini..o nedenle çok takma sağlıklı olsunda kiloyu alıyolar sonra nasıl olsa... bol bol su iç ve hamur işi yemekleri daha az protein ağırlıklı besinleri daha çok tüket derim....

teşekkür ederim..
kızlar ben hala bekliyorum bebeğimi :) 40+3 üm... erkek bebek sanırım gününü ii doldurcak :) geçmiyo artık zaman.. cuma gününe kadar bekliycem doğum gerçekleşmezse sezaryan olmayı düşünüyorum. korkuyorm çünkü bişi olmasından.Allah korusun yavrumu.

Dikkat et kendine ben de 40+5te doğurdum kzıım kakasını yaptığı için sezeryana aldılar.Senin paşa inşallah bir an evvel sorunsuz gelir

süt ve pekmez gerçekten bebeğe kilo aldırıyor galiba:))

benim bebeğimde kilo bakımında sınırda gidiyordu hep, karın çevresi zayıf çıkıyordu.. son 1 aydır süt ve pekmeze ağırlık verdim.. özellikle de süte. canım her çektiğinde kakaolu süt yapıp içtim. 2,900 gr- 3000 gr doğarsa iyi dediğim bebişim 38 haftamın bitiminde 3040 gr olmuştu. 6 gün sonra doğum var, bakalım ne kadar doğacak.

Son düzenleme:
selam kızlar, merak ettiğim süt ve pekmezi ne kadar tükettiniz günde? ben pekmezi yemek kaşığı ile 3 kaşık falan içiyorum, siz ne kadar içtiniz acaba? süt ise hergün 2 bardak içiyorum..

selam kızlar, merak ettiğim süt ve pekmezi ne kadar tükettiniz günde? ben pekmezi yemek kaşığı ile 3 kaşık falan içiyorum, siz ne kadar içtiniz acaba? süt ise hergün 2 bardak içiyorum..

oh daha ne olsun..
ben pekmez ölçüsüne bakmadım pek, aklıma geldikçe ekmek bandım:)))))

pekmezi 2 kaşık içiyordum çok kilo aldığım için şimdi ara sıra içiyorum..
süt ürünlerini çok tükettiğim içinde 1 bardak gece yatarken süt içiorum ..

bu arada pekmezin üzerine süt içmeyin hanımlar
c vitamini tüketin o zman daha faydalı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…