Kızlar 35 yaş altı ilk tüp bebekte kaç embriyo transfer edildi ve hangi merkezde

umutluyum1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2011
1.396
0
66
İstanbul
Kızlar 35 yaş altı ilk tüp bebekte kaç embriyo transfer edildi ve hangi merkezde
Selam arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var yarın toplama olucak 27 yaşındayım kaç embriyo transfer edilecek bilmiyorum inş.döllenirde embriyo haline gelir yumoşlar bu konuda yardımcı olursanız doktorumla konuşmadım çünkü bu konuyu

Selam arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var yarın toplama olucak 27 yaşındayım kaç embriyo transfer edilecek bilmiyorum inş.döllenirde embriyo haline gelir yumoşlar bu konuda yardımcı olursanız doktorumla konuşmadım çünkü bu konuyu

Cnm öncelikle tedavin hayırlı olsun :)) 35 yaş altı ve ilk 2 denemede sadece 1 tane transfer ediliyor .
Ama yasaya uymayan birçok merkez var hastanın yaşını maddi olanaklarını göz önünde bulundurup insiyatif kullanıp 2 tane transfer eden doktorlar olabiliyor .
Ama şunu unutma 1 tane 2 tane farketmiyor :)) :71:
1 tane transfer ediliyor 2 ye bölünüp ikiz oluyor :)
2 tane transfer ediliyor ya tutmuyor ya da 1 tanesi tutuyor biraz şans meselesi :))

Son düzenleme:
cnm öncelikle tedavin hayırlı olsun :)) 35 yaş altı ve ilk 2 denemede sadece 1 tane transfer ediliyor .
Ama yasaya uymayan birçok merkez var hastanın yaşını maddi olanaklarını göz önünde bulundurup insiyatif kullanıp 2 tane transfer eden doktorlar olabiliyor .
Ama şunu unutma 1 tane 2 tane farketmiyor :)) :71:
1 tane transfer ediliyor 2 ye bölünüp ikiz oluyor :)
2 tane transfer ediliyor ya tutmuyor ya da 1 tanesi tutuyor biraz şans meselesi :))

işte kuzum bende maddi yönden bayağı sarsıldım allahım sağlıklı bir tane versin yeter diyorum ama tekte şansım azalıyor şimdi hamiş kalmayıp dondursam tekrar yaptıracak gücüm kalmadı allahım kimsenin kucağını boş yuvasını sessiz bırakmasın:49::49::49:

Back
X